واکنش معاون بانوان وزارت ورزش به حضور زنان در ورزش زورخانه‌ای

پاسخ معاون بانوان وزارت ورزش به درخواست مجوز برای پاورلیفتینگ بانوان

در مورد فعالیت های بانوان در ورزش زورخانه ای ، مهین فرهادی زاد گفت: “در تاریخ تربیت بدنی ، استفاده از تجهیزات ورزشی مانند میل ، کباده و سایر موارد ذکر شده است و در حال حاضر نمایش زنی در زورخانه ای وجود ندارد.”

به گزارش میجیک ، اخیراً برخی از جانبازان ورزش زورخانه ای با فعالیت زنان در ورزش زورخانه ای مخالفت کرده و بیانیه سختی را صادر کردند. پس از آن ، به گفته مجتبی جوهری ، رئیس فدراسیون ورزش زورخانه ای ، در همه پرسی که توسط گروه خوبی از تقلیدها انجام شده و در مورد “مشارکت و فعالیت احتمالی بانوان در ورزش زورخانه ای” سؤال شده است ، دسته ای از آیات در پاسخ به این همه پرسی. زنان در این ورزش باستانی معتقدند در صورت رعایت قانون شرع ، ایران باستان الزامی نیست. با این حال ، وزیر ورزش و جوانان مجوز فعالیت زنان را صادر نکرده است.

مهین فرهادی زاد معاون توسعه ورزش بانوان در وزارت ورزش و جوانان در گفتگو با میجیک درباره فعالیت زنان در ورزش زورخانه ای اظهار داشت: “ورزش زورخانه ای مجوز کار با بانوان را ندارد و فقط این رشته از طرف آقایان فعال است.” برای ورود زنان به هر زمینه ای ، این رشته باید از دیدگاه دیگری مورد بررسی قرار گیرد تا مجوز فعالیت زنان صادر شود. ملاحظات فرهنگی ، سلامت زنان در این رشته ، عادت های جامعه و موارد دیگر مواردی است که مورد توجه شورای مدیریت ورزشی بانوان قرار می گیرد.

وی در مورد درخواست فدراسیون ورزش زورخانه ای برای مجوز فعالیت بانوان گفت: “این فدراسیون درخواست کتبی در مورد آن ارسال کرده است و بر این اساس هیئت مدیره ورزش بانوان تشکیل شده و نظرات کارشناسی دریافت شده است.” و فعالیت یا عدم فعالیت در این زمینه مشخص می شود.

معاون وزیر امور بانوان و امور ورزشی اظهار نظر مقامات را در زمینه تقلید از این رشته اعلام کرده است که فعالیت زنان را با رعایت قوانین شریعت ناقص می داند. در صدور پروانه فعالیت ، ملاحظات فرهنگی و دیدگاههای مؤسسات فرهنگی در هر زمینه مورد توجه قرار می گیرد.

وی در پاسخ به این سؤال که “به عنوان معاون وزیر ورزش بانوان ، آیا با نامه صادر شده توسط برخی از جانبازان در این زمینه درباره مخالفت با فعالیت بانوان در زورخانه موافق هستید؟” وی گفت: “زنان می توانند هر زمینه ای را دوست داشته باشند ، اما برای اینکه این رشته دارای مجوز و عمومی در جامعه باشد ، باید ملاحظات مختلفی از جمله ملاحظات فرهنگی ، توزیع سلامت از طریق اجرای این رشته ، آداب و رسوم جامعه و دیدگاه های نهادهای فرهنگی در نظر گرفته شود.” توجه کنید

فرهادی ساد می گوید: در تاریخ تربیت بدنی ، فعالیت زنان در زورخانه ای ذکر نشده است. “ورزش و زورخانه ای زورخانه ای بیشتر از ورزش ، این مراسم را تماشا می کنند که شخصیت قهرمانانه و احترام به بزرگسالان را فراهم می کند.” . در تاریخ تربیت بدنی ، استفاده از اصطلاحات مردانه ، از قبیل میل ، تعصب و غیره ذکر شده است و هیچ اشاره ای به زنان زورخانه نشده است. زورخانه به امضاء درب رسید و کوتاه و mbengkongake را امضا کرد تا شکست را نشان دهد. همه آنها در مراسم قهرمانانه مشترک هستند ، بنابراین فعالیت های زورخانه ای و زورخانه ای بیشتر از آداب و رسوم است تا ورزش.

آخرین پیام

دکمه بازگشت به بالا