برترین های کسب و کار مجیکمطالب میجیک

دانلود رایگان کتاب آموزش خیاطی به روش مولر pdf

دانلود کتاب pdf آموزش خیاطی به روش مولر + نقد و بررسی

کتاب «خیاطی به روش مولر» نوشته‌ی «صدیقه شکوفی مقیمیان» است. دامن‌ها، شلوار، بالاتنه، انتقال پنس‌ها، کنترل خطوط الگو، کنترل خطوط افقی، جدول سایزبندی، آستین‌ها، رسم انواع پیراهن، انواع یقه‌ها و… عنوان مطالبی است که در این کتاب ارائه شده است. در توضیح پشت جلد آمده است: «هم‌چنان که زندگی در همه‌ی ابعاد دستخوش تحول و تکامل روبه‌رشد است، هنر خیاطی و الگوسازی نیز از این امر مستثنی نمانده است.

 ارتقای مهارت الگوسازی با توجه به زندگی ماشینی قرن و نیاز انسان‌ها به بهترین نتیجه در حداقل زمان، روش‌های مختلفی را در ترسیم الگو پدید آورده است. یکی از مهم‌ترین روش‌ها، روش مولر است که موسسه‌ی آلمانی میشل مولر و پسران، مبدع آن است. در این روش، الگو توأم با اندازه‌بندی و رسم هر الگو با توجه به آناتومی بدن شخص پوشنده و مدل مشخص می‌شود که نتیجه‌ی آن الگویی کاملا قالب بدن و بدون پرو با حداقل زمان است.» کتاب حاضر را نشر «قطره» منتشر کرده است.

لینک دانلود کتاب شعر

بانک کتاب pdf | دانلود رایگان پرفروش ترین کتاب های جهان

معرفی کتاب خیاطی به روش مولر اثر صدیقه شکوفی مقیمیان

از آنجایی که زندگی در تمام ابعاد در حال دگرگونی و تکامل است، هنر خیاطی و الگوسازی نیز از این امر مستثنی نیست. ارتقای مهارت الگوسازی با توجه به عمر ماشینی قرن و نیاز انسان به بهترین نتیجه در کمترین زمان، روش های مختلفی را در الگوبرداری ایجاد کرده است. یکی از مهم ترین روش ها روش مولر است که مبدع موسسه آلمانی میشل مولر و پسران است. در این روش الگوی همراه با اندازه گیری و ترسیم هر الگو با توجه به آناتومی بدن پوشنده و مدل مشخص می شود که حاصل آن الگویی کاملا بدنی و بدون پرو با کمترین زمان است.

بخش هایی از کتاب

آموزش خیاطی مولر: الگوی اولیه ی مولر را رسم کرده وخط قرمز را که قد ران است یعنی دور محلی که برجستگی باسن تمام میشود را روی الگو علامت میزنیم. این قد از شانه تا اینجا روی بدن اندازه گرفته میشود و روی الگو از شانه همین مقدار را پایین آمده و علامت زده میشود.

   پنس جلو را موقتا از زیر با چسب میبندیم سپس سرشانه ها را ۳قسمت کردم و باز یقه ی جلو و پشت را روی خط وسط جلو و پشت علامت زده شده است.

    یقه ی هفت (طراحی با خط سبز)  را روی الگو طراحی شده است.روی الگوی پشت از کارور به صورت هلال به بازی یقه ی پشت وصل کردم که این خط مربوط به یقه ی پشت آستری است.

   قسمت های اضافی یقه را حذف کردم واز پهلوهاووسط پشت روی خط قرمز ۲سانت داخل شدم سپس باید کنترل کنیم که بعدازاین تنگ کردن خط ران مجموع خطوط قرمزمساوی با یک دوم ران باشد . و منظور از دور ران همان دور محلی است که برجستگی زیر باسن تمام میشود و به ران میرسیم.

خیاطی مولر

   لقی های یقه ی پشت را میبندیم والگوی جلو را طبق عکس  میکنیم و همان طور که دیدید تکه ی کوچک الگوی پشت را به الگوی پشت چسبانده  و بعد لقی گیری می کنیم.

   الگوی جلو برش دار شد و لقی هاش بسته خواهد شد .از الگوی برش دار شده ی جلو برای آستر جلو استفاده میکنیم

از الگوی جلو قبل از برش دار کردن برای گیپور جلوی لباس استفاده میکنیم .با رعایت این نکته که پنس کمر به پهلو منتقل میشود. پنس شانه ها هم به همون شکل بسته بماند و دو تا لقی که روی الگوی جلو برای یقه بستیم روی الگوی جلو برای گیپور هم می بندیم.

 الگوی پشت

   ابتدا از نوک مداد صورتی۴۰الی۵۰سانت به راست رفته و بعد از نوک مدادصورتی به اندازه ی بلنوی دنباله روی زمین پایین می رویم  وخط سبز را که با مداد زرد نشان داده شده رسم می کنیم. این الگوی گوده ی پشت است که دنباله دارشده الگوی گوده از محل نوک مدادصورتی روی دولای بسته قرارمیگیرد ومحل نوک مداد سبزچین میخورد واین گوده در وسط پشت پیراهن دوخته میشود

  1. اندازه از سر تمام قد گرفته شود بقیه از طریق فرمول بدست می اید اما اندازه ای که می گیریم به فرمول ارجحیت دارد خصوصا در بلندی سینه و فاصله سینه
  2. کارور جلو را حتما در الگو چک کنید
  3. بلندی پشت از اولین مهره گردن گرفته می شود اما بلندی جلو مانند قبل است
  4. باید اندازه های قد جلو، پهلو، پشت تا زمین سپس بلندی سینه_ فاصله سینه _ سرشانه _ دورسینه _ دورکمر _ دور باسن را داشته باشیم.

اصطلاحات رایج متد مولر

:۱_پرگاری ۲_زاویه۹۰ و انواع پستوله

بلندی حلقه استین (کف حلقه) که برابر است با اولین مهره گردن پشت تا زیر بغل کیپ یا یک دهم دور سینه + ۱۰/۵ + آزادی لازم.

  • برای لباس شب وعروس (۰_۱/۵)
  • برای کت و مانتو (۲_۲/۵)
  • برای لباس های گشاد (۲/۵_۳)
  • برای آستین حلقه ای (۰/۵_۱)

کرست پشت (بلندی پشت) که برابر است با اولین مهره گردن تا نوارکمر در قسمت پشت یا ۱/۴ تمام قد منهای یک سانتی متر. خط باسن که برابر است با مهره گردن تا خط باسن یا بلندی حلقه استین بدون ازادی به اضافع کرست پشت. پشت یقه برابراست با همان مقدار پشت گردن از مهره گردن تا گوشه یقه یا ۱/۲۰ دورسینه + دو سانت ثابت.

فاصله سینه که برابراست با فاصله بین دو نوک سینه در اینجا اندازه واقعی به فرمول ارجحیت دارد یا ۱/۱۰ دورسینه +۰/۵ ثابت، مرکز سینه که برابر است با همان بلندی سینه از سرشانه تا نوک سینه یا ۱/۴ دورسینه+ ۲cm ثابت .کرست پیش که برابر است با همان بلندی جلو ازسرشانه تا نوار کمر یا کرست پشت + (۴_۶) سانتی متر.

برای افرادی که دورسینه انها از ۱۰۰ بیشتر است عددسینه را منهای ۱۰۰ می کنیم اختلاف بدست امده را تقسیم بر ۱۰می کنیم عدد بدست آمده را با فرمول بالا جمع می کنیم مثلا دورسینه ۱۲۰ اول ۱۰۰-۱۲۰=۲۰÷۱۰=۲عدد۲را با فرمول بالا جمع میشه.

تیره پشت (کارورپشت) که برابراست با از خط وسط پشت تا حلقه پشت (این خودش نصف است و نیاز به نصف کردن ندارد وباید از کارور طبیعی ۱/۵ سانت کمترباشد) ۱/۸ دورسینه + ۵/۵ + ازادی لازم.

  • در لباس شب و عروس (۰_۵/.)
  • کت , پالتو, مانتو (۵/._۱)
  • لباس های خیلی گشاد (۱_۲)
  • لباس های استین حلقه ای (۲۵/._۵/.)

و کف حلقه که برابراست با فاصله بین کارور جلو تا کارور پشت یا همان عرض زیر بغل۱/۸ دورسینه +۱/۵ + ازادی لازم.

  • برای لباس شب (۵/._۷/.)
  • کت (۱_۲)
  • پالتو و مانتو (۲_۳)
  • لباس استین حلقه ای (۵/._۱/۷)

و بزرگی پیش سینه که برابر است با وسط جلو تا حلقه جلو۱/۴ دورسینه به اضافه 4 برای آزادی لازم.

  • برای لباس شب وعروس (۰_۷۵/.)
  • کت وپالتو (۱_۲/۵)
  • برای استین حلقه ای (۵/._۱/۵)
  • لباس های گشاد (۲/۵_۳)

نکتهدر کف حلقه و بزرگی پیش سینه ۳ سانت حداکثر مقداریست که در مجموع دو آیتم می توانید زیاد کنید میزان اضافه کردن بستگی به بدن شخص دارد اگر سینه بزرگی دارد ۲سانت به سینه و ۱ سانت به کف حلقه و برعکس.

سمت راست کاغذ الگوخطی صاف و عمود رسم می کنیم بالا را شماره ۱ می نامیم.

از شماره ۱ به ترتیب به اندازه بلندی حلقه استین پایین امده شماره ۲ می نامیم.

از شماره ۱ به اندازه کرست پشت(بلندی پشت) پایین امده شماره ۳ می نامیم از شماره ۱ به اندازه خط باسن پایین آمده شماره ۴ می نامیم از شماره ۱ قد لباس پایین امده شماره ۵

سپس باید این خطوط را افقی گونیا می کنیم و امتداد می دهیم از شماره ۳ دوسانت به چپ امده شماره ۶ می نامیم .

از شماره ۴ و۵ دو سانت (برای کسانی که باسن تخت دارند) به چپ امده شماره ۷و۸ می نامیم این سه نقطه را با خط کش بهم وصل می کنیم و از طرف دیگر به شماره ۱ وصل می شود شماره ۹ در کنار شماره ۲ خودبه خود بوجود می آید بدین ترتیب پنس زیپ و گودی کمر ایجاد می شود.

  • بلندی حلقه استین (۱به۲)
  • (۱به۳)کرست پشت
  • (۱به۴)خط باسن ازمهره گردن تا خط باسن بزرگ
  • (۱به۵) قدلباس
  • (۳به۶) دوسانتیمتر
  • (۴به۷) دوسانتیمتر
  • (۵به۸) دوسانتیمتر (تصویر شماره1)

رسم الگوی پشت در متد مولر

توضیحات ارایه شده در (تصویر شماره 2)

از شماره ۹ تیره پشت (کارورپشت) را جدا کرده نقطه ۱۰ بدست می اید.

از نقطه ۱۰ به بالا و پایین گونیا می کنیم نقاط۱۱،۱۲،۱۳،۱۴بدست می ایند.

از نقطه ۱۰ به اندازه دوسوم کف حلقه یا یک دوم پهنای کف حلقه به اضافه یک جدا کرده نقطه ۱۵ بدست می آید.

از ۱۵ به پایین گونیا می کنیم و نقاط ۱۶ ،۱۷، ۱۸ بدست می آید.

(۹به۱۰) تیره پشت یا کارور پشت (۱۰ به ۱۵) یک دوم پهنای کف حلقه+۱.

آموزش گام به گام روش مولر

(تصویر شماره 3):

از نقطه ۱ مقدار پشت یقه را جداکرده نقطه ۱۹ می نامیم.

از ۱۹ دوسانت بالا رفته نقطه ۲۰ بدست می آید.

با هلال ملایم پیستوله هلال یقه را رسم می کنیم از نقطه ۱۱ (یک سانت در سرشانه تیز و چهار شانه _ ۱/۵سانت سرشانه معمولی _ دو سانت سرشانه افتاده) پایین آمده نقطه ۲۱ می نامیم

نقطه ۲۰ را با خط کش به ۲۱ وصل کرده به اندازه سرشانه به اضانه یک جدا می کنیم نقطه ۲۲ بدست می آید.(در متد مولر سرشانه پشت یک سانت بیشتر از جلو می باشد که هنگام دوخت خورد می خورد)

(۱ به ۱۹) پشت یقه

(۱۹ به ۲۰) دو سانت

(۱۱ به ۲۱) یک الی دو سانت

آموزش گام به گام متد مولر

(تصویرشماره 4):

از ۲۱ تا ۱۰ را اندازه زده یک چهارم (۱/۴) آن را از نقطه ۱۰ بالا می رویم شماره ۲۳ بدست می آید.

از ۲۳ به اندازه ۱/۳ سانت بیرون رفته نقطه ۲۴ بدست می آید (این نقطه موازنه است که خطی که شامل این نقاط می باشد خط راستای ماست)

برای رسم ابتدای حلقه آستین پشت با پیستوله از نقطه ۱۵ به ۲۴ وصل می کنیم و به سمت بالا امتداد می دهیم

یک دوم (۱/۲) نقطه ۱ تا ۹ را بدست می اوریم نقطه ۲۵می باشد. این نقطه را به حلقه آستین گونیا می کنیم. (قراردادن گونیا هم بر مبنای ۱ به۲ وهم ۱ به ۹ انجام می شود)

نقطه۲۶ روی حلقه آستین بدست می آید.

(۱۰ به۲۳) یک چهارم خط (۱۰ به ۲۱)

(۲۳ به ۲۴) ۱/۳س

برگرفته از: www.thelibrarypk.com/poetry-books

دکمه بازگشت به بالا