قانون تامین زنان و کودکان بی سرپرست به روزرسانی نشده است – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

کودک | کودکان

قانون تامین زنان و کودکان بی‌سرپرست به‌روزرسانی نشده است - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری آنلاین سید جواد حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در دیدار با زهرا بهروز آذر معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه بهزیتی یک سازمان خدماتی حمایتی بشردوستانه و اجتماعی است که ۵۹ درصد آن را تشکیل می دهد اظهار داشت: از کارکنان آن زن هستند. 19 درصد از مدیران استانی و 29 درصد از مدیران ستادی بهزیستی زن.

حسینی با بیان اینکه ماموریت های بهزیستی زیاد است اما نیروی کار و اعتبار وجود ندارد گفت: فعالیت های ما باید به سمت مردم برود و به همین دلیل هم مشکلات سازمان های مردم نهاد و داوطلبان بسیار مهم است و هم محیط زیست. رفاه در این زمینه مهم می شود.

وی ادامه داد: سازمان بهزیستی پایگاه بسیار مهمی برای داده های اجتماعی به ویژه اطلاعات مربوط به زنان است که می توان از آن در برنامه ریزی های معاونت امور بانوان استفاده کرد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور آسیب طلاق را برای این سازمان مهم عنوان کرد و افزود: طلاق آسیب های اجتماعی بسیاری را به همراه دارد بنابراین مداخله تخصصی در طلاق و کنترل و کاهش آن می تواند آسیب های اجتماعی را کاهش دهد.

وی با اشاره به نقش بیمه اجتماعی در کمک به زنان گفت: از آنجایی که طلاق در پنج سال اول ازدواج بیشتر اتفاق می افتد آموزش قبل و حین زندگی می تواند به کاهش طلاق کمک کند.

حسینی درباره محور همکاری مشترک سازمان بهزیستی و معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: تصویب و اصلاح چندین قانون از جمله قانون تامین زنان و کودکان بی سرپرست مصوب 1371 که حکم می کند. زنان از سال 1374 به روز نشده است.

وی با تاکید بر اینکه بیمه طلاق برای زنان مطلقه نیاز به پیگیری دارد افزود: با رویکرد خانواده محوری باید تلاش کرد تا به میزان یارانه ای که مرکز دارد حق مراقبت پرستاری در خانواده یکسان شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه در حال حاضر 592 هزار زن معلول تحت پوشش بهزیستی هستند گفت: 400 هزار نفر استثنایی 300 هزار نفر دارای معلولیت شدید و شدید و 200 هزار نفر زیر 30 سال نیازمند هستند. خدمات ویژه ای دارد

وی هشدار داد: یکی دیگر از محورهای تلاش برای افزایش اعتبارات برای پروژه های بانوان است ج و 3 ماده 80 برنامه هفتم توسعه که می گوید باید 50 درصد به زنان سرپرست خانوار تخفیف بدهیم. اکنون 6 میلیون زن سرپرست خانوار داریم که فقط باید این قانون را اجرا کنند و 4 جلسه مشاوره با تخفیف 2 ساعت اعتبار ارائه کنند.

حسینی در خصوص محور همکاری های دوجانبه گفت: فعالیت های آموزشی حمایتی و بیمه ای از جمله مراقبت های اولویت دار برای زوجین در 5 سال اول زندگی که بالاترین آمار طلاق را داریم می تواند کمک زیادی کند.

وی با بیان اینکه صندوق ضمانت بانکی دفتر بانوان ریاست جمهوری می تواند در حوزه توانبخشی و مهارت آموزی بانوان کمک شایانی کند گفت: بیمه همسران زنان تحت پوشش به ویژه کارگران فصلی و یا بیمه اجتماعی برای زنان دارای فرزند دارای معلولیت دیگر. مشکل همکاری متقابل

رئیس سازمان بهزیستی همچنین به مشکل حمایت از مهارت آموزی و ایجاد اشتغال برای زنان سرپرست خانوار و فرزندان آنها از طریق شبکه تسهیل کننده مشاغل و وام های مستقل اشاره کرد و گفت: مشکل فرزندخواندگی و روند آن قابل مشاهده است. در همکاری

دکمه بازگشت به بالا