تشنه قدرت یا خدمت به ورزش!

در حالی که ورزش بانوان کشور با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم می کند، معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان اکنون نایب رئیس کمیته ملی پارالمپیک است.

به گزارش میجیک، مریم کاظمی پور، معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان، یکی از حساس ترین معاونت های وزارت ورزش و جوانان، سمت نایب رئیسی بانوان کمیته ملی پارالمپیک را بر عهده گرفته است. . کاظمی پور از 18 دی ماه سال گذشته کار خود را به عنوان نماینده در حوزه بانوان سجادی آغاز کرد و حالا بعد از گذشت بیش از 10 ماه قرار است سمت نایب رئیسی بانوان کمیته ملی پارالمپیک را بر عهده بگیرد.

در تصمیم وزیر ورزش و جوانان برای کاظمی پور نیز آمده است: ضمن توجه به قوانین و مقررات مربوط و بهره گیری از نظرات کارشناسان و دست اندرکاران برنامه ریزی برای اعلام و نهادینه سازی ورزش در بین خانواده ها و بانوان کشور، حضور زنان مورد احترام در صحنه بین المللی با رویکرد عفاف و حجاب و نشان دادن توانمندی های زنان ایرانی در فرهنگ غنی و پویا اسلامی و با در نظر گرفتن سیاست های دولت مردمی و انقلاب سیزدهم تلاش می شود. افزایش سهم بانوان در ورزش کشور.

این در حالی است که کاظمی پور برای حل مشکلات و مسائل ورزش بانوان اقدام جدی انجام نداده و تنها در مصاحبه ها خبر از رشد ورزش بانوان می دهد اما چرا هنوز مشکلات زیادی وجود دارد که حل نشده و خود کاظمی پور می تواند آنها را حل کند؟ شما را اذیت نمی کند.

برخی از مشکلات حل نشده ورزش بانوان مربوط به رشته تلاش برای کسب مجوز فعالیت و برخی نیز به وضعیت نامشخص نواب رئیس و بی توجهی به ورزشکاران مربوط می شود. این پرونده در 10 ماه از فعالیت کاظمی پور به نتیجه نرسیده و مشخص نیست معاون رئیس جمهور برای حل آن تلاش خواهد کرد یا خیر.

تشنه قدرت یا بخش ورزشی!

معاون ورزش بانوان به عنوان متولی اصلی ورزش بانوان و مدافع حقوق آنان نقش عمده ای در اداره این بخش از ورزش کشور دارد اما هنوز وضعیت نایب رئیسی بانوان فدراسیون فوتبال مشخص نیست. . برای مدت طولانی موسوی مدیرعامل باشگاه ورزشی بادران (منحل شده) و مدیر عامل شرکت بازاریابی شبکه ای بادران است که در زمینه های مختلف از جمله لوازم آرایشی، بهداشتی و … فعالیت می کند. مشکلاتی که روز اول خودش را نشان می دهد و انتقاد می آورد. در ادامه ورود مراجع قضایی به فعالیت های اقتصادی در حوزه ارز دیجیتال، عموماً از مسئولیت فدراسیون فوتبال خارج شده و تنها نام نایب رئیس بانوان را یدک می کشد.

ضمن اینکه مدت زیادی است که تیم فوتسال بانوان اردویی نداشته و وضعیت کادر فنی این تیم به درستی مشخص نیست. موسوی مسئول حل وضعیت فوتبال و فوتسال بانوان است اما موسوی بیشتر درگیر مسائل قضایی است تا ورزش. حال سوال این است که کاظمی پور در این خصوص چه اقدامی انجام داده و چه پیگیری هایی انجام داده و چه اقداماتی برای کاهش مشکل انجام داده است؟

تشنه قدرت یا بخش ورزشی!

نازنین ملایی، قایقران ایرانی که در مسابقات مختلف مدال ها و عناوین مختلفی را کسب کرده و با کسب سه طلا در مسابقات قهرمانی آسیا تاریخ ساز شده است، از بی تفاوتی مسئولان انتقاد کرد و اظهار داشت که با وجود هزینه های درمانی مورد حمایت خانواده و ساده ترین ها بوده است. امکانات هیچ ورزشی مانند جلیقه یخی وجود ندارد. ضمناً مسئولین جوایز نفیسی را اهدا کردند و از ورزشکاران سایر رشته ها که سربلند نبودند و آخر شد تقدیر و تشکر کردند.

بیشتر بخوانید:

انتقاد از دختران قایقرانی باعث افتخار عدم حمایت مسئولان ورزش است

بافندگان زن اگرچه در مسابقات مختلف از جمله قهرمانی جهان و آسیا مدال گرفته اند و پرچم ایران را به اهتزاز درآورده اند، اما به کم توجهی مسئولان اعتراض کردند. آیا معاون ورزش بانوان برای کسب مدال این دختران جلسه ای داشته و پاداشی برای آنها در نظر گرفته است؟

همزمان با پیشرفت ورزش در دنیا، تقاضا برای فعالیت بانوان در رشته های مختلف توسط ورزشکاران ایرانی نیز رو به افزایش است، اما برخی رشته ها تا سال ها نمی توانند مجوز بگیرند و این مشکل امکان زیرزمینی و غیرقانونی را افزایش می دهد. رویداد. یکی از این رشته ها بوکس است که بانوان ایرانی نمی توانند در آن شرکت کنند.

تشنه قدرت یا بخش ورزشی!

کاظمی پور در پاسخ به این درخواست اینگونه پاسخ داد: توصیه می کنم ورزشکاران جوانی و توانایی خود را در همان رشته ای که حداقل الان تایید شده و راه آماتوری را طی کرده و در راه قهرمانی است، امتحان کنند. از آنجایی که تکواندو، ووشو و کاراته به بلوغ حرفه‌ای رسیده است، فکر نمی‌کنم جوانانی که در اوج خود هستند، وقت بگذارند تا یک رشته جدید بیاید و بعد فعالیت رسمی در آن را شروع کنند.

در واقع کاظمی پور با طرح این موضوع می خواهد مشکل را برطرف کند و به جای ارائه راهکار برای فعال شدن رشته های مختلف، عملاً به منافع ورزشکاران زن تکلیف می دهد و آنها را از حضور در رشته های مورد علاقه شان منع می کند.

در این مدت 10 ماهه فعالیت بانوان در رشته بدنسازی لغو و فعالیت بانوان در بدنسازی و پرورش اندام ممنوع شد. قرار است فعالیت های زنان در ورزش های دستی، پاورلیفتینگ و چالش های تناسب اندام بررسی شود، اما هنوز نتیجه ای حاصل نشده است.

این موارد تنها بخشی از کار جاری در این زمینه در بخش زنان است. حال با این شرایط وی برای انتخابات کمیته ملی پارالمپیک ثبت نام کرده و برای تصدی سمت نایب رئیسی بانوان کمیته ملی پارالمپیک اعلام آمادگی کرده است. جایگاهی که به دلیل کمبودهای فراوان در حوزه ورزشکاران جانباز و معلول نیازمند برنامه ریزی و پیگیری مستمر است.

حال سوال اینجاست وقتی کاظمی پور نتوانسته در وزارت ورزش تاثیر خوبی بگذارد چگونه در انتخابات پارالمپیک ثبت نام می کند. و اگر در انتخابات پارالمپیک رای دهند تکلیف وزارت ورزش چه می شود؟

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا