بحران اقتصادی در فلسطین؛ ایران خواستار پایان اشغالگری شد

بحران اقتصادی فلسطین ؛ ایران خواستار پایان است

بحران اقتصادی فلسطین ؛ ایران خواستار پایان است

مهدی علیبادی معاون نمایندگان ایران در بافت ایران هیئت مدیره مجاز در ژنو با اشاره به آسیب های اقتصادی اشغالی.

در سخنرانی در شورای مقاله بین المللی رسانه های آلیبادی معاون مدیر ایران در سازمان ملل و نکات برجسته ترغیب یک انسان جدی و دفاعی برای حمایت از جامعه خبری.

این جلسه که در روز پنجشنبه انجام می شود (23 مارس به 5 درصد برنامه همکاری فلسطین و در نتیجه بیکاری در 4.9 درصد و ساحل غربی برای 4.9 درصد متمرکز شده است.

آنها همچنین به آسیب های زیرساخت های اقتصادی به ویژه در غزه اشاره کردند که 5 ٪ شغل بخش خصوصی در این منطقه از بین رفته است. این ارقام شامل حدود 1800 شغل است. خسارت اقتصادی و همچنین بیش از 5 میلیارد دلار اشغال شده است و هزینه ساخت این منطقه را با بیش از 5 میلیارد دلار هزینه می کند.

معاون معاون هیئت ایران با اشاره به آتش بس در ژانویه گفت: “این یک ملایم است حتی اگر مثبت باشد کافی نیست.” “ما یک آتش بس دائم می نامیم بلافاصله به قربانی مدنی و پایان اشغال متوقف شد.” آنها همچنین بر لزوم حذف تمام محدودیت های اقتصادی و تجاری انجام شده در فلسطینی ها تأکید می کنند.

آلیبادی از حمایت قدرتمند جمهوری ایران ایران برای سه طرح فلسطینی برای بهبود اقتصادی و ده سال برای بازسازی غزه خبر داد. وی گفت: “بازسازی منطقه توسط فلسطین بر اساس اصل شفاف و مسئول انجام می شود.”

وی افزود: ایران در کنار مردم فلسطین ایستاده بود و برای به دست آوردن عدالت آزادی و استقلال مبارزه معتبری داشت. وی همچنین بر حقوق فلسطینی ها برای زندگی با یک علامت و کار درست تأکید می کند.

جلسات هیئت مدیره مجوز مجاز که از تاریخ 1-8 مارس در ژنو رخ داده است به بحث در مورد موضوعات مهم از جمله 1-5 و حقوق کار در کشورهای مختلف اختصاص یافته است.

جمهوری اسلامی ابدی ایران به مدت پنج سال به عضویت سازمان بین المللی کارگران تبدیل شده و قادر به دفاع از حقوق کارگران و توسعه توسعه انسانی است.

دکمه بازگشت به بالا