پی دی اف سوالات تحلیل فرهنگی دوازدهم انسانی1400

بسیاری از والدین و دانش آموزان تمایل دارند علاوه بر نسخه کاغذی هر کتاب یا سوالات مصاحبه فرهنگیان،  فایل پی دی اف  آن را نیز در اختیار داشته باشند. لذا وزارت آموزش و پرورش هر ساله علاوه بر انتشار نسخه کاغذی  ، نسخه  آن را نیز به صورت  در پایگاه منتشر می کند.  هم اکنون نسخه الکترونیکی منتشر شده است. در ادامه مقاله لینک دریافت کتاب درسی به صورت رایگان و نمونه سوال عربی دهم انسانی ارائه شده است. والدین و دانش آموزان برای آگاهی از محتوای و آشنایی با بخش های مختلف آن می توانند  آن را در این مقاله  و مطالعه نمایند. همچنین جهت آمادگی بیشتر دانش آموزان  در امتحانات دی ماه و خرداد ماه،  را برای شما شرح داده و در ادامه این مقاله به همراه نمونه سوال تاریخ یازدهم انسانی نوبت دوم با جواب ارائه شده است.

دانلود کتاب درس تحلیل فرهنگ پایه دوازدهم رشته انسانی متوسطه دوم 1401 – 1402

جهت آشنایی بیشتر دانش آموزان با محتوای ،  این را در این قسمت ارائه داده ایم.

دانش آموزان با کلیک روی زیر می توانند را به صورت دریافت نموده و از مطالب و محتویات موجود در آن بهره مند شوند.

دانلود کتاب تحلیل فرهنگ دوازدهم انسانی 1401 – 1402

برای دسترسی به سایر و دانلود رایگان نسخه الکترونیکی آن ها می توانید به مقاله زیر مراجعه نمایید.

نحوه مطالعه کتاب تحلیل فرهنگ پایه دوازدهم رشته انسانی متوسطه دوم 1401 – 1402

 و ، نقش بسیار پر رنگی در دانش آموز ایفا کرده و می تواند موفقیت در امتحانات و  بالاتر را تضمین نماید. بنابراین در ادامه سعی کرده ایم به نکات مهم دربارهبپردازیم.

فواصل زمانی کوتاه اما پیوسته

خواندن می بایست به صورت پیوسته اما در فواصل زمانی کوتاه باشد چرا که  به صورت متوالی و بدون استراحت بسیار خسته کننده خواهد بود. بنابراین سعی کنید در فواصل زمانی کوتاه ( حتی 10 دقیقه ) اما به صورت پیوسته  بخوانید. همچنین می توانید در کنار مطالعه دروس به مطالعه   نیز بپردازند. ذهن انسان پس از کار و مطالعه طولانی در بازه های زمانی طولانی مدت و بدون استراحت، تحت فشار قرار گرفته و دچار استرس می شود. تحقیقات ثابت کرده که در حالت استرس مغز اطلاعات جدید را جذب نکرده و این اطلاعات جدید معمولا به راحتی فراموش می شوند. پس بهتر است به منظور بالا بردن کارایی و یادگیری زمان هایی را برای استراحت در نظر گرفته و  را برای مدت کوتاهی هم که شده به کل کنار بگذارید.

اهمیت وضعیت جسمانی و سلامت

ذهن انسان در حالت آرامش قدرت یادگیری بسیار بالاتری دارد و در حالت هایی مانند خستگی، عصبانیت و احساسات منفی دیگر، حواس پرت و شتاب زده عمل می کند. بنابراین هر وقت که در وضعیت روحی یا جسمانی مناسبی نبوده و یا ذهنتان درگیر افکار دیگری است، سمت یادگیری مباحث جدید  نروید.

مرور درس ها در همان روز یادگیری

نکات مهم  را که یاد گرفته اید در همان روز مرور کنید و نگذارید مدتی از زمان یادگیری شما بگذرد چرا که خیلی از مباحثی که یاد گرفته اید در حافظه کوتاه مدت شما بوده و با مرور نکردن در همان روز، به کل از یادتان خواهد رفت. درکنار این مرور می توانید را نیز دریافت کرده و راه های حل ارائه شده در آن را بررسی نمایید. بنابراین با مرور هر  بلافاصله پس از یادگیری، نکات مهم هر  را در حافظه بلند مدت خود ثبت خواهید کرد. فراهم کردن محلی مخصوص  که از آرامش، سکوت و نور کافی برخوردار باشد، برای بالا بردن قدرت یادگیری بسیار ضروری است. همچنین قبل از شروع به  تمام وسایلی را که برای خواندن  نیاز دارید اعم از ، دفتر، ماژیک هایلایت، جزوات  و غیره را در دسترس خود قرار دهید.

مطالعه نمونه سوالات امتحانی تحلیل فرهنگ پایه دوازدهم رشته انسانی متوسطه دوم

یکی از موثر ترین روش ها برای تثبیت مباحث در ذهن و بیشتر آماده شدن برای امتحانات، دانلود و مطالعه نمونه سوالات امتحانی سال های گذشته یا دیگر بوده که می تواند نقاط قوت و ضعف دانش آموز را مشخص کند. توصیه می کنیم دانش آموزان از روش های مختلف مطالعه دروس پایه مانند دریافت  بهره مند شوند.  علاوه بر موارد ذکر شده روش های جدیدی مانند دانلود فیلم های آموزشی پایه رشته انسانی نیز پیشنهاد می شود.

نحوه خرید کتاب درس تحلیل فرهنگ دوازدهم رشته انسانی متوسطه دوم 1401 – 1402

خرید به دانش آموزان و یا معلمانی توصیه می شود که قصد خرید کتاب به صورت تکی داشته و یا جزو بوده باشند، در غیر این صورت بهتر است در اقدام به سفارش کتاب نمایند. هر ساله زمان ثبت نامحدودا از تیر ماه آغاز شده و تا اواسط شهریور ادامه دارد که برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید مقاله زیر را مطالعه نمایید. برای اطلاع از جدید ترین اخبار مربوط به مختلف و  می توانید عضو کانال تلگرام درس جت شوید. همچنین کارشناسان مرکز مشاوره درس جت می توانند با ارائه خدمات مشاوره تلفنی شما را در تمامی مراحل  راهنمایی نمایند.

سوالات فصل اول درس 1 تحلیل فرهنگی دوازدهم

1- معنا و ریشه لغوی فرهنگ چیست؟

پاسخ: فرهنگ و اژه ای فارسی و مرکب است که از دو جزء” فر” و “هنگ ” تشکیل شده است و فر پیشوندی است که در معنای جلو بالا و پیش به کار میرود و هنگ به معنی کشیدن و سنگینی و وزن می باشد. در کتاب لغت نامه فرهنگ به معنای ادب ، تربیت ، دانش، علم ، هنر ، آداب و رسوم است.

2- چه تعاریفی از فرهنگ ارائه شده است؟

پاسخ: فرهنگ مجموعه پیچید های از دانشها باورها هنرها قوانین آداب و رسوم است . فرهنگ حیات معنوی انسانها و فلسفه و قانونگذاری و ادبیات و هنر است.

فرهنگ نظام و اره ای از باورها و مفروضات اساسی ارزشها آداب و الگوهای رفتاری و نمادها است.

3- ریموند ویلیامز کیست؟

پاسخ: ریموند ویلیامز منتقد فرهنگی و از پیشگامان اصلی مطالعات فرهنگی است که تعاریف مختلف فرهنگ را طبقه بندی نموده است و به مطالعه تحولات تاریخی مفهوم فرهنگ پرداخته است.

4- ریموند ویلیامز تعاریف فرهنگ را چگونه طبقه بندی نموده است؟

پاسخ: 1- تعاریفی که به رشد فکری روحی و زیبایی شناختی فرد، گروه یا جامعه می پردازد 2- تعاریفی که دربرگیرنده فعالیتهای ذهنی- هنری انسان ها است. مانند فیلم و تئاتر ، داستان و معماری و . . . است 3- تعاریفی که فرهنگ را شیوه و راه و رسم زندگی، کنش ها، باورها، آداب و رسوم مردم یک گروه یا جامعه می داند.

5- چرا مفهوم فرهنگ دارای تعاریف متعدد و متفاوت است؟

پاسخ: چون موضوع مورد مطالعه فرهنگ، انسان است که بسیارپیچیده است.

6- فرهنگ دارای چه ویژگی ها و خصوصیاتی است ؟

پاسخ: 1- معنا بخشی و ارزش آفرینی: یعنی فرهنگ بیانگر معنا و مفهوم ارزش ها آگاهی ها و سبک زندگی انسانها است که به پدیده های اجتماعی شکل میدهد .

2- زمانبندی و مکانمندی: یعنی فرهنگ در زمانها و مکانهای متفاوت مختلف و گوناگون است و هر ملتی فرهنگ خاص خود را دارد.

3- میراث جمعی: یعنی فرهنگ توسط مجموعه ای از افراد جامعه به وجود میآید و از نسلی به نسل دیگر منتقل می شود.

4- تاریخی بودن: یعنی فرهنگ در طول تاریخ و به صورت تدریجی به وجود میآید و بر یکدیگر انباشته میشود و کنش های موردی و زودگذر کنش فرهنگی نیستند.

5- اکتسابی بودن : یعنی فرهنگ پدیده ای است که آن را می آموزیم و این آموزش از بدو تولد تا پایان عمر توسط نهادهای رسمی و غیر رسمی انجام میشود.

6- تحول پذیر بودن : یعنی فرهنگ مانند هر پدیده اجتماعی دیگری فراز و فرود ، پویایی یا زوال دارد و به تدریج دچار دگرگونی و تحول می شود. 7- نظام مند بودن: یعنی فرهنگ یک کل به هم پیوسته و منسجم است و عناصر و اجزای تشکیل دهنده آن بر یکدیگر اثر گذار هستند.

7- چرا جهان های اجتماعی و جهان های فرهنگی مختلف دارای خصوصیات مشترک هستند؟

پاسخ: به علت انسان شمول بودن فرهنگ، تمام جهان های اجتماعی موضوع مشترکی دارند که آن انسان است.

8- فرهنگ را به چند بعد تقسیم می کنند؟

پاسخ: 1- فرهنگ محسوس: که پدیده های عینی و ملموس فرهنگ است . مانند آثار باستانی ، میراث فرهنگی و صنایع دستی و آنچه که در بعد مادی فرهنگ از گذشته تا به حال به یادگار مانده است. 2- فرهنگی غیرمحسوس: ابعاد کیفی غیر عینی و غیر قابل لمس ، مانند اعتقادات، اخلاقیات، باورها ارزشها، آثار فکری ، هنری، آداب و رسوم، که بیشتر به و سیله زبان و خط فرا گرفته می شوند.

9- ابعاد مختلف فرهنگ با یکدیگر چه رابطه و پیوندی دارند ؟

پاسخ: این ارتباط یک رابطه دو سویه است. از یک سو فرهنگ محسوس ریشه در فرهنگ غیر محسوس دارد و بر آن استوار است و از آن سرچشمه میگیرد و از سوی دیگر فرهنگ غیر محسوس از تغییرات و تحولات فرهنگ محسوس تاثیر می پذیرد.

10- کدام بعد فرهنگ مهمتر است؟

پاسخ: فرهنگی غیر محسوس، بدنه اصلی فرهنگ یک جامعه است. این بدنه قدرت روحی و حیاتی یک ملت را مشخص می کند و تمام ابعاد تولیدات و مصنوعات زندگی فردی و اجتماعی انسان ها ریشه در فرهنگ ذهنی و غیر محسوس دارد. فرهنگ مخصوص را می توان از دیگر نان گرفت و توسعه داد اما کسب فرهنگی غیر محسوس به آسانی امکان پذیر نیست و می تواند آثار بسیار عمیق و گسترده مثبت یا منفی داشته باشد.

1- ✔️ چگونه می توان نسخه pdf کتاب درسی تحلیل فرهنگ دوازدهم رشته علوم انسانی متوسطه دوم را دریافت کرد ؟

✔️ شما می توانید با مراجعه به این مقاله، نسخه pdf کتاب درسی تحلیل فرهنگ دوازدهم رشته علوم انسانی متوسطه دوم را دانلود نمایید.

2- ✔️ آیا دانلود کتاب درسی تحلیل فرهنگ دوازدهم رشته علوم انسانی متوسطه دوم هزینه ای دارد ؟

✔️ خیر . لینک دانلود کتاب درسی تحلیل فرهنگ دوازدهم رشته علوم انسانی متوسطه دوم به صورت رایگان در این مقاله قرار داده شده است .

3- ✔️ بهترین روش خواندن کتاب های درسی دوازدهم رشته علوم انسانی متوسطه دوم چیست ؟

✔️ روش های مختلفی برای خواندن و مطالعه کتاب های درسی دوازدهم رشته علوم انسانی متوسطه دوم وجود دارد که در این مقاله به آن ها اشاره شده است .

دکمه بازگشت به بالا