یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با موضوع امنیت غذایی برگزار می شود

اقتصاد | امنیت غذایی

یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با موضوع امنیت غذایی برگزار می‌شود

یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با موضوع «امنیت غذایی؛ کشاورزی مولد و تجارت غیرتحریمی» شامل افتتاحیه نشست تخصصی و اختتامیه در بازه زمانی آبان تا اسفند ماه سال جاری برگزار می شود. علاقه مندان می توانند با ارائه «طرح سیاست» در این رویداد شرکت کنند.

به گزارش میجیک در ادامه دهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با موضوع «امنیت غذایی؛ کشاورزی مولد و تجارت بدون تحریم» امسال برگزار می شود. این همایش سالانه که معتبرترین رویداد اقتصاد مقاومتی در کشور است به همت اتاق فکر اقتصاد مقاومتی و با همکاری سایر نهادها و دستگاه های اجرایی و سیاست گذار برگزار می شود.

اهداف رویکردها و نتایج همایش سالانه اقتصاد مقاومتی

همایش سالانه اقتصاد مقاومتی هر ساله به مدت 3 تا 6 ماه با هدف “ارتقای کیفیت تصمیم گیری در کشور” برگزار می شود و در آن چارچوب با رصد و رصد مشکلات اصلی اقتصاد کشور تقویت آن را بر اساس الگوی اقتصادی مقاومتی و ارائه پیشنهادات عملیاتی در جهت تقویت اقتصاد در حوزه های موضوعی خاصی با حضور صاحب نظران در دسترس می باشد. در طول همایش جزئیات بحث و نتیجه بحث و بررسی از طریق رسانه ها پخش می شود تا شرایط بهره برداری مشارکت و اظهار نظر برای همه مخاطبان و فعالان فضای سیاست گذاری کشور فراهم شود.

رویکرد این رویداد سالانه سیاسی و عملیاتی است و خروجی آن در اختیار نهادهای مسئول بهره برداری قرار می گیرد و توسط اتاق فکرهای اقتصادی مقاومت ادامه می یابد. از این رو این رویداد فرصتی است تا مسئولان کارشناسان پژوهشگران سیاسی و فعالان حوزه حکومتی با تعاملی چند جانبه نظرات مختلفی را که برای حل چالش های اقتصادی کشور در موضوع کنفرانس مطرح شده است به صورت انتقادی مورد بحث و بررسی قرار دهند. . و ارتقای کیفیت تصمیم گیری و تقویت اقتصاد کشور اثری مضاعف دارد.

با توجه به رویکرد همایش سالانه اقتصاد مقاومتی شرکت در این رویداد به جای مقالات متعارف با ارائه «برنامه سیاستی» نگاهی به مشکلات واقعی کشور در حوزه های موضوعی مرتبط و خروجی هایی که تصمیمات مشخص هستند می شود. و سیاست ها در سطح کلان قانون گذاری یا اجرا یعنی برای استفاده تصمیم گیرندگان اجرا می شوند.

برنامه یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی و محور موضوعی

افتتاح یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی در آبان ماه نشست های ویژه آذر و آذر و اختتامیه در اواخر بهمن ماه همزمان با سالروز ابلاغ سیاست عمومی اقتصاد مقاومتی برنامه ریزی شده است. همچنین در طول این همایش «برنامه های سیاستی» توسط فعالان حوزه حکمرانی و سیاست گذاری کشور ارائه و داوری خواهد شد.

این همایش در 5 محور و 22 محور فرعی برگزار می شود:

منابع و ورودی ها

– تولید علفزار و باتلاق

– تغییر کاربری و مقیاس زمین کشاورزی

– حفظ و بهبود عملکرد بذر کود و منابع ژنتیکی دام

– تنوع بخشیدن به خوراک دام و طیور

– مدیریت تامین و مصرف آب

سیاست تولید

– مدل تولید پایدار با توجه به شرایط آب و هوایی

– راه های حفاظت و پوشش ریسک

– گسترش ابزارهای تامین مالی

– بهبود بهره وری و تولید دانش پایه

– توسعه و سیستم سازی تولید قراردادی

مدیریت بازار

– سیاست رفاهی همسو با تولید

– سیستم معاملاتی و سیستم بازاریابی

– ساده سازی زنجیره تامین و مدیریت ذخیره استراتژیک

– تأثیر متغیرهای کلان بر بازار محصولات کشاورزی

تجارت و بازرگانی

– تغییر الگو و تنوع منابع واردات کالاهای اساسی

– توسعه صنایع غذایی و تبدیلی با تاکید بر ارز

– ایران را به قطب غذایی در منطقه تبدیل کنید

– قراردادهای بین المللی و اتحادیه های کارگری

نهادها و بازیگران

– مدیریت یکپارچه تولید تجارت و تنظیم بازار

– جایگاه مردم روستاها و عشایر در نظام استثمار

– الگوهای نهادهای عمومی و اتحادیه های کارگری

– سیستم سازی مراکز تحقیقاتی و تولید آماری

کمیته علمی یازدهمین کنفرانس سالانه اقتصاد مقاومتی

پیمان فیلسفی – عضو کمیسیون کشاورزی شورای اسلامی – مجتبی پلوج – معاون پژوهشکده برنامه ریزی اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی وزارت جهاد کشاورزی – حامد رفیعی – عضو هیئت علمی دانشگاه تهران – ارژنگ جوادی – معاون خواربار و کشاورزی ستاد اقتصاد دانش کمیته یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی صدرالله دولت مدیرعامل سابق شرکت پشتیبانی امور دام و حامد نجفی عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت. دانشگاه مدرس زیربنای دانش علمی فناوری و اقتصادی ریاست جمهوری است.

علاقه مندان می توانند برای ثبت نام ارائه طرح خط مشی و اطلاع از جزئیات این رویداد به سایت همایش مراجعه کنند.

مروری بر دهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی

پیش از این دهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی از آبان تا اسفند 1402 با موضوع «حاکمیت ارزی؛ ثبات و رونق اقتصادی» برگزار شد. کمیته علمی این همایش را سید علی روحانی – معاون سیاستگذاری وزارت امور اقتصادی و دارایی – علی حسین نبی زاده – مشاور رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران – مجید شاکری – مدرس دانشگاه و امور مالی بین الملل تشکیل می دهند. کارشناس – یونس سلمانی – مشاور اقتصادی وزیر صنعت معدن و تجارت – و محمد سلیمانی – عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق. در این کنفرانس 8 نشست ویژه برگزار شد و 27 طرح سیاستی به مرحله نهایی داوری رسید. همچنین سند راهبرد حاکمیت ارزی کشور به عنوان خروجی این همایش ارائه شد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا