لزوم ایجاد درگاه واحد در خدمات دهی به بانوان در کمیته امداد – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرنگار آنلاین ، فاطمه قاسم پور ، رئیس فراکسیون زنان مجلس در گفتگوی اینستاگرامی با حجت الله عبدالملکی ، نماینده کار و کمیته خودیاری در مورد رئیس خانواده زنان گفت: چه کسی خدمات را ارائه می دهد و خدا را شاکریم که پانیتیا
وی افزود: من می خواهم بیش از مسئله کار و در مورد توانمند سازی و استخدام سرپرست خانواده زن به این موضوع بپردازم. مسئله سرپرست خانواده زن برای جناح زنان مسئله بسیار مهمی است و این دلایل مختلفی دارد. نیاز به حل مشکلات خانگی با سر زن برای همه روشن است. متأسفانه ، ما برای رشد سرفصل های داخلی زنان در ایران نرخ رشد داریم ، موضوعی که باید مورد توجه و رسیدگی قرار گیرد.
قاسم پور با تأکید بر اینکه خانواده نسبت به خانواده مردسالار از امتیاز کمتری برخوردار است ، گفت: این مشکل نگرانی ما را افزایش می دهد تا بتوانیم خانواده را توانمند کنیم و به کاهش برخی از مشکلات مشکلات فرهنگی اجتماعی کمک کنیم. در فراکسیون زنان ، ما با ارگان هایی که مسئولیت بحث در مورد سرپرست خانواده های زنان را براساس تقسیم کار ملی کار می کنند ، ملاقات می کنیم و در طی این جلسات ، چالش های زیادی وجود دارد. فیلم خود را بسازید تعیین قدرت ، نداشتن یک سرپرست واحد ، نداشتن بودجه ثابت و داشتن یک حمایت از چالش های مطرح شده در جلسه است. ما همچنین برنامه هایی برای بحث در مورد این بحث ها داریم تا به موضوع سرپرستان خانوار زنان به عنوان یک مسئله جدی بپردازیم.
وی گفت: “ما در بخش آن تیمی از فعالان كاهش فقر را انتخاب كرده و به اقدامی كه در حال حاضر بر سر رئیس زنان خانوار در این نیروها اعمال می شود ، بازمی گردیم.” بله ، مهمترین موضوعاتی که باید در زمینه توانمندسازی سرپرست زن خانواده وجود داشته باشد وجود دارد این است که نیمی از توانمندسازی در برخی اقدامات دیده نمی شود و ما دروازه ای برای افرادی که می خواهند دیکوتاکت کنند ایجاد نمی کنیم.
رئیس فراکسیون زنان مجلس افزود: در برخی از نهادها موضوع جدی تر می شود و با توجه به اقدامات م takenثر کمیته امداد در این زمینه ، ممکن است یکی از گروه های مقابله با انتقادها کمیته باشد. ما مسائل مربوط به سرپرستی زنان در چندین جزیره ، ارائه خدمات فرهنگی اجتماعی ، اجرای اتحادیه های کاری و در نهایت عدم تعادل را مدیریت می کنیم.
قاسم پور با بیان اینکه توانمندسازی با افراد دیگر متفاوت است و هیچ برنامه عملیاتی برای هر یک از آنها ندارد ، گفت: البته منظور من این نیست که برنامه عملیاتی داشته باشم که برای هر فرد متفاوت باشد. این معمولاً ممکن نیست ، اما برنامه های عملیاتی باید براساس عوامل مختلفی مانند سن ، فرهنگ و بوم شناسی اجتماعی و همچنین شرایط خانه خانوادگی زن سرپرست در نظر گرفته شود. ظاهراً یکی از اصلی ترین مشکلات سرپرست خانوار وی یک مشکل اقتصادی است ، اما گاهی اوقات با کسانی که در خانواده با فرزندانشان هستند یک چالش چالش برانگیز و احساسی داشته باشید ، ایجاد سطحی مانند هر آنچه که می خواهید در زمینه های دیگر مفید باشد ممکن است مثر نباشد . بنابراین ، همه آنها باید با هم دیده شوند.
وی بر لزوم توانمند سازی تأکید کرد شقوق وی گفت: “اگر با یك پورتال شروع كنیم ، مطمئناً می توانیم جهت گیری كمك كنیم ، با اجرای الزامات ، عزت نفس ، عزت ، برنامه های فردی و همچنین آرزوهای زنان.” در باره و در این حالت ، برنامه در باره ما دقیق تر خواهیم بود و نتایج بهتری خواهیم گرفت.
رئیس فراکسیون زنان افزود: شقوق بیشتر اگر ما انتزاع برنامه را می خواهیم در باره سلام همانطور که گفتم ، اکوسیستم زیست محیطی اجتماعی-فرهنگی و اجتماعی هر فرد باید در نظر گرفته شود. از آنجا که ما به طور کلی در این زمینه مسائل مربوط به زنان سرپرست زن را رصد نمی کنیم ، به سختی قادر به تهیه سیاست های کلی در مورد زنان سرپرست خانوار در سیاست های خانواده عمومی و برنامه های توسعه هستیم.
قاسم پور ادامه می دهد: مسئله دیگری که در این زمینه نیاز به توجه جدی دارد ، تعریف سرپرست خانواده زن است. به طور کلی ، این باید براساس خوداظهاری باشد ، اما در مدل کمیته منعکس نمی شود. بحث دیگری که مدل کمیته را بیشتر نشان می دهد این است که ما معمولاً از زنانی که اینقدر مراقبت می کنند و همچنین مشتریانی که مشتری اصلی کمیته هستند چشم پوشی می کنیم. کمبود چنین خدماتی وجود ندارد.
وی گفت: “بحث دیگر این است که چون هیچ پورتال واحدی وجود ندارد و تصمیمی برای تصمیم گیری براساس ویژگیهای فردی وجود ندارد ، پس ما نمی دانیم که آیا فرد قدرت تصمیم گیری مهم برای ادامه این مسیر را دارد یا خیر. او این کار را کرد و او بیرون نرفت ، یا با ظهور ، در شرایط ناپایدار اقتصادی فعلی ، آنها قادر به پیروی از هیئت مدیره نیستند و در نهایت توانمند سازی به طور مداوم اتفاق نمی افتد.
وی با بیان اینکه هنگام ایجاد پروژه ها و زنجیره های ارزش خدمات و فروش محصولات اجتناب ناپذیر است ، هیچ تمرکز بر کیفیت خروجی وجود ندارد ، گفت: عدم تمرکز بر کیفیت خروجی باعث ایجاد رسوب در سیستم می شود. در زمینه توانمند سازی خانوار زنان ، ما از مشتری عقب هستیم و اگر این اتفاق بیفتد باعث نمی شود سیستم کنار گذاشته شود. ما نه خدمات مشاوره ای و همیاری برای مدیریت ابعاد فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی زندگی داریم و نه می توانیم در مورد این فعالیت ها بحث کنیم تا بتواند توانمند سازی واقعی صورت گیرد.
رئیس فراکسیون زنان پارلمانی با بیان اینکه در جریان بحث های مربوط به توانمند سازی ، زنان کارگر کم درآمد شدند گفت: ما فقط تا حدی بر مدیریت زنان سرپرست خانوار نظارت می کنیم. البته بحث من در مورد تصویر کلان بود ، نه کمیته امداد. مسئله دیگری که به طور گسترده مورد بحث قرار گرفته است ، مسئله خانواده های فاقد سرپرست زن است ، اما مثال خوبی در این مورد نداریم ، یعنی اینکه خانواده هایی که سر زن دارند ، نقش پدر و مادر را در خانواده دارند. در باره دقیق و درست ، اما در این مطالعه نتیجه می گیریم که این تجارت داخلی ارزش تجاری دقیق و واقعی ایجاد نمی کند.
او به کار در خانه می آید “مشاغل در خانه در حال حاضر بسیار ارزان است که می توان بیشتر مشاغل را انجام داد. این بحثی است که اگرچه زنان را قادر می سازد تا از نظر سرپرست خانوار تعیین کنند ، اما در مورد چگونگی و با چه چیزی شهردار نگران است. ری باید به موضوع سرپرست خانواده زن رسیدگی شود. ما باید سواد و آگاهی مردم را افزایش دهیم ، با این حال ، به هر یک از اعضای خانواده که سر زن را دارند ، قدرت بدهیم و فقط توانمندسازی شغلی نداشته باشیم ، و وضعیت خانواده را به عنوان گام های اصلی قرار ندهیم. ما فراتر از امور خود خواهیم رفت.
رئیس فراکسیون زنان مجلس گفت: فعالیت های فعلی ما معمولاً در این سطح است به طوری که حمایت ما در سطح نسبی است. من حتی جلساتی با برخی از خانواده ها داشتم که سر زن داشتند و کارهای خود را انجام می دادند. آنها می توانند در سطحی شغل ایجاد کنند که مفید به نظر برسد. سطح خودکفایی که باید در این کار ایجاد شود ، پشتیبانی نسبی و حل مشکل توسط خودمان است و ما همچنین تسهیل می کنیم ر این مسائل را مدیریت کنید.
قاسم پور با بیان اینکه به طور کلی کمیته امداد به عنوان کارگزار عمل نمی کند ، اظهار داشت: این یک موضوع مهم و الگوی مناسبی است که با رویکرد خوب دنبال خواهد شد. با این حال ، ما انتظار داریم که کمیته کمک کشیش ماده 14 سیاست کلی خانواده را نیز در نظر بگیرد ، زیرا درصد زیادی از این زنان زیر 35 سال ندارند و باید بستر مناسبی برای ازدواج ایجاد شود.
وی تأكید كرد: سایر مواردی كه یك جزیره را برای ارائه خدمات ایجاد می كنند ، باید حل و فصل شود و این خدمات باید براساس یك برنامه عملی باشد كه تمام مسایل سرپرستان زن و همچنین توانمندسازی خانواده را در نظر داشته باشد. در تأسیس خانوار با سر زن به عنوان خانوار با سر زن ، دخترانی که مشتری مستقیم کمیته امداد نیستند نیز باید توسعه یابد.
سرانجام وی گفت: حضور شما در این موضوع فرصتی برای بحث در مورد سرپرستان خانواده های زنان است که ما آن را فرصتی می دانیم و همچنین بحث در مورد برنامه هفتم با رویکرد اشتغال زایی که باید توجه ویژه ای به آن داشته باشید و از ظرفیت استفاده خواهید کرد و این تجربه. و ما درمورد مسائلی کار خواهیم کرد که کمیسیون اجتماعی و فراکسیون زنان باید به آنها بپردازند تا به مشکلات موجود بپردازند تا چالش ها را به حداقل برسانند.