لزوم توجه به سرمایه‌گذاری در ICT کشور و گسترش ۵G

لزوم توجه به سرمایه‌گذاری در ICT کشور و گسترش ۵G

دبیر سندیکای صنعت مخابرات ایران معتقد است که سهم سرمایه گذاری در فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور عقب مانده و جایگاه آن نابرابر و نیازمند ارتقا است، بنابراین امید است توسعه این حوزه در کشور تضمین شود. طرح.

فرامرز روزگار – دبیر سندیکای صنعت مخابرات ایران در گفت وگو با میجیک، در پاسخ به این سوال که صنعت برای تحقق شعار امسال (کنترل تورم و رشد تولید) چه اقداماتی را انجام خواهد داد، این قسمت را بیان کرد. در این شعار، مشکل آن شامل جنبه های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی است، گفت: آنچه می گوییم این است که اگر کسب و کار در این زمینه رونق پیدا کند، هزینه های شهرداری، اموال و تامین اجتماعی و … را پرداخت می کنیم. ما فقط شغل و پروژه می خواهیم و بقیه کارها را خودمان انجام می دهیم و در این صورت اشتغال زایی هم خواهیم کرد. در این زمینه باید کارهای خوبی به این معاونت داده شود تا برنامه توسعه جدی در حوزه ICT داشته باشیم.

وی افزود: ما به عنوان علاقه مند به صنعت فاوا می گوییم سرمایه گذاری در کشورهای ICT عقب مانده است و جای آن نیست و باید به روز شود. بنابراین ما به عنوان صنعت ICT اعم از صنعت تولید، تحقیق و توسعه، شرکت های فنی و مهندسی، اپراتورهای بهره بردار و همچنین وزارت ارتباطات باید همه دور هم جمع شوند و وسعت کار ما شایسته ما باشد.

رستگار گفت: فارغ التحصیلان تیزهوش زیادی از کشورمان در رشته مرتبط با این صنعت تحصیل کرده اند و علاقه مند به ورود به این رشته هستند. لذا امیدواریم توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور با برنامه ای تضمین شده ادامه یابد و مطمئن باشید عناصر و عوامل مرتبط با این طرح همراه خواهند بود. امروز با تحقق وعده‌های داده شده در سال‌های گذشته از نظر ظرفیت و اولویت‌بندی، اتفاقات خوبی در حال رخ دادن است، اما هزینه آن بسیار کم است و گلایه‌هایی وجود دارد که رشد صنعت مخابرات و ارتباطات در کشور بدون توجه به منابع داخلی یا خارجی ، استفاده، نیز بوده است.

دبیر سندیکای صنعت مخابرات درباره تعامل بین المللی گفت: مخابرات بدون تعامل نمی تواند وجود داشته باشد و ارتباطات نیز جهانی است. اما از نظر واردات و صادرات از نظر اپراتورها و وزارتخانه ها کالای اصلی ترافیک ارتباطی و میزان تبادل ترافیک داخلی برای کسب درآمد است. به نظر من پولی که از مبادله ترافیک می گیریم با توجه به شرایط ایران بسیار ناچیز است.

وی افزود: از طرفی اگر بخواهیم محصولات ارائه شده به بازار ایران را به بازارهای جهانی صادر کنیم با تمجید نمی توان این کار را انجام داد، علاوه بر این در حال حاضر به صورت جزئی انجام می شود اما مشکل اینجاست که تجهیزات مخابراتی و به طور کلی ارتباطات و فناوری اطلاعات در دسته تجهیزات فناوری امنیتی قرار می گیرند. بنابراین هر کشوری که بخواهد شبکه بسازد به این موضوع توجه می کند که از کجا کالا بخرد و مسائلی مانند استقلال شبکه و امنیت نیز مهم است. بنابراین نحوه و مکان ارتباط ما در جهان مهم است. در فناوری های اساسی و مهم حساسیت هایی وجود دارد که ارزش افزوده زیادی دارد. در صنعت مخابرات هم همینطور است.

دبیر سندیکای صنعت مخابرات درباره آخرین پروژه این سندیکا با وزارت ارتباطات اظهار کرد: ما به عنوان سندیکایی نوعی رگولاتور در بخش خصوصی و برای شرکت های فعال در این حوزه هستیم. ما در سال گذشته فهرستی از اولویت ها در حوزه بومی سازی تجهیزات را نوشتیم و بر آن تاکید کردیم. لیست جدیدی نیز در نظر گرفته شده است که اخیرا اعلام شده است. اما در مجموع طی سال های گذشته کارهایی را که محدود به تمرین، آشنایی و تحقیق است به عنوان یک پروژه مهم اجرا می کنیم. به عنوان مثال امسال در زمینه توسعه شبکه 5G به طور جدی گام برداشته می شود و در این راستا درصد نسبتا خوبی از تجهیزات و نرم افزارها داخلی سازی می شود و در صورتی که این اقدامات طبق انتظار انجام شود. و شبکه به درستی ایجاد شده است، در نهایت کار می کند، آنها وعده خوبی را به مردم ارائه می دهند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا