مصرف غذاهای دریایی برای زنان باردار؛ خوب یا بد – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

زنان باردار | غذاها

مصرف غذاهای دریایی برای زنان باردار؛ خوب یا بد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

اما یک توصیه بسیار مهم در مورد غذاهای دریایی است: در دوران بارداری، زنان باید به اندازه کافی غذای دریایی بخورند تا از فواید آن برای سلامتی بهره مند شوند، اما نه از خطرات آن. همچنین باید مراقب طرز تهیه ماهی باشند.

دکتر Via Lida Chatzi، نویسنده اصلی این مقاله از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی گفت: ماهی منبع مهمی از مواد مغذی است و نباید از آن اجتناب کرد.

چتزی خاطرنشان کرد: با این حال زنان باردار به دلیل احتمال آلودگی ماهی به جیوه و آلاینده های آلی پایدار، طبق توصیه ها باید هفته ای یک تا سه وعده ماهی مصرف کنند و بیش از این مقدار مصرف نکنند.

فواید اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی های خاص قابل توجه است. سازمان غذا و داروی ایالات متحده اشاره می کند که یکی از مواد مغذی موجود در ماهی کولین است که از رشد نخاع و رشد شناختی کودکان حمایت می کند.

در این مطالعه، محققان دریافتند که کودکان مادرانی که در دوران بارداری سه بار ماهی خورده بودند، دور کمر، فشار خون و سطح کلسترول بهتری داشتند که همه نشانگرهای سلامت متابولیک هستند. این مطالعه بر روی کودکان 6 تا 12 ساله انجام شد.

برعکس، مطالعه‌ای که اسیدهای چرب با زنجیره بلند EPA و DHA را در خون زنان باردار اندازه‌گیری کرد، نشان داد که سه ماهه اول و دوم بارداری کمترین میزان این اسیدهای چرب را در مقایسه با بالاترین سطح دارند. 10 برابر بیشتر مستعد زایمان زودرس است. EPA و DHA معمولا در ماهی یافت می شوند.

اما یک زن باردار چقدر غذای دریایی می تواند بخورد؟ به گفته محققان، ماهی پروتئین، مواد معدنی و ویتامین ها را تامین می کند.

از جمله مواد مغذی موجود در ماهی می توان به چربی های امگا 3 و امگا 6، آهن، ید، کولین، پروتئین، سلنیوم و ویتامین های D و B12 اشاره کرد.

توصیه می شود زنان باردار و شیرده هفته ای 225 تا 350 گرم ماهی بی خطر مصرف کنند.

محققان تاکید می کنند که سوشی، ساشیمی و سویچه و همچنین صدف و صدف خام از جمله غذاهایی هستند که زنان باردار باید از مصرف آنها پرهیز کنند زیرا ممکن است حاوی انگل یا باکتری از جمله لیستریا باشند که با عوارض شدید بارداری مرتبط است.

تمام غذاهای دریایی باید با دمای 145 درجه فارنهایت پخته شوند.

همچنین به دلیل خطر ابتلا به لیستریا، مراقب ماهی دودی باشید، مگر اینکه در دمای ۱۶۵ درجه فارنهایت یا کنسرو پخته شده باشد.

دکمه بازگشت به بالا