خطرات جراحی ساکشن غبغب چیست؟

مواردی از جراحی پلاستیک یا زیبایی هستند که معمولا نادیده انگاشته می‌شوند و گاهی اصلا در بحث‌های زیبایی به آن‌ها پرداخته نمی‌شود. اتفاقا همین جراحی‌های کوچک می‌توانند ظاهر فرد را با تغییری کوچک، بسیار زیبا کنند. این نوشتار به روش‌های جراحی و غیر جراحی، انواع آن‌ها، مزایا و معایب هر کدام و نکات مهم در باره عمل ساکشن غبغب می‌پردازد؛ اگر در حال کسب اطلاعات لازم در این مورد هستید، ما خواندن این مقاله را به شما توصیه می کنیم.

پوست

پوست

غبغب یا همان دابل چین چرا و چطور ایجاد می شوند؟

عموما برای ایجاد غبغب 3 علت وجود دارد:

1- غبغب ژنتیکی و ارثی

2- افزایش سن و شل شدگی پوست گردن و عضلاتش

3- چاقی مفرط که حتی در بسیاری از موارد پس از کاهش وزن هم از بین نمی روند و به اصطلاح چربی های مقاوم هستند.

وجود غبغب چه مشکلی ایجاد می کند؟

همه ی ما انسان ها دوست داریم زیبا جلوه کنیم و یا زیبایی خود را دوباره بدست بیاوریم. برای اکثر افراد دچار این مشکل مخصوصا خانم ها، داشتن غبغب آن هم بزرگ کابوسی است که هر روز تکرار می شود. خوشبختانه راه حل های متنوعی برای رفع این مشکل وجود دارد.

برای رفع غبغب چه باید کرد؟

خوشبختانه برای این مشکل هم می توان از جراحی غبغب استفاده کرد و هم چندین روش غیر جراحی برای این مسئله وجود دارد. راه حل های این مشکل اغلب در دسترس اند و مخصوصا روش های غیر جراحی در مراکز بی شماری ارائه می شوند. متاسفانه در موارد زیادی از این پروسیجرها به علت کمبود دانش یا تجربه عوارضی اتفاق می افتد. توصیه می کنیم تا پزشکی را ندیده اید و با وی صحبت نکرده اید، تصمیم گیری نهایی نکنید.

در جریان عمل جراحی چه اتفاقی می افتد؟

از آنجایی که غبغب اساسا بخاطر مهاجرت چربی های نواحی صورت و فک ها بوجود می آید، پس هدف اصلی تخلیه ی چربی های اضافه در این ناحیه است. اگر غبغب بعلت شل شدن و چین و چروک پیری اتفاق افتاده باشد ، پزشک عمل هم زمان لیفت گردن یا همان بالا کشیدن پوست را توصیه می کند و این دو عمل همراه با هم چهره ی شما را از اساس زیر و رو میکنند و شما بسیار زیباتر از گذشته می شوید.

همچنین به افراد دارای اضافه وزن بالا هم عمل های رهایی از چاقی توصیه می شود.

در حین عمل شما بیهوش نمی شوید و لازم نیست عوارض بیهوشی عمومی را تحمل کنید.

پزشک سپس چند برش در ناحیه ساب منتال (زیر چانه) و ساب مندیبولار (زیر فک) ایجاد میکند و آنگاه بر اساس شلی و سفتی و به اصطلاح الاستیسیته ی پوست منطقه تصمیم می گیرد با چه تکنیکی عمل را انجام دهد.

عوارض و خطرات ساکشن گردن و غبغب

عوارض ساکشن غبغب چیست؟ گردن باریک و خوش فرم و زیبا باعث زیبایی نمای کل صورت و بدن می شود اما ممکن است در هر سنی بر اثر عوامل مختلفی مانند افزایش وزن و ژنتیک گردن دچار افزایش چربی و افتادگی پوست و یا غبغب گردد که در این صورت فرم گردن تغییر پیدا می نماید و زیبایی افراد دچار خدشه می گردد، لیپوساکشن گردن راهی ساده و موثر برای ایجاد خط گردن زیبا و طبیعی می باشد و ایجاد انحنای باریک در زیر فک باعث می گردد بین فک و گردن تناسب ایجاد شود اما عوارض و خطرات ساکشن چربی گردن و غبغب چیست.

عوارض و خطرات ساکشن گردن

عوارض و خطرات ساکشن گردن مانند عوارض ساکشن سایر نقاط بدن می باشد و ممکن است فرد دچار خونریزی ، فرو رفتگی یا اسکار در محل جراحی، عفونت، عدم تقارن بین فک و گردن، عوارض بیهوشی، درد و تورم در ناحیه گردن، تجمع مایعات و نیازمند به تکرار ساکشن گردد.

لیپوماتیک گردن

در هر لیپساکشن صورت برای رفع چربی نواحی مختلف بدن جراحی های متفاوتی صورت می گیرد و پزشک قبل از عمل باید در مورد فواید و عوارض ساکشن به بیمار توضیح دهد و پس از عمل نیز دستورات لازمه را به وی گوشزد نماید چون هر جراحی در هر فردی با عکس العمل متفاوت بدن وی مواجه می گردد، اما به طور کلی در مورد ساکشن افراد تا چندین روز دچار تورن و کبودی در ناحیه ساکشن می گردند، بیمار پس از عمل ساکشن برای معاینه و کسب دستورات دوران نقاهت و رعایت نکات بهداشتی باید حتما به پزشک مراجعه نماید.

ساکشن چربی گردن گر چه در بیشتر اوقات به صورت سر پایی و با بی حسی موضعی انجام می گیرد اما نوع درمان و انتخاب بیهوشی یا بی حسی توسط پزشک متخصص انتخاب می گردد و به میزان چربی در گردن بستگی خواهد داشت و با معاینه گردن توسط پزشک صورت می گیرد. فرایند لیپوساکشن که توسط پزشک متخصص و در مطب با تجهیزات مناسب انجام می‌شود معمولاً امن است. اگر ناحیه‌ای که باید درمان شود بیشتر از یک مورد باشد یا ناحیه مورد نظر بزرگ باشد، خطرات آن نیز افزایش پیدا می‌کند. عوارض جانبی رایج لیپوساکشن به شرح زیر است:

  • تورم، کبودی و درد موقت. بی حسی در اطراف و خود ناحیه درمان شده
  • التهاب و زخم جزئی در اطراف نواحی که بخیه زده شده است.
  • ناهمواری در پوست. پوست بعد از چند ماه سفت می‌شود و خود را درمان می‌کند اما در برخی از افراد پوست شل باقی می‌ماند.

عوارض جانبی که شیوع کمتری دارند:

  • تغییر رنگ دائمی پوست
  • سطح پوست ناهموار در اطراف ناحیه درمان شده

آسیب به اعصاب و پوست. گرمایی که در طول لیپوساکشن به کمک سونوگرافی تولید می‌شود ممکن است پوست را بسوزاند یا به بافت‌های زیر پوست آسیب بزند. اگر بعد از فرآیند لیپوساکشن اضافه وزن داشتید بدن شما ممکن است چربی را در نواحی دیگری ذخیره نماید. چربی‌های جدید در قسمت‌های عمیق‌تر بدن و در اطراف اندام‌هایی همچون قلب و کبد رشد پیدا می‌کند. این نوع چربی می‌تواند بیشتر از چربی‌هایی که در ران و باسن ذخیره شده است خطرناک و مضر باشد. به همین خاطر افرادی که از فرایند لیپوساکشن استفاده می‌کنند باید مراقب باشند که دچار اضافه وزن نشوند.

روش های جراحی کدام ها هستند؟ کدام یک بهترند؟ آیا برای همیشه ماندگارند؟

از روش های جراحی می توان به جراحی لیپوساکشن و همینطور مینی لیفت اشاره کرد.

1- روش لیپوساکشن یک روش جراحی کم تهاجمی است به این معنا که در بدن آسیب کمتری ایجاد می کند ، معمولا در سنین 20 تا 50 سال انجام می شود و کیفیت پوست عامل اصلی و تعیین کننده ی استفاده یا عدم استفاده از این روش. چنان که اگر پوست الاستیسیته ی خوبی داشته باشد و پوستش باشد، لیپوساکشن نتیجه ی بسیار خوبی می دهد، حال آنکه اگر روی پوست شل شده و غیر قابل فرم دهی انجام شود، جای خالی چربی ها را پوست می گیرد و نمای ظاهری بدی ایجاد می کند.

2- جراحی مینی لیفت را می توان آخرین تیر ترکش موجود برای غبغب های مقاوم به درمان نامید. در این روش جراح با برش های باریک و ظریف در اطراف فک و گردن پوست اضافه ی این ناحیه را هم می برد. در واقع مینی لیفت با ایجاد کشش در پوست و عضله ی شل شده، غبغب را محو می کند. بعد از دریافت این خدمت، شما باید 3 شبانه روز استراحت کنید، هفت تا 14 روز تحت نظر باشید و اصول دیگر بعد از بیهوشی عمومی را هم مراعات کنید.

آیا جراحی لیپوساکشن غبغب امن است؟

این عمل نیز مانند هر عمل جراحی مرتبط با لیپوساکشن و چانه ریسک های مربوط به خود را دارد. زیرا این عمل هرچقدر هم که ساده باشد بازهم یک عمل جراحی است. شما باید اطمینان حاصل کنید که توسط یک جراح متخصص و دارای مجوز های مخصوص جراحی خواهید شد. ریسک های این عمل به طور خلاصه در ادامه آورده شده است:

  • خون ریزی
  • عوارض ناشی از بی حسی
  • شوک (معمولاً از کاهش مایعات در حین عمل)
  • تجمع مایع (مایعات در زیر پوست)
  • عفونتها (استرپ، استاف)
  • آمبولی چربی (وقتی تکه های چربی کمی از هم جدا می شوند و جریان خون را مسدود می کنند)
  • سوختگی
  • چربی ناهموار
  • واکنش به لیدوکائین
  • تغییر در احساس پوستی؛ بی حسی
  • آسیب به اعصاب، رگ های خونی، عضلات

عوارض جانبی لیپوساکشن غبغب به دلیل برشهای کوچک مورد استفاده در طول درمان، معمولاً خیلی کم است. این عوارض جانبی ممکن است بعد از درمان چند روز به طول انجامد و به خودی خود ناپدید شوند. براساس گزارشی که در ژورنال پزشکی نیوانگلند منتشر شده است، در بین 48.527 مرگ و میر مراجعه به دفتر معاینه پزشکی شهر نیویورک، پنج مرگ بعد از لیپوساکشن به وجود آمده بود.

5 قربانی در سنین 33 تا 54 سال قرار داشتند. از 5 بیمار 4 نفر زن بودند. هر 5 نفر لیدوکائین دریافت کرده بودند. سه نفر فوت کردند زیرا ضربان قلب آنها بسیار کند شد و فشار خون آنها به طور خطرناکی کاهش یافت (افت فشار خون). کاملاً مشخص است که لیدوکائین ضربان قلب را کاهش می دهد. در حقیقت، لیدوکائین گاهی اوقات به عنوان یک اقدام اضطراری برای کند کردن ضربان قلب سریع و خطرناک مورد استفاده قرار می گیرد.

یک بیمار بر اثر اضافه بار مایعات درگذشت. به وی بیش از 13 کوارتس مایعات، 7 مورد داخل وریدی و 6 مورد به صورت سرم تزریق شده بود. عمل جراحی برای سینه ها (برای بزرگ شدن)، قفسه سینه، بازوها، پشت، شکم، ران، باسن و زانوها بوده است. مایعات اضافی که در ریه های او جمع شده بود (ورم ریوی) علت مرگ بوده است.

بیمار پنجم بر اثر لخته شدن خون در ریه ها درگذشته بود. در طی یک عمل لیپوساکشن شدید پاها در بیمار، لخته (ترومبوز) خون ایجاد شد که موجب (آمبولی) شده و در ریه های او (ترومبوآمبولی ریوی) ایجاد شد.

منبع: دکتر ساعدی

دکمه بازگشت به بالا