دیپلماسی وزارت امور خارجه با جلسات ویدئویی / آنلاین از تهران تا قلب اروپا دنبال می شود.

به دنبال شیوع کروناویروس در کشور ما و با تصمیم کمیته دادگستری ، که بر لزوم رفع موارد یک طرفه ، خانگی و غیرمعمول تأکید کرده است کشورها و کنفرانس ها راهی به کنفرانس ویدئویی داده اند ، روشی جدید برای تدریس. این کشور جلسات و جلسات ویژه نهادهای سیاسی ، علمی و فرهنگی کشور ما را ایجاد کرده و این جلسات را در کنفرانس موفق تر کرده است. در فضای مجازی

وزارت امور خارجه

بیشتر بخوانید:

جشنی برای گرامیداشت روز ملی خلیج فارس برگزار شد

حلقه در کنفرانس ویدیویی

معنای عالی این جلسات که توسط دولت ملی ما به صورت چشمگیر و مثبت برگزار می شود این است که محدودیت های جغرافیایی بیشتری وجود ندارد و ریاست وزارت امور خارجه را برعهده دارد. احترام به رسانه های خارجی ، می تواند از منابع موجود در فضای مجازی بهره ببرد و البته آن را تقویت کند. با توجه به برنامه دستیابی دیجیتال توسط بخش کنفرانس ، برای برگزاری جلساتی با اهمیت شمار جهانی.

به عنوان مثال ، در مصاحبه رادیویی در دفتر امور خارجه و مشترک المنافع از انستیتوی مطالعات بین المللی و بین المللی ، افغانستان گفتگوی بسیار سریع و گسترده ای داشته است ، از جمله روابط نزدیک. وزیر امنیت به همراه معاون نخست وزیر ما محمد جواد ظریف با مقامات افغانستان و مقامات ملی دیدار و گفتگو کردند.

علاوه بر نمایندگان ویژه سازمان ملل و اتحادیه اروپا برای افغانستان ، كارشناسان و بزرگان و كارشناسان ارشد كشورهایی نظیر نروژ ، آلمان ، آمریكا ، ایالات متحده ، ازبكستان ، افغانستان ، هند ملل ، پاکستان ، روسیه ، بلژیک و فرانسه نیز در این کنفرانس شرکت کردند.

وضعیت واقعی گفتگو بین طالبان و دولت افغانستان ، پیشینی برای آینده دولت افغانستان ، برنامه هایی برای پیوستن به نیروهای دولت فدرال در استرالیا ، از جمله این کشور ، است. از نظر جغرافیایی ، مبارزات بین المللی و تأثیر منفی نادیده گرفتن مردم افغانستان در دو سال گذشته دموکراسی و حقوق مندرج در قانون اساسی افغانستان از جمله مواردی است که مورد مذاکره قرار می گیرد صحبت کردن

چت تصویری وزارت امور خارجه

وزیر امور خارجه رویکردی بسیار پیشگیرانه اتخاذ کرده است و تاکنون سه جلسه هفتگی وزیر امور خارجه سیدعباس موسوی برگزار شده است. کار کنفرانس ویدئویی.

علاوه بر این ، فضای مجازی بسترهایی را ایجاد کرده است که برای نمایندگان ملی ما مناسب است ، بنابراین جایی برای جمع آوری چندین هویت منطقه ای و جهانی ندارد و مشتری نیاز به کرسی دارد. بطور خاص ، با گسترش سرمایه های داخلی و خارجی با سرمایه گذاران داخلی و خارجی موفق ، می توان از این توانایی استفاده کرد.

زندگی در عشق با من

جمهوری اسلامی ایران در بسیاری از کشورها از اینترنت و فضای مجازی استفاده می کند تا همزمان با گسترش تاج ، فعالیت خود را اعلام کند. دایرکتوری جمهوری اسلامی ایران در لبنان یکی از کارکردهای اصلی وزارت امور خارجه است که از این توانایی استفاده خوبی کرده است.

عباس خامنه ایار ، کارشناس ارشد فرهنگی کشورمان در بیروت ، پس از گذراندن کورونا ، دو نشست ویژه در سراسر جهان برگزار کرده است و روز جمعه سومین نشست خود را برگزار می کند که با آن تماس می گیرد به عنوان “Corona؛ Issues Protection”.

فضای مجازی به یک بستر عالی برای کارکنان ملی ما تبدیل شده است تا در طیف گسترده ای از نقش های منطقه ای و جهانی و حرفه ای هایی که مشتاق برگزاری جلسات ویژه هستند ، گردهم آیند به منطقه حمله نمی کند.

دانش ترکیبی از مفهوم نجات و امید در مورد پیامدهای گسترش کرونا بر بشریت و بشریت از جمله مباحث مورد بحث در این همایش است.

در کل ، سخنرانان و متفکران اصلی مانند شیخ “محمد سعید نعمانی” ، کارآگاه اسلامی ، “مارتوفیلیس جورج سالیبا” ، کاردینال سوریان ارتدکس در جبل لبنان و طرابلس ، شیخ “احمد قیس” ، رئیس مرکز تحقیقات و جستجوی قرآن در بیروت شیخ تاج الدین الهلال ، مفتی سابق استرالیا و نیوزلند ، شیخ سید جعفر فضل الله ، مدیر شیعه لبنان ، احیاء عبدو ابو قاسم ، مدیر مرکز رسانه كاتولیك لبنان و شیخ محمد توفیق البوتی ، رهبر اتحادیه علمای سوریه نیز در این نشست حضور داشتند. آنها به آنها اجازه می دهند صحبت کنند.

علاوه بر این ، حسین دیوسالار ، کارشناس فرهنگی ایران در ژاپن ، همزمان با همایش فرهنگی و دعا در جمهوری اسلامی ایران در توکیو برگزار کرد. زمان ماه مبارک رمضان و تولید این بخش از بحث فرهنگی ایران را می توان در فضای مجازی استفاده کرد. نه تنها ایرانیان در ژاپن بلکه از سایر نقاط جهان نیز در ایران زندگی می کنند.

در زمینه ناسیونالیسم ، گفتگوی ویژه با موضوع “روز ملی خلیج فارس و تأثیر حضور آمریکا در منطقه” با حضور اساتید و کارشناسان انستیتوی علوم برگزار شد. ، در گروه امنیت میهن ، فرماندهی دانشگاه و ستاد ارتش و دانشگاه تربیت مدرس در مرکز همایش های شهید. ارتش فلاحی دافوس را به دست گرفت.

دافنه

نشست ویژه روز ملی خلیج فارس

کارشناسان روابط بین الملل عبارتند از: امیر سرتیپ حسین حسین ولیوند زمانی ، فرمانده کل ارتش دافنه ، سرتیپ محمد اکرمیانیا ، فرمانده کل نیروهای مسلح دریاسالار. غلامرضا طاهانی ، فرمانده نیروهای مسلح و دیاکو حسینی ، مدیر مرکز جهانی سازی. سرویس تحقیقات ریاست جمهوری در قالب کنفرانس های ویدئویی به بررسی ابعاد مختلف دموکراسی ، اقتصاد ، امنیت و جلوگیری از مداخلات ایالات متحده می پردازد. در منطقه خلیج فارس و بر لزوم برقراری همکاری های منطقه ای در کشورهای حوزه خلیج فارس تأکید کرد.

شماره پایان / 4033 / پ

دکمه بازگشت به بالا