برترین های کسب و کار مجیکمطالب عمومی

چگونه بادمجان سرخ شده را فریز کنیم؟

با فرا رسیدن روزهای پایانی تابستان، بسیاری از زنان بادمجان را به وفور خریداری می کنند و خانواده ها آن را تا یک سال در فریزر نگهداری می کنند. بادمجان حاوی مواد معدنی زیادی مانند پتاسیم، منیزیم، مس، ویتامین های B2، B1، اسید فولیک و غیره است. از آن در غذاهای مختلفی مانند حلیم بادمجان، بادمجان دولم، یتیمچه و خورش بادمجان استفاده می شود. این سبزی معمولاً با آب پز، کبابی و پخت تهیه می شود و مدت بیشتری در فریزر نگهداری می شود. به درخواست برخی از کاربران دپارتمان سبک زندگی و خانه داری نمناک، در ادامه توضیحاتی در مورد نحوه فریز کردن بادمجان های کبابی و سرخ شده ارائه می شود تا در این شرایط به درستی عمل کنید.

روش های خنک کردن و نگهداری بادمجان در یخچال

بادمجان ها را تفت داده و در یخچال نگهداری کنید:

می توانید بادمجان را به چند روش سرخ کنید که روغن کمتری جذب شود:

گام اول:

بادمجان ها را پوست بگیرید و بادمجان ها را بشویید.

روی گوجه فرنگی ها نمک بریزید یا در آب نمک بریزید.

بعد از چند ساعت بادمجان ها را بشویید و بعد از خشک شدن آب آن ها را سرخ کنید.

روش دوم:

بادمجان ها را پوست بگیرید، بشویید، خشک کنید و خرد کنید.

بادمجان ها را در تابه بریزید و کمی نمک و نصف لیوان آب اضافه کنید.

بادمجان ها را در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم قرار دهید.

بعد از کشیدن آب بادمجان ها، اگر نرم شدند، یکی دو قاشق غذاخوری روغن و کمی زردچوبه روی آن ها بریزید و بگذارید سرخ شوند.

راه سوم:

بادمجان ها را پوست بگیرید و بشویید.

بادمجان ها را به قطعات دلخواه برش دهید و در کمی روغن و آب و نمک بجوشانید.

بادمجان ها را در آبکش بریزید تا آب آن تمام شود سپس سرخ کنید.

روش چهارم:

بادمجان را بردارید و بشویید.

بعد از اینکه آب بادمجان ها تمام شد با برس پخت روی آن ها روغن بزنید و در سینی بچینید.

بادمجان ها را به مدت ده دقیقه در مایکروویو قرار دهید و بپزید. برای سرخ کردن بادمجان ها از گریل استفاده کنید.

روش پنجم:

بادمجان ها را پوست بگیرید و بشویید و بگذارید خشک شوند.

داخل تابه کمی روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود.

سپس بادمجان ها را به روغن اضافه کنید و در تابه را بپوشانید تا بادمجان ها دم بکشند و سرخ شوند.

روش ششم:

بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید.

سفیده تخم مرغ را آماده کنید.

بادمجان ها را با دست یا قلم مو به تخم مرغ آغشته کنید و در روغن سرخ کنید.

روش هفتم:

بادمجان ها را پوست بگیرید و بشویید.

روی بادمجان ها را به مدت یک ساعت با ماست بپوشانید و در یخچال بگذارید.

سپس ماست را از روی بادمجان ها جدا کرده و سرخ کنید.

روش هشتم:

بادمجان را بردارید و بشویید.

دانه ها را به مدت 3-5 دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا آب آن گرفته شود.

بادمجان ها را سرخ کنید، می بینید که بادمجان روغن کمتری مصرف می کند.

بعد از تفت دادن زرده ها به روش بالا اجازه دهید روغن اضافی آن کشیده شود و بعد از خنک شدن زرده ها، آنها را در سینی کنار بگذارید و روی سینی را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا زرده ها یخ بزنند. بعد از دو ساعت با هم، تخم مرغ ها را خارج کرده و در کیسه زیپ دار قرار دهید و هوای کیسه را کاملا گرفته و در یخچال قرار دهید. با این ترفند بعد از بیرون آوردن تخم مرغ ها از فریزر، تخم مرغ ها هم زده نمی شوند.

چگونه جوانه های برشته و پخته شده را فریز کنیم؟ برای خرید سبزی ترش واش  و خرید بادمجان سرخ شده به torshvash.ir مراجعه نمایید.

بادمجان ها را بجوشانید و در یخچال نگهداری کنید:

برای نگهداری بادمجان ها در فریزر به مدت شش ماه، ابتدا:

بادمجان ها را پوست گرفته و تکه تکه کنید.

در یک قابلمه بزرگ مقداری آب و مقداری آبلیمو بریزید. (در هر چهار لیتر آب نصف فنجان آب لیمو)

آب و یخ را در یک کاسه بزرگ بریزید.

آب و آب لیمو را به جوش بیاورید، سپس بادمجان ها را اضافه کنید و به مدت پنج دقیقه در آب در حال جوش بگذارید.

سبزیجات را خارج کرده و به مدت پنج دقیقه در آب یخ قرار دهید تا سریع خنک شوند.

بعد از اینکه بادمجان ها کاملا خنک و خشک شدند آن ها را در ظرف پلاستیکی فریزر قرار دهید و در فریزر قرار دهید.

پنیر را منجمد و منجمد کنید:

روش دیگر نگهداری بادمجان ها در فریزر فریز کردن آنهاست.

ابتدا با چاقو چند برش کوچک روی بادمجان ها برش می دهیم و در هوای گرم روی شعله قرار می دهیم.

برای پخت بادمجان می توانید از فر استفاده کنید یا بادمجان ها را به سیخ بکشید و روی آتش بگذارید.

هنگام کباب کردن بادمجان ها را مرتب برگردانید تا خوب کباب شوند و بادمجان ها نرم شوند.

بادمجان ها را بعد از سرد شدن پوست بگیرید. برای اینکه راحت تر پوست بادمجان تفت داده شده را جدا کنید، آن را زیر آب سرد نگه دارید و بلافاصله پوست آن را بگیرید.

سپس بادمجان های پوست کنده را کاملا له کنید.

بادمجان های پوره شده را به مقدار هر قسمت در کیسه بستنی بریزید و در فریزر قرار دهید.

دکمه بازگشت به بالا