رعایت حد و حدود در روابط اجتماعی سلامت جامعه را تضمین می‌کند – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

سلامت

رعایت حد و حدود در روابط اجتماعی سلامت جامعه را تضمین می‌کند - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرنگار آنلاین، برنامه «چراغ» شبکه پنج در آخرین قسمت از فصل سوم میزبان «مهسا تدین سعدی» قاضی، استاد دانشگاه و مشاور قضایی معاونان قضایی و خانواده بود.

تدین سعدی در خصوص بعد اجتماعی انسان ها گفت: هر انسانی به طور طبیعی در خارج از محیط خانواده و متناسب با رابطه و تعامل عادی رابطه دارد، اما زمانی این رابطه به دادگاه کشیده می شود که فردی در یک رابطه عادی باشد. محدودیت‌ها. “خارج و در جراحات. هر موضوعی می‌تواند موافقان و مخالفانی داشته باشد. اما موارد مربوط به حوزه فعالیت دادگاه یک بعد منفی است. روابط پسران نیز از همین نوع است و به دنبال ادامه رابطه و بدون توجه به دلبستگی است. سلام این اتفاق می افتد، همچنین منجر به سوء استفاده می شود. مثلاً مواردی پیش می آید که دختر و پسر پس از دوستی و کسب شناخت لازم، به یکدیگر علاقه مند می شوند و در پارک یا سینما قرار ملاقات می گذارند و حتی عکس می گیرند. برعکس، چون هر دو می خواستند با هم ازدواج کنند، شوهر به خانه ای رفت که دختر قرار بود درخواست بدهد، اما اتفاقی نیفتاد. در نتیجه، پسر با عکس های دختر خانواده شروع به پرداخت باج کرد گیر او انجام داد. در واقع این عکس بهانه ای برای سوء استفاده قرار گرفت. زمانی که هیچ کس در ابتدا هدفی ندارد سوئی آنها نمی کنند و فکر نمی کنند که کار به اینجا برسد.

وی بیان می کند: آگاهی از آسیب های اجتماعی ناشی از روابط خارج از خانواده محدود به دوره زمانی خاصی نیست. شاید مصدومیت بعد و بعد سالهای اغلب اتفاق می افتد و ظاهر می شود. اتفاقا من یک موردی دارم که دختر و پسری با هم دوست بودند اما بعد از مدتی هرکسی در مسیر زندگی خود قرار می گیرد، دختر با دیگری ازدواج می کند اما بعد از چند سال به طور اتفاقی دختر و پسر. پسرهای همسایه را ببینید دختری که قبلا به سختی از پسر جدا می شد، به نظر می رسید همه چیز را فراموش کرده و با خودش آشتی کرده بود، حتی ازدواج کرده بود و بچه دار شده بود، اما دیدار دوباره و خاطرات پسر رابطه جدیدی بین او و علایق بین او ایجاد کرد. آنها به حدی احیا کرده بودند که می خواستند برگردند و با هم باشند که متأسفانه پس از آن تصمیم به طرز فجیعی منجر به امنیت جسمانی شوهر این خانم می شود.

مردم مقصر هستند نه غریزی

وی هشدار می دهد: متأسفانه در برخی از روابط خانوادگی آسیب هایی دیده می شود که ناشی از بی توجهی به حریم خصوصی لازم بین زن و مرد است که جرم را به دنبال دارد. در یکی از پرونده های دادگاه زنی متاهل و صاحب فرزند بود که با شوهرش مخالفت کرد. . در نهایت مقایسه بالا می‌گیرد و تبدیل به دعوا می‌شود و زن تلاش می‌کند طلاق بگیرد اما نمی‌تواند، دعوا از یک گفتگوی ساده خانوادگی شروع می‌شود و در نهایت با این تصور که این زن تقریباً همان مرد است، برنامه‌ریزی می‌کند. می کشتن برای کشتن شوهر این زن متأسفانه زن به غذای شوهرش ماده بی حسی تزریق کرد و بچه را به اتاق دیگری فرستاد و بعد مرد وارد شد و او را کشت و از آنجا پرونده به دادگاه ختم شد.

وی در پاسخ به سوال مجری خاطرنشان کرد: قهرمانان زمانی که افراد بزرگتر می شوند، تجربه و مهارت بیشتری نسبت به قبل در آنها شکل می گیرد و به عبارتی در مواجهه با مشکلات، رفتار با احتیاط و پختگی بیشتری دارند. اما این بدان معنا نیست که بزرگسالان یا افرادی با چنین موقعیت اجتماعی اشتباه نمی کنند. بسیاری از پرونده های قضایی این واقعیت را نشان داده است. مرتکبان این جنایات گاهی افراد بالغ حتی بزرگتر هستند و سن دیگران معیار است. گاهی آسیب ها و جنایات از بستر دنیای مجازی سرچشمه می گیرد. مثلا موردی داریم که رابطه از مسائل علمی و فرهنگی شروع می شود اما ادامه پیدا می کند. پس از تعامل مداوم، ناخود آگاهی باعث ایجاد وابستگی متقابل بین افراد و آنها می شود. اما مذاکرات بیشتر آشنا شد و تا قرار ملاقات به حریم خصوصی نفوذ کرد و در نتیجه رابطه این دو، تعهد مرد نسبت به خانواده و همسرش کم شد و در نهایت طلاق گرفت. همسر نکته مهم این است که حرفه به این معنا نیست که افرادی که به این محدودیت ها پایبند هستند، چه در تعطیلی و چه در روابط، مشکلی ندارند، بلکه مشکل اینجاست که وقتی این حدود رعایت نمی شود، شیوع آسیب ها و عمق و عمق وجود دارد. صدمات ناشی از آن بیشتر و بیشتر خطرناک است.

وکیل دادگستری در دادگاه و دادستان خانواده گفت: “مجرم جنایی هیچ گناهی ندارد.” مجرمان در دادگاه متفاوت هستند. کسانی هستند که به دنبال تصمیمات یا شرایط نادرست ناآگاه و خطاکار هستند، اقداماتی که جرم محسوب می شود، حتی اگر غیرعمدی باشد، اما کسانی هم هستند که به عنوان حرفه مرتکب چنین جنایاتی می شوند. اند و مهم نیست که طرف مقابل کیست یا چه پوششی دارد، بلکه هدف ارتکاب جرم است. موردی وجود داشت که خانم فردی دستگیر شد و گمان می‌رفت هنگام سوار شدن در تاکسی مورد تعرض قرار گرفته است، زیرا طرف دیگری قصد سرقت و تعرض داشته است. اما این بدان معنا نیست که درب هیچ تاثیری ندارد! این طبیعی است. مثلاً حادثه ای مثل زلزله یا سیل یک اتفاق طبیعی است و نمی توان گفت که اگر اصولی رعایت می شد، سیل و زلزله رخ نمی داد! انسانها موظف به رعایت اصول و هنجارهای اجتماعی هستند تا میزان صدمات و وقوع جرایم غیر معمول و غیرعادی و کاهش یابد. شاید لازم باشد که به نفع زنان و فراتر از امنیت خانواده و آرامش روحی و روانی فردی و سلامت اجتماعی، مرزها و مرزها را بیشتر رعایت کرد.

دکمه بازگشت به بالا