فیلم سگ بند کی منتشر میشه؟

فیلم کمدی «سگ بند» ؛ همکاری جدید بهرام افشاری و امیر جعفری

فیلم کمدی «سگ بند» با درخشش بهرام افشاری و امیر جعفری و به کارگردانی مهران احمدی مجوز گرفته است و احتمالا نوروز 1401 اکران میشود. امیر جعفری، بهرام افشاری، مرحوم سیروس گرجستانی، نازنین بیاتی، بهاره کیان افشار، علی تقی پور، ناهید مسلمی، سعید امیر سلیمانی، میرطاهر مظلومی، مرحوم عزت الله مهرآوران، سیامک صفری، امین فصیح و مهران احمدی بازیگران «سگ بند» هستند.

فیلم

گروه فیلم : اجتماعی | کمدیسال تولید : 1400کارگردان : مهران احمدیبازیگران: امیر جعفری، بهرام افشاری، سیروس گرجستانی، نازنین بیاتی، بهاره کیان افشار، علی تقی پور، ناهید مسلمی ، سعید امیر سلیمانی، میرطاهر مظلومی، عزت الله مهرآوران، سیامک صفری، امین فصیح و مهران احمدی.اولین فیلم وی مصادره بود که با حضور رضا عطاران و هومن سیدی و هادی کاظمی و …خلاصه داستان : هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدمها رو نخورید؛ لشکر هیتلر با اون عظمت، اسمش نازی بود و لی هنوز خلاصه کاملی از این فیلم منتشر نشده و به محض انتشار قرار خواهد گرفت و …

دانلود فیلم سگ بند HD 1080p رایگان

فیلم

بیوگرافی بهرام افشاری

بهرام افشاری در 6 خرداد سال 1366 در همدان متولد شد ؛ او تاکنون ازدواج نکرده و مجرد است. از سال 1382 کار تئاتر را در سطح آماتور در همدان آغاز نمود و به گفته خود بازیگری در تئاتر را بخاطر دور شدن از روزمرگی انتخاب کرد. اما کم کم به این حرفه علاقه مند شد و در سال 1388 بزرگترین تصمیم زندگی خود یعنی هجرت از همدان به پایتخت – تهران و شرکت در کلاسهای بازیگری حمید سمندریان را گرفت.

فیزیک خاص و مشکلات او در ایفای نقش

بهرام افشاری حدود 2 متر (198 سانتی متر ) قد داردو از اینرو در ابتدای ورود به عرصه بازیگری به خاطر قد بلند خود دچار عدم اعتماد به نفس شده بود و بخاطر همین حالت بازدارندگی از سوی خودش برایش ایجاد شده بود. از طرفی اطرافیان و اهل سینما و تئاتر همیشه این مشکل بلندی قد او را مانعی برای پیشرفت وی میدیدند و روی این موضوع تاکید داشتند. اما جالب است بدانید که برخی از کارگردانها از جمله منوچهر هادی که در ابتدا نظر مثبتی بر فعالیت بهرام افشاری در سینما را نداشتند بعد ها از وی در آثار خود در سینما استفاده کردند.

فیلم های سینمایی بهرام افشاری

۱۳۹۸ چشم و گوش بسته ۱۳۹۷ رحمان ١۴٠٠ ۱۳۹۶ آقای سانسور ۱۳۹۴ لانتوری

۱۳۹۴ کارگر ساده نیازمندیم

۱۳۹۳ ایران برگر ۱۳۹۲ عصبانی نیستم!

 دانلود فیلم اکشن سگ بند نسخه کامل بدون سانسور “بهرام افشاری و امیر جعفری”  در سایت هت فیلم

درباره فیلم

این فیلم سینمایی در ژانر کمدی ساخته خواهد شد. «سگ بند» برای حضور در سی و هشتمین دوره جشنواره فجر آماده خواهد شد. این فیلم سینمایی دومین ساخته مهران احمدی پس از فیلم سینمایی «مصادره» محسوب می‌شود.

سگ بند آخرین فیلم مرحوم گرجستانی

آخرین بازی سيروس گرجستانی در سينما، این فيلم ساخته مهران احمدی بوده؛ كه هنوز به نمايش عمومی در نيامده است. سيروس گرجستاني پس از بازي در ٦٨ سريال و بيش از ٤٥ فيلم سينمايی متاسفانه بر اثر سکته قلبی دار فانی را وداع گفت.

داستان فیلم ایرانی سگ بند

داستان فیلم در رابطه با مردی می‌باشد که قبلا کشتی‌گیر بوده است. امیر جعفری که یکی از ستارگان سینما می‌باشد، این نقش را می‌کند. او برای ثروت‌مند شدن، تصمیم می‌گیرد که با دوستش نقشه‌ای برای پول‌دار شدن بکشند. جالب است بدانید که مهران احمدی، کارگردان این فیلم، نقش دوست امیر جعفری را بازی می‌کند.

در همین حین، شاگرد امیر جعفری که نقش او را بهرام افشاری بازی می‌کند، به او پیشنهاد سفر خارجه را می‌دهد. آن‌ها تصمیم می‌گیرند که به بروند و پول‌دار شوند. داستان زمانی جذاب می‌شود که اتفاقات جالبی در ارمنستان برای آن‌ها می‌افتد. اتفاقات پرفراز و نشیب این فیلم، قطعا خنده را مهمان لب‌هایتان می‌کند.

در این بخش از معرفی فیلم ایرانی سگ بند به خلاصه داستان آن می‌پردازیم. در خلاصه داستان آمده است که «هیچ‌وقت گول اسم و ظاهر آدم‌ها را نخورید، لشکر هیتلر با آن عظمت، اسمش نازی بود». از همین خلاصه داستان می‌توان به ژانر کمدی و اجتماعی آن دست پیدا کرد.

بررسی فیلم ایرانی سگ بند

فیلم سگ بند مهران احمدی محصول سال 1398 است. این زمانی است که مرحوم سیروس گرجستانی درقید حیات بودند و در این فیلم ایفای نقش کردند. این فیلم آخرین اثر هنری او در حرفه بازیگری خواهد بود. قطعا فیلم زیبا سگ بند با چنین بازیگرانی، دیدنی است.

قطعا این فیلم با بازی بهرام افشاری و امیر جعفری، یکی از بهترین فیلم‌ها در سال 1401 خواهد شد. این فیلم در تهران فیلم‌برداری شده است که بخش پایانی آن را در ارمنستان فیلم‌برداری کرده‌اند. فیلم ایرانی سگ بند مانند دیگر آثار مهران احمدی، دغدغه‌های اجتماعی و اقتصادی را در قالب طنز بیان می‌کند.

این فیلم در تلاش است که با دغدغه‌های امروز هم‌پا شود. این فیلم نشان‌دهنده افرادی است که مشکلات اقتصادی گریبان زندگی‌شان شده است. آن‌ها سعی در جمع‌آوری ثروت هستند، غافل از‌اینکه راهش، راه درستی نیست و در منجلاب گرفتاری‌های تازه قرار می‌گیرند.

بازیگران سگ بند

در این بخش می‌توانید با بازیگران فیلم کمدی سگ بند آشنا شوید.

بازیگر   نقش       توضیحات

امیر جعفری         داوود عیاران        برادر فرزاد و فاطمه

بهرام افشاری       فرزاد عیاران       برادر داوود و فاطمه

مهران احمدی       ابراهیم    دوست داوود

نازنین بیاتی         فاطمه عیاران       خواهر داوود و فرزاد

بهاره کیان افشار   سیما      دوست دختر فرزاد

ناهید مسلمی         عفت خانم            همسایه خانواده عیاران، مادر سیروس گرجستانی

سعید امیرسلیمانی  احمد سلیمی          رئیس فدارسیون کشتی

میرطاهر مظلومی  سیامک   کشتی‌گیر، دوست فرزاد

سیامک صفری     عباس شوفر         راننده

عزت‌ الله مهرآوران            فریدون خان         رئیس باند

ویدا جوان            عسل      دوست سیما، دختر عفت خانم

اسامی بازیگران “فیلم سینمایی سگ بند” به همراه نقش آنها

بازیگران و چهره ‌های شناخته شده ای در فیلم سینمایی سگ بند به ایفای نقش خواهند پرداخت، هنرمندانی که هر کدام پیش‌ از این تجربه حضور در تئاتر، سینما و تلویزیون ایران را داشتند و بعضاً هم در صنف بازیگری آثارشان جزو پرمخاطب‌ها بوده است.

    بهرام افشاری، سیروس گرجستانی، امیر جعفری، مهران ا

امیر جعفری

  • تاریخ تولد: 10 شهریور 1353
  • محل تولد: تهران
  • همسر: ریما رامین‌فر
  • فرزند: آیین
  • حرفه: بازیگر، کارگردان

امیر جعفری یک هنرپیشه اهل ایران است که به بازی در فیلم‌های کمدی، بسیار معروف است. او تحصیلاتش را تا مقطع لیسانس در رشته مدیریت ادامه داد. جالب است بدانید که علی‌رضا جعفری، بازیگر جوان صداوسیما، برادرزاده امیر جعفری می‌باشد. همسر آقای امیر جعفری، ریما رامین‌فر است که حدود 4 سال از او بزرگ‌تر است.

ریما رامین‌فر با بسیار معروف شد که همه او را با نام هما می‌شناسند. امیر جعفری در سال 1380 وارد سینما شد. اولین تجربه بازی او فیلم سینمایی نان، عشق، موتور 1000 می‌باشد. او در همین فیلم با ریما رامین‌فر آشنا شد.

جالب است بدانید که اولین سریال امیر جعفری سریال بدون شرح محصول سال 1381 می‌باشد. او در این سریال، استعداد خاص خود را به وضوح نشان داد که مورد توجه کارگردانان ایرانی قرار گرفت.

بهرام افشاری

  • تاریخ تولد: 6 خرداد 1366
  • محل تولد: همدان
  • حرفه: بازیگر

یکی از بازیگران جوان و خوش‌نام صداوسیما می‌باشد. او بازیگری را از تئاتر آغاز کرد و با سریال پایتخت به شهرت بسیاری رسید. جالب است بدانید که او با قد 198 سانتی‌متر، بلندترین بازیگر در ایران شناخته می‌شود.

در ابتدا، بهرام افشاری، تئاتر را از زادگاه خود یعنی همدان آغاز کرد و برای پیشرفت در سن 22 سالگی به تهران آمد. او در کلاس‌های بازیگری حمید سمندریان شرکت کرد و توانست بازیگری را به طور حرفه‌ای یاد بگیرد. آقای افشاری در سال 88 توانست جایزه برترین جوان ایران در تئاتر را کسب کند. جالب است بدانید او با این جایزه، موتور خرید و پیک موتوری شد.

یکی از تیکه کلام‌های این بازیگر محبوب که همگی با آن آشنا هستیم، ای خدا می‌باشد. امیدواریم که فیلم سگ بند بهرام افشاری یکی دیگر از بهترین آثار درخشان او در زمینه کمدی باشد.

مهران احمدی

  • تاریخ تولد: 1 اسفند 1352
  • محل تولد: تهران
  • حرفه: بازیگر، کارگردان
  • فرزند: باران

مهران احمدی یک هنرپیشه اهل ایران است که او را با نام بهبود می‌شناسیم. او به‌غیر از بازی‌های درخشان خود، در سریال پایتخت بسیار خوش درخشید. او در همین سریال توانست شهرت بسیاری کسب کند. یکی دیگر از سریال‌هایی که او را با نام شکیب می‌شناسیم، سریال آوای باران است. او در این سریال نقش شکیب را بازی می‌کند که یکی از نقش‌های اصلی و تاثیرگذار این سریال است.

مهران احمدی کار در حرفه بازیگری را با هنرنمایی در سریال جستجو محصول سال 1370 آغاز کرد. او یکی از معدود بازیگرانی است که با کار در رستوران‌ها، توانست به‌ جایی که الان هست، برسد. جالب است بدانید مهران احمدی علاقه بسیاری به محیط زیست دارد و از ریختن زباله در محیط آزار می‌بیند. شما می‌توانید برای دانلود فیلم خارجی از همین سایت اقدام کنید.

نازنین بیاتی

  • تاریخ تولد: 15 دی 1368
  • محل تولد: تهران
  • حرفه: بازیگر

نازنین بیاتی یکی از بهترین هنرپیشه‌های خانم در ایران می‌باشد. او مدرک تحصیلی خود را تا لیسانس در رشته تئاتر ادامه داد. او علاوه بر بازیگری، طراح لباس و صداپیشه نیز بوده است. قطعا خانم نازنین بیاتی یکی از بااستعدادترین بازیگران است.

نازنین بیاتی اولین فیلم خود را در سال 91 بازی کرد. او در فیلم دربند محصول سال 91 به خوبی ایفای نقش کرد. او بعد از بازی در این سریال، نامزد سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فرج شد. جالب است بدانید که او صداپیشه سریال عروسکی شکرستان نیز بوده است.

جالب است بدانید نازنین بیاتی، فردی بسیار پرانرژی و عجول است. او دوست دارد که کارها را سریعا انجام دهد و در جمع دوستانش باشد. قطعا بازیگر فعالی مانند نازنین بیاتی، آینده درخشانی خواهد داشت.

سایر بازیگران فیلم عبارتند از:

  • سیروس گرجستانی
  • بهاره کیانافشار
  • ناهید مسلمی
  • سعید امیرسلیمانی
  • میرطاهر مظلومی
  • ویدا جوان
  • سیامک صفری
  • عزتالله مهرآوران

زمان اکران نوروزی فیلم سینمایی سگ بند

آیا منتظر اکران فیلم سگ بند هستید؟ تنها چیزی که در این روز‌های کرونایی حالمان را خوب می‌کند، فیلم‌های کمدی از جنس ایرانی می‌باشند. یکی از دلایلی که ایرانیان منتظر این فیلم هستند، کمدی بودن آن است. فیلم سینمایی سگ بند به کارگردانی مهران احمدی از چهارشنبه ۲۵ اسفندماه اکران می‌ شود. فیلم سینمایی سگ بند به کارگردانی مهران احمدی، به تهیه کنندگی محمدحسین قاسمی و نویسندگی حمید اکبری خامنه از چهارشنبه ۲۵ اسفندماه اکران می‌شود. این فیلم دومین اثر سینمایی احمدی پس از کمدی «مصادره» به شمار می‌رود.

امیر جعفری، بهرام افشاری، زنده یاد سیروس گرجستانی، نازنین بیاتی، بهاره کیان افشار، علی تقی پور، ناهید مسلمی، سعید امیر سلیمانی، میرطاهر مظلومی، زنده یاد عزت الله مهرآوران، سیامک صفری، امین فصیح و مهران احمدی بازیگران «سگ بند» هستند. در خلاصه داستان این فیلم سینمایی آمده است: «هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدم‌ها رو نخورید؛ لشکر هیتلر با اون عظمت، اسمش نازی بود.»

نقد بازی هنرمندان فیلم سگ بند

امیر جعفری و بهرام افشاری به عنوان دو نقش اصلی، می درخشند و در نقش هایشان فرو رفته اند. شیمی بین این دو نفر خیلی خوب از آب در آمده و جای تحسین دارد که در فیلم سگ بند، از ترکیبی تازه استفاده شده (قبلا امیر جعفری و بهرام افشاری را آنچنان کنار هم ندیده بودیم) و کارگردان با تنبلی سراغ زوج های معروف نرفته (مثلا اخیرا مدام سام درخشانی و پژمان جمشیدی را کنار هم می بینیم). همچنین زنده یاد سیروس گرجستانی به عنوان آخرین حضورش در یک فیلم سینمایی، شاید چندان متفاوت ظاهر نشده باشد، اما به یاد ماندنی است.

سایر بازیگران نیز در دقایقی که حضور دارند، عملکرد خوبی را از خود نشان می دهد؛ ولی از آنجا که داستان کاملا روی فردین و فرزاد تمرکز کرده و مشغول پردازش به شخصیت و رابطه آنها با هم است، بقیه فرصت آنچنانی برای درخشش ندارند. البته، منظورم این نیست که سایرین حضور بی فایده ای دارند و شخصیت هایشان در طول داستان فراموش می شود؛ در واقع، داستان فیلم سگ بند، بیشتر از هر چیز دیگری، درباره مسیری است که دو برادر طی می کنند. بنابراین، زمانی که نیازی به یک کاراکتر نیست، خیلی نامحسوس از مرکز توجهات کنار می رود و به عبارت دیگر، بلاتکلیف نمی ماند.

بلاتکلیفی شخصیت ها، مشکلی است که در بسیاری از فیلم ها و سریال های ایرانی دیده می شود. گاهی اوقات، یک شخصیت صرفا برای گفتن یک جوک بامزه خلق می شود و بعد از اینکه وظیفه اش را انجام می دهد، تیم فیلمنامه دیگر نمی داند با او چه کار کند و بنابراین بدون اینکه از آن شخصیت بهره ای بگیرد، مدام او را بی هدف و بیهوده به اینور و آنور می کشاند. خوشبختانه، این اتفاق در فیلم سگ بند نیفتاده و هر کدام از کاراکترها، نقشی کلیدی در داستان ایفا می کنند و حضورشان، در اغلب اوقات، مثل یک وزنه اضافی حس نمی شود.

چرا فیلم سگ بند کمدی متفاوتی در سینمای ایران محسوب می شود؟

همانطور که در ابتدای متن اشاره کردم، فیلم سگ بند نقاط قوتی دارد که باعث شده اند این فیلم کمدی نسبت به سایر کمدی های ایران، اثری متفاوت باشد. اول از همه، فیلم سگ بند، داستان دارد. این فیلم، از موقعیت های خود داستان و از همان چالش های مشخصی که کاراکترها با آنها درگیر هستند، لحظات کمدی اش را استخراج می کند، نه اینکه یک روز نویسنده یا کارگردان چند جوک در اینستاگرام ببیند و تصمیم بگیرد آن جوک ها را به یک فیلم تبدیل کند، بدون اینکه ذره ای به قصه پروژه اهمیتی بدهد.

قصه گویی در فیلم سگ بند از همان لحظات ابتدایی شروع می شود و تا آخرین لحظه ادامه پیدا می کند: در ابتدا، ما مرد شرافتمند محله، رضا عیاران را می بینیم که در زورخانه، برای یکی از هم محله ای ها، گل ریزان به پا می کند و دو پسرش، با غرور کنار او راه می روند.

برادر بزرگتر، از آنهایی است که پدرشان را قهرمان می بینند، پدری که الگوی تمام و کمالشان است و هر کاری از دستشان بر می آید انجام می دهند تا مبادا اسم پدر لکه دار شود. از طرف دیگر، برادر کوچکتر جوانی بی اعصاب است که نسبت به برادرش، طرز تفکر انعطاف پذیرتری دارد و تاحدود زیادی آب زیرکاه است.

در ادامه، می بینیم که رضا عیاران به همراه فردین و فرزاد و همینطور دخترش، فرزانه (با بازی نازنین بیاتی) مراسم پنجمین سالگرد فوت همسرش را برگزار می کند. در حین این مراسم است که او تصمیم به ازدواج مجدد می گیرد و درست زمانی که همه شرایط برای روایت یک قصه کلیشه ای، قابل پیش بینی و تکراری فراهم شده، فیلم به مخاطب رو دست می زند و ناگهان تمام شرایط را زیر و رو می کند.

رضا عیاران از دنیا می رود و تمام چیزی که برای بچه هایش به جا می گذارد، یک کارگاه است و یک عالم بدهی. این غافلگیری در همان ابتدای فیلم، دقیقا به همان اندازه که ملموس است، به همان اندازه شخصیت ها را زیر بدبختی و فشاری که به طرز غم انگیزی، خنده دار است، قرار می دهد.

در ادامه فیلم، فردین، به عنوان برادر بزرگتر و ساده تر، مدام در دوراهی های مختلف قرار می گیرد و همیشه مجبور به انتخاب کردن است. اجبار به انتخاب در موقعیت هایی که یکی پس از دیگری دشوارتر می شوند، فردین را به مخاطب نزدیک می کند و ارتباطی موفقیت آمیز بین او و تماشاگر می سازد.

از طرف دیگر، فرزاد به عنوان برادری که اهمیتی به اسم و رسم خانواده شان نمی دهد، می توانست خیلی راحت به یکی از همان جوانک های کلیشه ای سینما و تلویزیون ایران تبدیل شود که در نهایت تحت تاثیر یک جوانمرد قرار می گیرند و متحول می شوند، اما خوشبختانه ارتباط با فرزاد خیلی راحت است و خبری از پیام های بابابزرگی کلیشه ای و زورکی برای متحول کردن فرزاد نیست.

فرزاد فردی حریص است و این حرص و طمع، به عقده های سرکوب شده و کمبودها برمی گردد. او ترجیح می دهد به جای اینکه خودش در سختی زندگی کند تا اسم پدرش لکه دار نشود، خودش را به پول برساند. پول، پول، پول. او ریسک پذیر است و وقتی حرف از پول وسط بیاید، مغزش خیلی خوب کار می کند.

فیلم سگ بند، مسیر هوشمندانه ای را در پیش می گیرد و به جای اینکه فرزاد را تحت تاثیر فردین قرار دهد، کاری می کند فردین تحت تاثیر فرزاد قرار بگیرد. اتفاقا، این تاثیر و الگوگیری، بسیار واقع گرایانه است؛ چرا که تجربه ثابت کرده خیلی اوقات، برخلاف تصور عموم، بچه های بزرگتر از بچه های کوچکتر الگو می گیرند.

فیلم سگ بند، بدون اینکه تابلو شود، خیلی تدریجی و طبیعی، کاری می کند تا تفکر انعطاف پذیر و طمع شعله ور فرزاد، به فردین هم سرایت کند و در نهایت، وقتی ما و دو برادر به خودمان می آییم، می بینیم که حالا طوری شده که فردین خط قرمزهای کسی مثل فرزاد را هم رد کرده است. شرایط ناراحت کننده ای که در دقایق پایانی فیلم به وجود می آید، تکان دهنده و تاثیرگذار است و بیننده را به فکر فرو می برد.

دکمه بازگشت به بالا