گلایه دختر دوچرخه سوار از فدراسیون: در ۲۳ سالگی مرا کنار گذاشته اند/ تجهیزات و تمرینات قدیمی است

تجهیزات | دوچرخه

گلایه دختر دوچرخه‌سوار از فدراسیون: در ۲۳ سالگی مرا کنار گذاشته‌اند/ تجهیزات و تمرینات قدیمی است

یکی از اعضای سابق تیم ملی اتومبیلرانی ایران گفت: تجهیزات و تمرینات ما قدیمی است و در این شرایط فدراسیون نیز شرط اعزام به مسابقات را برای کسب رکورد اعلام کرد.

ستاره زرگر در گفت وگو با میجیک درباره وضعیت مسابقات سرعت بانوان ایران اظهار کرد: باید اردوهای زیادی در رشته سرعت برگزار شود تا از نظر رکوردهای قهرمانی پیشرفت کنیم. متأسفانه فدراسیون برای ما اردوهایی ترتیب داد و فقط به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام شدیم. حضور در جام ملت های آسیا با هزینه شخصی.

وی ادامه داد: قبل از اردو برای ما یک رکورد فضایی ثبت کرد و گفت اگر این رکورد زمانی را ثبت کنیم به مسابقات اعزام می شویم. اگر در اردوی تیم ملی زیر نظر مربی کار کنیم می توانیم رکورد را بهتر کنیم اما او می خواهد قبل از اردوی تیم ملی رکورد را ثبت کنیم.

زرگر افزود: خانم ساکی نایب رئیس قبلی فدراسیون هزینه های زیادی کرد و زمانی که از فدراسیون رفت ما نیز به اردوی تیم ملی دعوت نشدیم. به نوعی قسمت سرعت حذف شد. برای شرکت در مسابقه باید خودمان پول می دادیم و پیدا کردن اسپانسر سخت بود. یک اسپانسر به من اطلاع داد چون دوچرخه سواری بانوان از تلویزیون پخش نمی شود وارد نمی شود.

این دختر دوچرخه سوار ایرانی با اشاره به ورود خود به بخش مربیگری تصریح کرد: اکنون 23 سال سن دارم و این اوج سن نتیجه گیری در دوچرخه سواری سرعت است اما کنار گذاشته ایم. انتظار داشتم فدراسیون از ما سرنخی بگیرد اما تماسی گرفته نشد. در مسابقات قهرمانی کشور ورزشکاران استقامتی در بخش سرعت سوار می شوند زیرا دیگر سرعت سواری وجود ندارد. من 23 سال مربی بدنسازی هستم و مربی دوچرخه سواری در خوزستان هستم. البته تمرین را رها نکردم اما تمرکز اصلی من مربیگری بود. این در حالی است که در این سن نباید به دنبال مربیگری باشم. از فدراسیون توقع زیادی داشتیم اما توجهی نکردند و دوومیدانی زن و مرد با هم رفته اند.

وی در پاسخ به این سوال که با یکی دو اردو در پیست سیمانی می توان در آسیا نتیجه گرفت؟ وی تاکید کرد: سوارکاران در تمام این سال اعلام کرده اند که پیست چوبی نیاز داریم. در قسمت سرعت هم صد ثانیه مهم است و حتی از آنها می خواهیم حداقل یک ماه قبل از مسابقه ما را به محل مسابقات بفرستند تا در پیست چوبی تمرین کنیم اما دو سه روز مانده به آسیا. قهرمانی ما به مسابقه می رویم و نه پیست.

زرگر در خصوص تجهیزات گفت: دوچرخه من برای سال 2018 است و باید با دوچرخه سوارانی که از سال 2024 رکاب می زنند مسابقه دهم و در دوچرخه سواری سرعت وسایل بسیار مهم است و هر چه وسایل بهتر و به روزتر باشد رکوردهای بهتری را کسب می کنم. تجهیزات و آموزش های ما قدیمی است اما کشورهای دیگر نه تنها تجهیزات خود را به روز می کنند بلکه آنالایزر هم دارند. دوچرخه سواری رشته گران قیمتی است و فقط دوچرخه سواران نمی توانند همه وسایل را خودشان تهیه کنند و فدراسیون مجبور به خرید وسایل است.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا