برترین های کسب و کار مجیکمطالب عمومی

طرز تهیه ماهی با سس زعفران

پارسی دی/ ماهی با سس زعفران یکی از انواع روش های مرینت کردن ماهی می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و می توانید برای مهمانی ها و شام یا نهار خود این غذای خوشمزه را تهیه کنید. در این رسپی اصلا ماهی بوی زهم نخواهد داد و یک دستور کاملا تست شده می باشد و شما می توانید با خیال راحت این ماهی را تهیه کنید. ماهی با سس زعفرانی را می توانید به همراه سبزی پلو یا برنج ساده سرو کنید. اما در تهیه ماهی شما می توانید از هر نوع ماهی که دوست دارید از ماهی شمال گرفته تا ماهی جنوب استفاده کنید ولی بهتر از ماهی کم تیغ باشد. همراه باشید با گردش با تو.

خوردن ماهی با زعفران | طرز تهيه ماهي سالمون در ماهیتابه

مواد لازم برای تهیه ماهی با سس زعفران
ماهی ۱ عدد
زعفران دم شده غلیظ ۳ ق غذا خوری
روغن زیتون ۳ ق غذا خوری
آب لیموترش ۲ ق غذا خوری
سرکه ۱ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر زنجبیل، آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه ماهی با سس زعفران با فر و بدون فر
مرحله اول: آماده سازی ماهی
ابتدا باید ماهی مورد نظر را خوب بشورید. شما می توانید ماهی را برش بزنید و یا از وسط باز کنید تا ماهی سفره شود و به صورت درسته این ماهی را پخت کنید که کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. ماهی را خوب خشک کنید و با سرکه هر دو طرف را رومال کنید و برای نیم ساعت زمان دهید تا بوی زهم ماهی گرفته شود.

مرحله دوم: مزه دار کردن ماهی
در ادامه تمام مواد گفته شده در دستور را داخل یک کاسه ریخته و هم بزنید. ماهی را بشورید و با دستمال خشک کنید و حالا با فرچه هر دو طرف ماهی را به مواد مرینت آغشته کنید و برای نیم ساعت مجدد استراحت دهید تا مزه ها به خورد ماهی برود.

مرحله سوم: پخت ماهی با سس زعفران در فر
بعد از گذشت نیم ساعت باید یک ظرف پیرکس را کمی چرب کنید و ماهی را داخل آن قرار دهید و به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا ماهی پخته و طلایی شود. می توانید در انتها گریل را روشن کنید تا سطح ماهی گریل شود.

مرحله چهارم: تهیه ماهی با سس زعفران بدون فر
داخل یک تابه طرفه یا ساده را کمی کره و روغن بریزید و تیکه های ماهی را داخل تابه خوب سرخ کنید تا طلایی و برشته شود. سپس داخل بشقاب سرو کشیده و با سبزیجات و گوجه سرخ شده سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه ماهی با سس زعفران لذیذ و خوشمزه
زدن سرکه به ماهی باعث می شود بوی زهم آن گرفته شود.
ماهی نباید زیاد در مواد مرینت بماند وگرنه بافت خودش را از دست می دهد.
برای فر های برقی و توستر باید دما را ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.
برای اینکه روغن ماهی به اطراف فر نپاشید بهتر است ابتدا با فویل پختدستور پخت ماهی با سس زعفران

یکی از انواع روش های مرینت کردن ماهی می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و می توانید برای مهمانی ها و شام یا نهار خود این غذای خوشمزه را تهیه کنید. در این رسپی اصلا ماهی بوی زهم نخواهد داد و یک دستور کاملا تست شده می باشد و شما می توانید با خیال راحت این ماهی را تهیه کنید. ماهی با سس زعفرانی را می توانید به همراه سبزی پلو یا برنج ساده سرو کنید. اما در تهیه ماهی شما می توانید از هر نوع ماهی که دوست دارید از ماهی شمال گرفته تا ماهی جنوب استفاده کنید ولی بهتر از ماهی کم تیغ باشد. امروز در طرز تهیه ماهی با سس زعفران را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه ماهی با سس زعفران

  • ماهی ۱ عدد
  • زعفران دم شده غلیظ ۳ ق غذا خوری
  • روغن زیتون ۳ ق غذا خوری
  • آب لیموترش ۲ ق غذا خوری
  • سرکه ۱ ق غذا خوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر زنجبیل، آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه ماهی با سس زعفران با فر و بدون فر

مرحله اول: آماده سازی ماهی

ابتدا باید ماهی مورد نظر را خوب بشورید. شما می توانید ماهی را برش بزنید و یا از وسط باز کنید تا ماهی سفره شود و به صورت درسته این ماهی را پخت کنید که کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. ماهی را خوب خشک کنید و با سرکه هر دو طرف را رومال کنید و برای نیم ساعت زمان دهید تا بوی زهم ماهی گرفته شود.

مرحله دوم: مزه دار کردن ماهی

در ادامه تمام مواد گفته شده در دستور را داخل یک کاسه ریخته و هم بزنید. ماهی را بشورید و با دستمال خشک کنید و حالا با فرچه هر دو طرف ماهی را به مواد مرینت آغشته کنید و برای نیم ساعت مجدد استراحت دهید تا مزه ها به خورد ماهی برود.

مرحله سوم: پخت ماهی با سس زعفران در فر

بعد از گذشت نیم ساعت باید یک ظرف پیرکس را کمی چرب کنید و ماهی را داخل آن قرار دهید و به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا ماهی پخته و طلایی شود. می توانید در انتها گریل را روشن کنید تا سطح ماهی گریل شود.

مرحله چهارم: تهیه ماهی با سس زعفران بدون فر

داخل یک تابه طرفه یا ساده را کمی کره و روغن بریزید و تیکه های ماهی را داخل تابه خوب سرخ کنید تا طلایی و برشته شود. سپس داخل بشقاب سرو کشیده و با سبزیجات و گوجه سرخ شده سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه ماهی با سس زعفران لذیذ و خوشمزه

  1. زدن سرکه به ماهی باعث می شود بوی زهم آن گرفته شود.
  2. ماهی نباید زیاد در مواد مرینت بماند وگرنه بافت خودش را از دست می دهد.
  3. برای فر های برقی و توستر باید دما را ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.
  4. برای اینکه روغن ماهی به اطراف فر نپاشید بهتر است ابتدا با فویل پخته شود و بعد فویل را بردارید.

همچنین ببینید

طرز تهیه ماهی با سس زعفران مجلسی و خوشماهی هم طعمی خاص و لذیذ دارد، هم غنی از ارزش غذایی است که اگر به خوبی پخته شود، می تواند حسابی اشتهابرانگیز و دلچسب باشد. از انواع غذاهای با ماهی می توان برای وعده های غذایی روزانه (ناهار و شام) و یا حتی مهمانی ها بهره برد. البته که کلی تنوع و کلی رسپی همچون ، ،  وجود دارد که در هر کدام از آن ها ماهی به نوبه خود دلچسب و فوق العاده می گردد. یکی از غذاهای تهیه شده با ماهی و روش های تهیه آن، ماهی با سس زعفران است که خوش طعم و آسان می باشد. در این مطلب طرز تهیه ماهی با سس زعفران را آموزش می دهیم.

ماهی با وجود لذیذ بودن، به دلیل داشتن بوی بد از گزینه انتخابی بسیاری افراد محروم می ماند، اما در روش تهیه ماهی با سس زعفران که در ادامه آموزش داده می شود، اصلا نگران این موضوع نباشید. در مورد نوع ماهی نیز شما آزادید از هر نوع ماهی بهره ببرید، فقط توجه داشته باشید ماهی کم تیغ باشد.

مواد مورد نیاز

  • سه قاشق غذاخوری زعفران دم شده (غلیظ باشد)
  • یک عدد ماهی
  • یک قاشق غذاخوری سرکه
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
  • اندازه کافی پودر زنجبیل، پودر سیر
  • اندازه کافی آویشن
  • اندازه کافی زردچوبه
  • اندازه کافی فلفل سیاه و نمک

طرز تهیه ماهی با سس زعفران در چند مرحله ساده

اول ماهی را تمیز بشویید. سپس دو انتخاب دارید یا آن را برش زده و مصرف نمایید و یا از میان باز نموده و سفر که شد سالم ماهی را بپزید. ماهی را به خوبی خشک نموده و هر دو طرف ماهی را به صورت رومالی، به سرکه آغشته نمایید و جهت ۳۰ دقیقه بگذارید باقی بماند تا بوی بد ماهی از بین برود.

سپس همه مواد لازم را در ظرفی بریزید و بهم بزنید. ماهی را شسته و با استفاده از دستمالی آن را خشک نمایید و اکنون با کمک فرچه هر دو سمت ماهی را به مواد مرینت آغشته نمایید. دوباره برای ۳۰ دقیقه بگذارید تا ماهی به خوبی با این مواد طعم دار شود. پس از ۳۰ دقیقه لازم است ظرفی پیرکس را مقداری چرب نموده و ماهی را در آن بگذارید تا به مدت چهل و پنج دقیقه در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده است، پخته و به رنگ طلایی درآید. در صورت تمایل گریل را روشن نمایید تا سطح رویی ماهی نیز گریل گردد.

در آخرین مرحله در تابه ای مقداری روغن و کره ریخته و برش های ماهی را در آن همراه روغن که خوب داغ شده است، سرخ نمایید تا برشته گردد. بعد قطعه های ماهی را درون ظرف مناسب سرو انتقال دهید و با کوجه فرنگی و سبزیجات میل نمایید.

نکات مهم

  • سرکه موجب از بین رفتن بوی بد و نامطبوع ماهی می گردد.
  • تنها نیم ساعت ماهی را در مرینت قرار دهید، در غیر این صورت بافت ماهی خراب می شود.
  • برای جلوگیری از پاشیدن روغن ماهی به اطراف فر، خوب است اول فر را با استفاده از فویل پخته کنید و سپس فویل را کنار بگذارید.
  • اگر از توستر و یا فرهای برقی بهره می برید، لازم است دمای آن را بر روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

در این مطلب شما را با طرز تهیه ماهی با سس زعفران آشنا کردیم، امیدواریم مورد توجه تان واقع شده و بتواند شما را در پخت و آماده سازی این غذای خوشمزه ایرانی یاری نماید. این غذا را می توانید همراه برنج ساده و یا سبزی پلو میل نمایید.

 

آیدا چم سورکی

آیدا چم سورکی هستم متولد 1381 تحصیل کرده در رشته علوم تربیتی و علاقمند به نویسندگی و فعال در شبکه های اجتماعی
دکمه بازگشت به بالا