کدام مواد غذایی کنسرو شده نیاز به جوشاندن قبل از مصرف دارند؟
میجیک/لرستان کارشناسان بهداشت مواد غذایی می گویند: برای جلوگیری از مسمومیت کنسروها را باید بسته و آنلاین و موم کرد و 20 دقیقه قبل از مصرف بجوشانند.
الهه عسکری در گفت وگو با میجیک اظهار کرد: بررسی کنسروها برای اطلاع از آلودگی ناشی از سم کلستریدیوم بوتولینوم بسیار مهم است.
وی افزود: کنسروها در صورتی آلوده تلقی می شوند که موارد زیر را نشان دهند قوطی غیرعادی ترک خورده یا آسیب دیده متورم یا نشتی داشته باشد. وقتی آن را باز می کنید مایع یا کف خارج می شود یا رنگ محتویات آن تغییر می کند یا کپک زده می شود و بوی بدی می دهد.
این کارشناس بهداشت مواد غذایی می گوید: برای جلوگیری از مسمومیت کنسروها را باید در بسته و آنلاین و موم کرد و قبل از مصرف 20 دقیقه بجوشانند.
عسگری می افزاید: کنسرو ماهی کنسرو مرغ و انواع گوشت غذاهای آماده مانند انواع خورش (قیمه فسنجان کورمازابزی) و مرغ کبابی کنسرو خاویار و کنسرو سبزیجات مانند نخود ذرت شیرین لوبیا و قارچ لوبیا بادمجان. عدس مخلوط سبزی و نخود و بادمجان باید بجوشد.
وی تصریح می کند: کنسرو ترشی خیارشور و رب گوجه فرنگی به دلیل اسیدی بودن نیازی به آب پز نیست و مرباها به دلیل غلظت قند زیاد و کم آب بودن نیازی به آب پز ندارند و کمپوت میوه نیز نیازی به جوشاندن ندارد. . زیرا حاوی شربت است.
انتهای پیام