پادشاه عربستان استوارنامه خود را به ترامپ ارائه کرد! /اثبات همراهی آلسعود با یانکیها علیه ایران
به گزارش گروه بین الملل آنا ، محمد بکر در گزارشی نوشت: “برای عربستان سعودی بسیار دشوار است که بلافاصله وارد امری عادی سازی روابط شود ، مانند امارات و بحرین.” وونگ عربستان خود را به عنوان حافظ مقدسات مقدس و بخش مذهبی می داند ، مایل به اعلام عادی سازی روابط با اسرائیل نبود. ریاض و تل آویو اعضای غیررسمی و مخفی چندین درگیری علیه ایران بودند که سفر و جلسات چهره های سعودی و صهیونیستی گواه آن بود.
بیشتر بخوانید:
اتحاد عربستان با ایالات متحده برای پیگیری سیاست حداکثر فشار ، ریاض را فرسوده کرده است
وی افزود: این سیاست سعودی است و می توان آن را در سخنرانی ضد ایرانی سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان در مجمع عمومی سازمان ملل متحد مشاهده کرد ، این اعتماد عربستان برای دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای اثبات حضور ریاض در ایالات متحده است. این جهت جنگ علیه ایران است. ایالات متحده می خواهد با این ادعا كه تهران سلاح های كشتار جمعی ، حامیان مالی تروریسم دارد و واشنگتن و متحدانش می خواهند مقابله كنند ، عربستان را متقاعد كنند تا فشار بین المللی بر ایران را افزایش دهد.
سلمان بن عبدالعزیز ، پادشاه عربستان سعودی
یک تحلیلگر فلسطینی در بیانیه ای گفت: “از لحن پادشاه عربستان مشخص است كه آمریكا و عربستان سعودی حزب الله لبنان را هدف قرار می دهند تا مقاومت اسلامی را به عنوان تهدیدی برای سیاست جهانی به رهبری آمریكا نشان دهند كه این به معنای ورود به مرحله جدید است.” از رویارویی و درگیری در منطقه. علاوه بر این ، افشای جنبه های مختلف پرونده عادی سازی نشان می دهد که ادعاهای امارات و بحرین در مورد توافق با دشمن صهیونیستی برای متوقف کردن تلاش برای اتصال بخشهایی از کرانه باختری به اراضی اشغالی با شکست مواجه شد. در واقع ، تمام امکانات و اتحاد ایالات متحده و اسرائیل با کشورهای عربی اکنون نه برای حل مسئله فلسطین ، بلکه برای رویارویی با ایران در حال استفاده است.
بکر گفت: پس از سخنرانی پادشاه عربستان ، سرعت واکنش ایران تغییر کرد و مقامات ایرانی این بیانیه را توهم خواندند ، که عربستان را به کشوری حقیر تبدیل کرد. این نوع واکنش نشان دهنده اعتماد تهران به قدرت خود از یک سو و شناخت دقیق آن از وضعیت ژئوپلیتیک و سیاسی منطقه است.
در شرایط فعلی منطقه ، واژه دیپلماسی دیگر م effectiveثر نیست ، اما ما باید در برابر اسراف قاطعانه بایستیم و نسبت به هرگونه لفاظی واکنش نشان دهیم.
به گفته این تحلیلگر فلسطینی ، لحن واکنش ایران مذاکره و مذاکرات دوستانه نیست ، بلکه جنگ و مقابله و نمایش قدرت نظامی است ، زیرا ایران همه جا روی میز مذاکره است و با طرف مقابل و دشمن در زیر صحبت می کند. او مذاکره می کند ، نمی تواند به توافق برسد و اشتباه می کند. از سوی دیگر ، حضور فعال ارتش ایران در منطقه ، به ویژه در سواحل جنوبی خلیج فارس ، نشان دهنده قدرت نظامی داخلی تهران بر آمریکا و متحدان عرب آن است و این ثابت می کند که زبان نظامی به عنوان یک زبان دیپلماتیک از قدرت بالایی برخوردار است.
وی اظهار داشت: نگرانی عربستان و عربستان در مورد قدرت نظامی ایران باعث شده است تا او به جای اتحاد با ایران و حفظ ثبات در منطقه ، با دشمنان ایران اتحاد ایجاد كند و حملات و حملات ایران را فراهم كند.
بکر در پایان گفت: “اگر وضعیت فعلی منطقه را با اوضاع سالهای اولیه بحران یمن مقایسه کنیم ، خواهیم دید که عربستان سعودی با یک عملیات” طوفان قاطع “آغاز کرد ، اما قدرت مقاومت یمن باعث شد که این کشور در میز مذاکرات ریاض قرار بگیرد. و در روزهای آخر می دانیم که او از دولت یمن پشتیبانی نکرد (عقب نشینی). سعودی ها و متحدان عرب ایالات متحده احساس خواهند کرد که اگر استراتژی غلطی برای عادی سازی روابط با اسرائیل و متحدانش با رژیم نداشته باشد ، سودمند نخواهد بود.
آخرین پیام / 4106/4033 /