امتیاز ویژه بانوان اسکواش باز در صورت راهیابی به تیم ملی

بانوان

امتیاز ویژه بانوان اسکواش‌باز در صورت راهیابی به تیم‌ملی

سرمربی تیم ملی اسکواش بانوان گفت: در صورت احراز صلاحیت یک اسکواش باز زن به تیم ملی حق عضویت برای شرکت در مسابقات انجمن اسکواش بازان حرفه ای جهان از سوی فدراسیون پرداخت می شود.

الهام رمضانی در گفت وگو با میجیک درباره برنامه اسکواش بازان زن در سال 2025 اظهار کرد: متأسفانه در سال 2024 فرشتا اقتری به دلیل عدم صدور روادید به موقع دو تورنمنت مهم 6 هزار دلاری در پرتغال و 9 هزار دلاری در هند را از دست داد. در صورت شرکت می تواند رتبه خود را به زیر 200 ارتقا دهد. رتبه اولیه او 440 بود اما در 3 تورنمنت بعد آن را به 297 رساند. تلاش رسمی برای رساندن رتبه او به زیر 200 با حضور در دو تورنمنت پرمخاطب در هند و پرتغال انجام شد اما متاسفانه شرایط اعزام او به آن دو تورنمنت فراهم نشد.

وی از برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی اسکواش بانوان از 31 تا 26 آذرماه در باشگاه الخبال خبر داد و افزود: این مسابقات با حضور 8 نفر برتر بانوان و 2 اسکواش باز زن زیر 19 سال برگزار می شود و در پایان 4 نفر برتر به تیم ملی می روند تا به دنبال راهی باشند که فدراسیون علاوه بر پرداخت حق عضویت برای شرکت در مسابقات جهانی اسکواش بازیکنان حرفه ای از سوی فدراسیون برای اعزام به مسابقات بین المللی حمایت مالی شود. .

سرمربی تیم ملی اسکواش همچنین از اعزام فاطمه فلاحتی و فرشته اقتری به مسابقات بین المللی بلژیک با جایزه 3 هزار دلاری در بهمن ماه خبر داد و گفت: پیگیری کردم و مقدمات درخواست ویزا را فراهم کردم امیدوارم موفق شوم. دوباره با مشکل ویزا مواجه نشوند تا اسکواش بانوان دوباره به این مسابقات اعزام شوند.

رمضانی با بیان اینکه اسکواش باز بانوان نیاز به حمایت دارد خاطرنشان کرد: اکنون تیم جوانی داریم که اگر به آنها توجه ویژه ای داشته باشیم مطمئنا در 2 سال آینده تحول بزرگی در اسکواش بانوان ایجاد خواهد کرد پیشرفت اسکواش بانوان برخی از تورنمنت هایی که حضور داشتند بسیار خوب و چشمگیر بوده است.

وی افزود: یکی از دغدغه های ما عدم حضور اسکواش بازان زن در بازی های آسیایی ناگویا ژاپن است. البته با وزارت ورزش رایزنی کردیم تا اسکواش بازان زن هم در بازی ها شرکت کنند.

سرمربی تیم اسکواش بانوان یکی از مشکلات بانوان در تمرین را نداشتن کولت استاندارد دانست و گفت: متاسفانه کولت (اتاق تمرین) اسکواش بازان استاندارد نیست و متفاوت است. از شرایط مسابقه این مشکل تاثیر زیادی بر عملکرد ورزشکار در حین تمرین دارد. در هیچ کجای ایران کلت استانداردی که با شرایط مسابقه همخوانی داشته باشد نداریم و اسکواش بازان همیشه از این مشکل در مسابقات آسیب می بینند.

وی در پایان یکی از مشکلات اسکواش بانوان را عدم تمایل اسپانسرها برای سرمایه گذاری روی اسکواش بانوان عنوان کرد و گفت: اکنون بانوان اسکواش باز بانوان جوانی داریم که اگر سرمایه گذاری خوب باشد می توانند با شرکت رتبه خود را افزایش دهند. در مسابقات مختلف.” علاوه بر این آینده روشنی برای اسکواش بانوان متصور است.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا