برترین های کسب و کار مجیکمطالب میجیک

خرید و قیمت انواع سوئیچ سیسکو Cisco نیو ارجینال و ریفر

سوئیچ سیسکو چیست؟

سوئیچ سیسکو Cisco سری X چیست؟ منظور از سوئیچ درواقع یک سخت‌افزار بسیار کوچک است که وظیفه متمرکز سازی ارتباطات میان چندین دستگاه و وسیله ارتباطی را در یک شبکه LAN (Local Area Network) برعهده دارد. به عبارت دیگر می‌توان گفت این سوئیچ سیسکو که یکی از نیز به شمار می‌رود، دستگاهی است که کامپیوترها و دستگاه‌های موجود (نظیر چاپگرها یا سرورهای مختلف) در یک شبکه محلی را با هم مرتبط می‌کند.برای کسب اطلاعات بیشر به وبسایت افرا فناوری ایکاد مراجعه فرمایید.

وظیفه سوئیچ، انتقال دیتا بین دستگاه‌های داخل شبکه است. اطلاعات و داده‌های دریافتی از دستگاه‌ها با یک IP منحصربه‌فرد به شکل بیت فشرده می‌شوند. سپس به آدرس تعیین شده در شبکه محلی ارسال می‌شوند. این بیت‌ها توسط سوئیچ شبکه حاضر در دستگاه مقابل خوانده و رمزگشایی می‌شوند. به عبارت دیگر، سوئیچ‌ها با استفاده از آدرس‌های موجود در داخل داده، اطلاعات موردنظر را از طریق پورت‌ها به دستگاه مقصد می‌رسانند.

خرید سوئیچ سیسکو 2960 | سوئیچ سیسکو 2960 ttl

خرید سوئیچ سیسکو

سیسکو (Cisco) از جمله شرکت‌هایی است که توانسته در صنعت تولید سوئیچ های شبکه، گوی سبقت را از سایر رقیبان خود برباید و محصولات متنوع و باکیفیتی را به بازار عرضه کند. فروشگاه آنلاین از گذشته تاکنون یکی از عرضه کنندگان عمده انواع سوئیچ های سیسکو با بهترین قیمت برای خرید به‌شمار می‌رود. در بخش زیر به معرفی برخی از محصولات این برند می‌پردازیم.

1. خرید سوئیچ سیسکو ریفر (Refer)

شرکت سیسکو به خاطر رعایت نشدن بعضی از استانداردهای کارخانه، از سال 2009 تولید برخی از سری‌های سوئیچ خود را متوقف کرد. این تولیدات شامل سری‌های 10-100 و G،S می‌شوند و معمولا با نام ریفر (Refer) در میان فعالان این عرصه شناخته شده‌اند. در حال حاضر این شرکت محصولات خود را در قالب سری X  تولید و به بازار عرضه می‌کند. با این‌حال به خاطر نیاز بازار، قیمت مناسب‌تر و همچنین کیفیت بالای ساخت تجهیزات این برند، بسیاری از افراد مایل به خرید محصولات ریفر هستند.

2. خرید سوئیچ Cisco نیو (New)

محصولات نیو شرکت سیسکو در واقع جدیدترین سوئیچ‌های تولید شده این برند است که از گارانتی معتبر و پشتیبان فنی این شرکت برخودار بوده و نسبت به سایر محصولات در رده بالاتری قرار می‌گیرند. البته باید بدانید که قیمت این سوئیچ‌ها نسبت به نوع ریفر یا یوزد بسیار بالاتر است.

3. خرید سوئیچ یوزد سیسکو (Used)

منظور از محصولات یوزد سیسکو همان سوئیچ‌های دست دوم این شرکت است که معمولا دارای کیفیت و سلامت بالایی بوده و با قیمتی پایین‌تر از محصولات نو فروخته می‌شوند. این محصولات اغلب زمان زیادی در شبکه مورد استفاده قرار نگرفته‌اند و کیفیت و قیمت آنها با توجه به میزان استفاده قبلی تعیین می‌شود.

4. خرید سوئیچ مدیریتی سیسکو

سوئیچ‌های مدیریتی برند سیسکو به‌صورتی طراحی شده‌اند که ویژگی‌های قابل توجهی همچون تجربه کاربری بهتر، امنیت بیشتر، کنترل دقیق‌تر و مدیریت کاملتر شبکه را در کنار مقیاس‌پذیری فوق‌العاده فراهم کنند. این محصولات در شبکه‌های بزرگتر به عنواع سوئیچ تجمعی و در شبکه‌های کوچکتر به عنوان سوئیچ هسته عمل می‌کنند.

5. خرید سوئیچ غیر مدیریتی سیسکو

از این نوع سوئیچ‌ها می‌توان برای عیب‌یابی کابل شبکه، ردیابی حلقه، صرفه‌جویی در انرژی و اولویت‌بندی ترافیک شبکه استفاده کرد. این محصولات با توجه به علت نامگذاری آنها، قابل اصلاح یا مدیریت نبوده و نیازی به کانفیگ ندارند. برای استفاده از سوئیچ‌های غیر مدیریتی فقط کافی است که آنها را نصب کنید.

6. خرید سوئیچ هوشمند سیسکو

سوئیچ‌های هوشمند سیسکو در مقایسه با نوع مدیریتی از قابلیت‌ها و مقیاس‌پذیری کمتری برخوردار هستند. با اینکه می‌توان آنها را جایگزینی مقرون ‌به‌صرفه‌تر برای نوع مدیریتی دانست اما این قابلیت را دارند که برای زیرساخت شبکه‌های کوچکتر و یا در بخش‌های فرعی شبکه‌های بزرگتر مورد استفاده قرار بگیرند. لازم به ذکر است که این محصولات قابلیت پشتیبانی از کیفیت خدمات اولیه یا QoS را نیز دارند.

کانفیگ سوئیچ سیسکو

پیش از آغاز کار، ابتدا باید بدانید که سخت‌افزار شما از چه نوعی است. سپس از لحاظ سلامت فیزیکی دستگاه خود را بررسی کرده و از سالم بودن همه کابل‌ها مطمئن شوید. سپس سوئیچ را روشن کرده تا ببینید که تمام چراغ‌های آن به درستی کار می‌کنند. پس از اطمینان از سلامت محصول نکات زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: همانطور که می‌دانید سوئیچ‌های سیسکو از درگاه Console برخوردار هستند. برای آغاز کار شما بایستی کابل کنسول سوئیچ را که معمولا به رنگ آبی یا مشکی تعبیه شده است به آن وصل کنید. توجه داشته باشید که کابل نامبرده دارای دو سوکت RJ45 و RS232 است. شما باید سوکت RJ45 را به پورت کنسول و سوکت RS232 را به کامپیوتر موردنظر متصل کنید. توجه داشته باشید که کابل کنسول به هیچ‌وجه یک کابل اترنت (Ethernet) به‌شمار نرفته بلکه یک سریال (Serial) است. اگر قصد دارید عملیات کانفیگ سوئیچ سیسکو را با استفاده از لپ‌تاپ انجام دهید بهتر است از یک تبدیل RS232 به USB استفاده کنید چراکه لپ‌تاپ‌ها پورت RS232 ندارند.

مرحله دوم: برای تنظیم سوئیچ با لپ‌تاپ بایستی نرم‌افزار ترمینال بر روی آن نصب شود تا بتوان به محیط کانفیگ دست یافت. برنامه‌هایی همچون PuTTY، SecureCRT، HyperTerminal و از این قبیل قابلیت اتصال به کابل سریال را دارند.

مرحله سوم: سوئیچ را روشن کنید و در صفحه دسکتاپ نرم‌افزار مورد نظر (ترمینال یا پوتی) را باز کنید. سپس در بخش Session بایستی نوع اتصال (Connection Type) را بر روی سریال (Serial) قرار داده و بخش Bit Per Second را روی 9600 تنظیم کنید. پس از انجام این کار روی گزینه OK کلیک کنید تا وارد صفحه CLI شوید. دستورات درج شده در CLI در بخش Running Config نیز اجرا می‌شود. بنابراین با خاموش و روشن شدن دستگاه، دستورات نامبرده از بین می‌رود. از این رو بهتر است آنها را حتما سیو کنیم تا در بخش Set up Config نیز ذخیره شوند.

سیسکو مدل 48TS-L یکی از پر کاربردترین سوئیچ‌های مدیریتی در بازار به شمار می‌رود که جهت توسعه شبکه‎‌های داخلی VLANs (با پشتیبانی از 64 گروه) کاملا مناسب است. حافظه DRAM  512 مگابایتی، حافظه فلش 128 مگابایتی، جدول مک آدرس 16K، پردازنده دو هسته‌ای APM86392 با سرعت 600 مگاهرتزی از ویژگی‌های بارز این محصول است. سوئیچ Cisco این مدل قابلیت پشتیبانی از پروتکل‌های CLI, HTTP, RMON 1, RMON 2, SNMP 1, SNMP 2c, SNMP 3, SSH, TFTP, Telnet را داشته و مطابق با استانداردهای مطرح این صنعت طراحی شده است.

سوئیچ POE سیسکو

این محصول برای ارتباط میان تجهیزات مجهز به فناوری poe نظیر دوربین‌های تحت شبکه، آنتن‌های وایرلس و ای‌پی‌فون‌ها (IP Phone) استفاده می‌شود. این تکنولوژی مصرف انرژی در تمام زیرساخت‌های شبکه موردنظر را کاهش می‌دهد. در بخش زیر به معرفی انواع سوئیچ‌های poe می‌پردازیم:

سوئیچ سیسکو مدل C2960X-24PS-L یک محصول کارآمد در لایه دوم شبکه محسوب می‌شود که از قابلیت مدیریت انتقال داده‌ها برخوردار است. این سوئیچ در ابعاد 45×368 ×445 میلیمتر ارائه شده و 5.8 کیلوگرم وزن دارد. از ویژگی‌های محصول نامبرده می‌توان به پردازنده دو هسته‌ای APM86392، سرعت 600 مگاهرتزی، حافظه DRAM 512 مگابایتی و حافظه فلش 128 مگابایتی اشاره کرد. قابلیت پشتیبانی از 64 شبکه مجازی VLANs با حداکثر آیدی 4096 و همچنین قابلیت پشتیبانی از 255 گروه IPv4 IGMP از دیگر امکانات این دستگاه به‌شمار می‌رود.

این محصول برند سیسکو که در ابعاد 45×368×445 میلیمتر و با وزن 5.8 کیلوگرمی ارائه شده است دارای یک جدول مک آدرس با ظرفیت 32K است. با وجود یک پردازنده دو هسته‌ای APM86392 و فرکانس 600 مگا هرتزی، این دستگاه از قدرت و سرعت پردازش اطلاعات بالایی برخوردار است. درگاه ماژول، پورت تغذیه، پورت‌های Stack و دریچه فن در پشت این محصول قرار گرفته‌اند.

خرید سوئیچ شبکه سیسکو 24 پورت WS-C3650-24PS-S:

سوئیچ شبکه سیسکو 24 پورت WS-C3750X 24T-S: این محصول در ابعاد 44.5×44.5×4.4 سانتیمتر و با وزن 6.87 کیلوگرم طراحی شده است و در زمره سوئیچ‌های مدیریتی قرار می‌گیرد. از ویژگی‌های سوئیچ Cisco مدل 24PS-S می‌توان به 24 پورت 10/100/1000 از نوع اترنت +PoE، ماژول شبکه و 4 پورت یک گیگابایتی به شکل SFP اشاره کرد. پهنای باند 16 گیگابیت بر ثانیه، حافظه رم 4 گیگابایتی و حافظه فلش 2 گیگابایتی از دیگر امکاناتی است که کاربران را برای خرید این سوئیچ سیسکو مشتاق‌تر می‌کند.

نحوه خواندن پارت نامبر سوئیچ سیسکو

برای خواندن پارت نامبر سوئیچ‌های سیسکو یا همان حروف SKU باید به نام و مدل محصول دقت کنید زیرا هر یک از حروف درج شده معنا و مفهوم خاص خود را دارند. برای مثال به حروف سوئیچ مدل WS-C2960-48PST-L دقت کنید. حرف P نمایانگر قابلیت پشتیبانی این محصول از POE است. حرف S که در پارت میانبر قرار گرفته بدین معنا است که این سوئیچ از ماژول SEP برخوردار است. حرف T نشان‌دهنده پورت ماژول گیگابایتی و حرف L پایانی به معنای پشتیبانی این سوئیچ از سیستم‌عامل LAN Base است. بدین طریق شما با خواندن پارت میانبر هر سوئیچ از قابلیت‌ها و ویژگی‌های آن مطلع شده و خرید آگاهانه‌تری خواهید داشت. برای درک بهتر نحوه خواندن این حروف در بخش زیر دو نمونه را برای شما عزیزان آماده کردیم:

بررسی پارت نامبر سوئیچ‌های سیسکو سری 4700E

WS-X4748-RJ45-E

46: 24Gbps

47: 48Gbps

RJ45: پورت گیگابایت اترنت

RJ45V+: پورت گیگابایت اترنت با پشتیبانی از منبع تغذیه POE+

U، UPoE: پورت گیگابایت اترنت با پشتیبانی از منبع تغذیه UPoE

X:  پورت mGig

SFP: اسلات ماژول SFP

X2: اسلات ماژول X2

SFP+: اسلات ماژول SFP/ SFP+

بررسی پارت نامبر سوئیچ Cisco سری 9500

C9500-24Q-A

12، 24، 40 پورت

Q: پورت‌های 40 گیگابایت

X: پورت‌های 10 گیگابایت (SFP+)

E: اصلی (essential)

A: مزیتی (advantage)

خرید سوئیچ مدیریتی سیسکو (management)

سوئیچ‌های مدیریتی از نوع غیر مدیریتی گران‌تر هستند. البته این به خاطر قابلیت‌ها و مزیت‌های بیشتر آنها در زمینه کنترل و مدیریت شبکه است. نوع managed تمام ویژگی‌ها و قابلیت‌های نوع غیر مدیریتی را دارد. برای شبکه‌های محلی کمتر پیچیده یا بدون نیاز به کنترل داده‌های عبوری، سوئیچ‌های غیر مدیریتی با قیمت مقرون به‌صرفه‌ گزینه مناسبی محسوب می‌شوند. شاخصه‌های کیفیت سرویس (QOS)، افزونگی یا ریداندنسی (Redundancy) و پشتیبانی از عملکردهای بیشتر از دیگر ویژگی‌هایی است که سوئیچ مدیریتی را از نوع غیر مدیریتی متمایز می‌کند.

تفاوت سوئیچ های ماژولار و غیر ماژولار سیسکو

سوئیچ‌های ماژولار این امکان را دارند که با افزودن ماژول روی کیس، ارتقاء بیابند. به عبارت دیگر قابلیت اضافه کردن پورت‌های بیشتر را دارند. این نوع دستگاه‌ها عموما در موارد بزرگ‌تر عرضه شده و با اضافه شدن هر ماژول امکان افزودن پورت و کاربر نیز میسر می‌شود. سوئیچ‌های ماژولار گران‌تر از نوع ثابت (Fixed) بوده و اکثرا در شبکه‌های سازمانی، دیتاسنترها و انترپرایزها مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سری سوئیچ های ماژولار جدید برند سیسکو برای خرید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. سوئیچ Cisco کاتالیست سری 4500
  2. سوئیچ Cisco کاتالیست سری 6500
  3. سوئیچ Cisco نکسوز (Nexus) سری 7000

جمعبندی

در این مقاله برقچی شما را با مباحثی همچون خرید انواع سوئیچ سیسکو، نحوه کانفیگ و مشخصات و ویژگی‌های سوئیچ های مدیریتی و غیر مدیریتی، نحوه خواندن پارت نامبر سوئیچ شبکه آشنا کردیم. حال می‌توانید با دانش کافی برای خرید بهترین نوع سوئیچ Cisco اقدام کنید. از اینکه تا پایان این مقاله برقچی ما را همراهی کردید از شما عزیزان متشکریم. امیدواریم با درج نظرات خود ما را در ارائه هر چه بهتر این مطالب یاری کنید.

سوالات متداول

تفاوت سوئیچ های سیسکو 2960 ؟

از نظر کارایی هر سه سری G ,S , X، کاربرد یکسانی دارند هر 3 دارای پورت گیگ و 4 پورت SFP میباشند.

تفاوت دیگر که بسیار مهم است ریفر بودن این مدل سوئیچ ها میباشد. که به جز سری X بقیه سری ها به دلیل اینکه از طرف کارخانه CISCO تولید نمیشوند در بازار ایران به صورت ریفر عرضه می گردند.

تفاوت در استک شدن دستگاه که در سری S . X قابلیت STACK وجود دارد که در سری G این قابلیت موجود نیست. (سرعت انتقال دیتا از طریق STACK در مدل های سری X بیشتر از مدل S میباشد.)

تفاوت در سوییچ سیسکو سری s قابلیت CONSOL USB وجود دارد که در سیسکو مدل G دیده نمیشود.

ریست سوئیچ سیسکو چگونه انجام میشود؟

گاهی برای دسترسی به ان نیاز به ریست کردن پسورد سوئیچ وجود دارد . دقت داشته باشید در این حالت تمامی تنظیمات سوئیچ پاک شده و به حالت دیفالت برمیگردد.

  1. ابتدا باید سوئیچ را برق کشیده و دکمه mode جلو سوئیچ را فشار میدهید و سپس به برق متصل میکنید دکمه mode را تا زمانی که چراغ سبز ثابت شود و در مود rommon بالا بیاید ، نگه میدارید.
  2. ابتدا فلش را initialize میکنیم. کد مربوطه:  flash_init
  3. سپس باید همه کانفیگ های موجود بر دستگاه را ببینیم. کد مربوطه: dir flash
  4. حالا باید کانفیگ ها را کامل پاک کنیم. کد مربوطه: delete flash:configname
دکمه بازگشت به بالا