سیر سیاه برای دیابت نی نی سایت

حتما با سیر بد بوی پر خاصیت آشنا هستید. آیا تا به حال در مورد سیر سیاه چیزی شنیده اید؟ سیری که راحت تر خورده می شود، بو ندارد و طعم شیرینی دارد! سیر سیاه همان سیر سفید است که تخمیر شده و ۴ تا ۵ برابر خواص درمانی بیشتری از سیر معمولی دارد! این عالی نیست که بتوانید هر روز و بدون دغدغه بوی بد دهان، سیر پرخاصیت بخورید، سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کنید و همیشه سلامت باشید؟!

دیابت | نی نی سایت

همان سیر خام تازه است که در یک فرآیند مشخص، تخمیر شده است. تخمیر سیر تازه به این صورت است که آن را به مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه و در رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد نگهداری می کنند. کار راحتی نیست اما بعد از تخمیر، سیر حالت ژله ای پیدا می کند، رنگ حبه های سیر، سیاه می شود و مزه شیرینی پیدا می کند. استفاده از پک رویش مجدد مو و ترکیبات متنوع آن، باعث تقویت مو می‌شود و از ریزش آن جلوگیری می‌نماید.

تفاوت سیر سیاه با سیر سفید (سیر خام)

این فرآیند سخت و زمانبر برای تبدیل سیر سفید به سیر سیاه برای چیست و تخمیر سیر خام چه فایده ای دارد؟ مهمترین فایده آن این است که بوی بد سیر از بین می رود و طعم شیرین و مطبوعی پیدا می کند. در واقع خوردن سیر سیاه خیلی راحت تر و مطبوع تر از خوردن سیر تازه یا خام است. سیر سیاه طعم شیرین و بافت قابل جویدن دارد و بدون بو است.

اما این همه داستان نیست! در طی فرآیند تخمیر، سیر خواص جدیدی پیدا می کند. در جدول زیر میزان افزایش یا کاهش مواد در سیر در اثر تخمیر بیان شده است:

مقایسه مواد موجود در سیر سیاه با سیر سفید (خام) ()
ماده مقدار در هر گرم سیر مقدار در سیر سیاه
شکر محلول در آب ۴۵۰ میلی گرم ۱.۸۸ تا ۷.۹۱ برابر افزایش می یابد
پلی فنول  

شاید شما هم تبلیغات بعضی برندها را در مورد فواید سیر سیاه برای درمان زودانزالی و درمان قطعی پسوریازیس شنیده باشید. بد نیست بدانید هیچ سند و مدرک علمی و معتبری مبنی بر خاصیت سیر سیاه برای زود انزالی وجود ندارد. متاسفانه این شایعه در اینترنت پخش شده و فروشندگان هم بدون تحقیق آن را بازنشر می کنند. واقعیت این است که با سیر سیاه به هیچ وجه درست نیست و حتی یک تحقیق علمی هم در این زمینه وجود ندارد.(اثبات نشده و نادرست)

۳- خواص سیر سیاه برای دیابت و کنترل قند خون

بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز  نامیده می شود میزان قند خون را کنترل کند. اما اگر بدن درست عمل نکند و هموستاز به خوبی انجام نشود، بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می‌شود. سیر سیاه باعث بهبود عمل هموستاز در خون شده و قند خون را کنترل می کند. این کار را از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود .پژوهش ها نشان می دهد که خوردن آنتی اکسیدان ها باعث پیشگیری از دیابت و مشکلات مربوط به آن می شود و سیر سیاه یکی از غنی ترین منابع آنتی اکسیدان است.

مطلب پیشنهادی: کدامند؟

آنتی اکسیدان ها در سیر به وفور یافت می شود ولی این ماده با تخمیر سیر سفید و تبدیل آن به سیر سیاه چند برابر می شود! بنابراین سیر سیاه چند برابر سیر تازه برای کنترل قند خون مفید است.

۴.۱۹ برابر افزایش می یابد
فلاونوئید ۳.۲۲ میلی گرم ۴.۷۷ برابر افزایش می یابد
آمادوری و هینز ۱۰ میکرو گرم ۴۰ تا ۱۰۰ برابر افزایش می یابد
فروکتان ۵۸۰ میلی گرم ۰.۱۵ تا ۰.۰۱ برابر کاهش می یابد
لوسین ۵۸.۶۲ میلی گرم ۱.۰۶ برابر افزایش می یابد
ایزولوسین ۵۰.۰۴ میلی گرم ۱.۶۷ برابر افزایش می یابد
سیستئین ۸۱.۰۶ میلی گرم ۰.۵۸ برابر کاهش می یابد
فنیل آلانین ۵۵.۶۴ میلی گرم ۲.۴۳ برابر افزایش می یابد
تیروزین ۴۴۹.۹۵ میلی گرم ۰.۱۸ برابر کاهش می یابد

خب حالا این جدول یعنی چه؟  یعنی مواد درمانی و ضدسرطانی سیر (آنتی اکسیدان ها) که پلی فنول ها و فلاونوئیدها هستند در سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر بیشتر می شود! این موضوع کاملا علمی و مستند است و می توانید .

به علاوه مواد درمانی، عناصر مغذی و سایر ترکیبات مفید در طی فرآیند تبدیل سیر تازه به سیر سیاه افزایش پیدا می کند!

پلی فنول ها خواص درمانی زیادی دارند و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند. تحقیقات خارجی زیادی وجود دارد که تایید می کند که پلی فنول ها اثرات مفیدی روی پیشگیری از سرطان، درمان سرطان، پیشگیری و درمان بیماری های قلبی عروقی، کنترل دیابت نوع ۲، پیشگیری از چاقی و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد

همچنین هستند که خواص مفید پلی فنول ها را برای سلامت قلب و عروق، سوخت و ساز بدن، پیشیگیری از سرطان، شادابی پوست، سلامت روده ها و پیشگیری از عفونت میکروبی تایید می کنند.  این اثرات مفید در تحقیقات داخلی هم ثابت شده است؛ مثلا در یک پژوهش در ایران محققین به این نتیجه رسیدند که افزايش مصرف مواد غذایی حاوی پلی فنول ها می تواند در کاهش خطر بروز و گسترش بیماریهای قلبی عروقی در بیماران دیابتی مفید واقع گردد

همه این خواص مفید در پلی فنول هاست که سیر یکی از منابع غنی پلی فنول است و سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر سیر سفید پلی فنول دارد!

سیر سیاه محصول کدام کشور است؟

از قرن ها پیش مردم کشورهای آسیای شرقی مانند تایلند، کره جنوی و ژاپن سیر سیاه را تولید می کردند. آن ها از سیر سیاه به عنوان طعم دهنده و  برای درمان استفاده می کرده اند. در سال های اخیر این ماده غذایی پر خاصیت و بی بو در سراسر دنیا تولید و استفاده می شود.

خواص سیر سیاه

تحقیقات نشان داده که سیر سیاه حاوی آنتی اکسیدان است که خواص ضد سرطان قوی دارد. به علاوه اثرات سیر سیاه شامل ضد حساسیت، ضد دیابت و ضد التهاب بودن است (). سیر در راس غذاهایی است که خاصیت ضد سرطان دارد. به طور خلاصه خواص سیر سیاه عبارتند از:

  •  پیشگیری از سرطان
  • بهبود سرعت درمان سرطان
  • کاهش وزن و لاغری
  • کاهش چربی خون
  •  محافظت از قلب و عروق و پیشگیری از گرفتگی رگ ها
  • کنترل قند خون و پیشگیری از دیابت
  • بهبود دیابت و کاهش عوارض آن
  • ضد حساسیت
  • کاهش التهاب
  •  محافظت از کبد

اگر بپرسید “سیر سیاه برای چی خوبه؟” ما جواب مستندی داریم. خواصی که برای سیر سیاه در ادامه ذکر می شود طبق تحقیقات علمی و مستند است و برای مطالعه علمی منابع هر مطلب ذکر شده است که به زبان انگلیسی هستند. یک منبع علمی مناسب که تحقیقات را جمع بندی کرده است.برای خرید سیر سیاه با کیفیت و قیمت سیر سیاه برای زود انزالی به صفحه فروشگاه ما مراجعه کنید.

 

دکمه بازگشت به بالا