آغاز دومین مرحله طرح پایش آرد از کارخانه تا نانوایی در خوزستان
میجیک/خوزستان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان از آغاز مرحله دوم طرح پایش آرد از کارخانه تا نانوایی در استان خبر داد.
امید جهان نژادیان در گفت وگو با میجیک، با اشاره به بحث نظارت بر آرد در خوزستان، اظهار کرد: مرحله دوم طرح پایش آرد از کارخانه تا نانوایی در استان آغاز شده است و با حضور بازرس از سازمان عمومی. اداره غلات و خدمات بازرگانی در کلیه کارخانجات آرد خوزستان مسیر تولید آرد را تا زمان تحویل به نانوایی رصد می کند.
وی با بیان اینکه با اجرای دقیق این طرح تلاش می کنیم سودجویان اقتصادی را از این موضوع باز داریم، تصریح کرد: واحد خبازی موظف به پخت سهمیه روزانه و همکاری همه جانبه با بازرسان سازمان جهاد کشاورزی و سایر مجموعه های بازرسی قانونی است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت: از این پس تمامی واحدهای آزادپز باید آرد مورد نیاز خود را از طریق سامانه یکپارچه فروش تامین کنند در غیر این صورت برخورد قانونی لازم با این واحد انجام خواهد شد.
جهان نژادیان تصریح کرد: بیشترین یارانه دولتی به حوزه گندم، آرد و نان پرداخت می شود و با توجه به این مشکل، متولیان باید نقش موثرتری در اجرای نظارت و نظارت صحیح بر واحدهای تولیدی داشته باشند.
وی بیان کرد: این موضوع به تامین نان در استان کمک می کند و ناظران تمامی مراحل این طرح را به دقت رصد و ارزیابی خواهند کرد تا در بحث آرد و نان در استان تخلفی صورت نگیرد.
انتهای پیام