سهم ۲۱ درصدی زنان از ثبت اختراعات بین‌المللی ایران – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

هوش مصنوعی

سهم ۲۱ درصدی زنان از ثبت اختراعات بین‌المللی ایران - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری آنلاین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در مراسم «مادر، با تکنولوژیگردهمایی زنان موفق و فعال در عرصه فناوری و مشارکت اجتماعی با هدف انتقال تجربیات فعالان اکوسیستم فناوری و نوآوری در حوزه فناوری و نوآوری در تالار دکتر برگزار شد. دانشگاه صنعتی ربیعی شریف.

فرزانه دانشمند، فعال در زمینه هوش مصنوعی و صنعت نفت، بهاره زعفرانفعال در حوزه مشارکت اجتماعی، فریبا فهیم یحیایی، فعال در حوزه پژوهش و فناوری، زیبا عزیزی، چهارمین دختر روستایی برتر جهان، الهام زند، کارگردان فیلم مستند مادران ایرانی، فاطمه صورتمدیرعامل این شرکت خلاق خدیجه سعید پور، تاجر نمونه کشور و بهار صالحی، مدیر کافه کتاب، زنانی کارآفرین و مبتکر هستند که تجربیات خود را در اختیار مخاطبان قرار می دهند.

شقایق حق جوی، مردی شجاع رئیس معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان مرکز توسعه راهبردی فناوری در سخنانی گفت: بخش مهمی از اکوسیستم فناوری و نوآوری را زنان مدیریت می کنند و ما امروز دور هم جمع شده ایم. صبح برای تماشای پیشرفت ایده ها به محصولات از دیدگاه زنان؛ چه مراسم زنانه ای آه تو فناوری در اکوسیستم وجود دارد و ما از آن اطلاعی نداریم صبح و مادر با تکنولوژی این فرصتی است تا ببینیم این زنان چه توانایی هایی دارند.

شریک آمین لومدیر مرکز مدیریت مالکیت فکری از دیگر سخنرانان این مراسم بود. او بحث را با نشان دادن نموداری به نام قیچی شروع کرد. این نمودار نسبت حضور زنان و مردان را در محیط مطالعه و در محیط کار نشان می دهد.

مطابق با در این نمودار حضور زنان در آموزش و پرورش بیشتر از مردان است، اما این نسبت در محیط کار معکوس شده و دلیل کاهش حضور زنان در محیط کار عمدتاً ازدواج و مادری است.

به گزارش آمین لواگر به بعد اقتصادی که در محیط کار کاهش یافته است نگاه کنیم، متوجه می شویم که اگر نتوانیم از حضور زنان در محیط کار استفاده کنیم، عملاً بر اقتصاد کشور تأثیر می گذارد. صبح زیرا مردم از منابع عمومی در آموزش و پرورش استفاده می کنند و اگر نتوانیم از این سرمایه در محیط کار استفاده کنیم، انرژی و سرمایه زیادی هدر می رود. صبح.

وی با اشاره به وضعیت ثبت اختراعات بین المللی در ایران گفت: سال گذشته در ایران سهم زنان در این حوزه از 16 درصد به 21 درصد افزایش یافت در حالی که سهم زنان در دنیا حدود 14 درصد است. از سوی دیگر سهم زنان در اختراعات مشارکتی بیشتر از اختراعات فردی است.

دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور: رئیس رئیس جمهور با اختصاص بحثی به رابطه زنان و کارآفرینی گفت: وقتی صحبت از کارآفرینی به میان می آید، دو جمله می توان بیان کرد، اول اهمیت کارآفرینی برای کارآفرینی. چی کارآفرینی و اهمیت و ارزش کارآفرین بودن.

وی کارآفرینی را مهمتر از کارآفرین بودن خواند و به گفته وی کارآفرین بودن کار بسیار سختی است و اگر مردم این ویژگی را نداشته باشند و آسان است. متأثر، تحت تأثیر، دچار، مبتلا از تجربه کارآفرینان موفقی که وارد این عرصه شده اند، بدون شک تجربه موفقی نخواهند داشت و اساساً همه نیازی به کارآفرینی ندارند.

دهقانی اهمیت و ارزش کارآفرینی را موضوعی قابل درک و توجه دانست و افزود: گاهی اعتقاد به کارآفرینی و قرار گرفتن در کنار کارآفرینان موفق تاثیرگذارتر است.

وی ادامه داد: کارآفرینی دو ویژگی متمایز دارد. اول آفرینش و خلاقیت و دوم تربیت و اقتدار و زن حق ایجاد و پرورش جایگاه ویژه تری نسبت به مردان دارد. این صفات جادویی و ایجاد، خلاقیت و خلاقیت شما در زنان ساخته شده است.

دهقانی تربیت و بزرگواری را فطرتی برخاسته از خداوند دانست و تصریح کرد: فطرت (قدرت) الهی نیز به طور خاص در زنان یافت می شود. آه تو ثابت شده است که زنان در همه جای دنیا در کارهای دشواری که نیاز به خلاقیت و صبر دارد، مانند توسعه فناوری، موفق ترند.

در نهایت 500 میلیون تومان وام به زنان داد فناور و کارآفرینی که در این رویداد سخنرانی کرد اعلام کرد.

دکمه بازگشت به بالا