تعطیلی تیم ملی فوتبال زنان ایران ۲ ساله شد!
تیم ملی فوتبال زنان ایران دو سال است که تعطیل است و مسئولان هنوز در مورد آن فکر نکرده اند.
به گزارش میجیک ، دو سال پیش از روزی که تیم ملی فوتبال زنان در یک مسابقه رسمی بازی کرد. این شکست روی فوتبالیست های زنان تأثیر گذاشت زیرا تیم ملی تعطیل شد و سپس از رده بندی فیفا کنار رفت.
در این دو سال هیچ کس به عنوان تیم ملی فوتبال زنان نامیده نشده است. قرارداد کادر فنی که تا آخرین بازی مرحله مقدماتی المپیک دوم بود ، منقضی شد. او از وضعیت و آینده المپیک تیم ملی اطلاع نداشت تا اینکه از 19 دسامبر 1999 که از رده بندی فیفا خارج شد ، نشان داد چشم پوشی از زنان غیر قابل تصور است.
هیچ یک از این اتفاقات باعث نشده بود که مسئولان فدراسیون فوتبال درباره تیم ملی فکر کنند. لیلا صوفی زاده ، که چند ماه گذشته را برای مدیریت فوتبال و فوتسال زنان صرف کرد ، ترجیح داد بدون هیچ اقدام صریح و بدون مسئولیت تصمیم گیری و مسئولیت خود در قبال او ، ریاست جمهوری را به شهره موسوی معاون رئیس جمهور جدید بسپارد ، سال خود را تمام کن.
واکنش به ترک تیم ملی از رنکینگ فیفا
بسیاری از ملی گرایان به انصراف کامل تیم ملی پاسخ دادند و به مدت دو سال کشته شدند. زهرا قنبری ، کاپیتان تیم ملی فوتبال ، در مورد آن گفت: “ترک شگفتی رده بندی بسیار بد است.” بازیکنان در این امر مقصر نیستند ، زیرا آنها همچنان تیم ملی داشته و در اردوها و مسابقات شرکت می کنند. این در مورد ارزش فوتبال زنان و همچنین انگیزه و تلاش بازیکنان از آنجا که آنها در لیگ موفق هستند اما تیم ملی ندارند ، س asksال می شود.
هاجر دباغی ، فوتبالیست ملی پوش: “وقتی اخبار را خواندم ، فقط پشیمان شدم که در آخرین مرحله مقدماتی المپیک در اواخر مارس 1997 ارتش بودیم و در پست سال ارتش بودیم. همه لحظات و دشواری ها از نظر من وجود ندارد. “ما در حال تهیه آن هستیم ، اما هیچ نگرانی مقامات برای برگزاری اردوها و مسابقات وجود ندارد که باعث بیهوده تمام تلاش های ما شود و جز تأسف نمی تواند کاری انجام دهد.”
مریم جهان نژادی ، مربی سابق تیم ملی و مربی فعلی سیرجان سیتی: “برای رتبه بندی تلاش زیادی می شود ، اما اکنون ما بیرون هستیم و فکر می کنیم همه کارهایی که این مدت انجام داده ایم از بین رفته و باعث بی علاقگی ، بی علاقگی و عدم اشتیاق می شود. “
معاون توسعه ورزش و ناظر بازنشستگی زنان
نه تنها مسئولان فدراسیون فوتبال ، بلکه معاون وزیر ورزش زنان ، وزیر ورزش و جوانان نیز این ماجرا را نادیده گرفتند. دو سال بستن تیم ملی و ترک صفوف فیفا تلاش جدی برای مهین فرهادی زاد نکرد تا به عنوان حافظ اصلی ورزش بانوان از او پیروی کند. او حتی در مورد فدراسیون فوتبال اظهار نظر کرد و سکوت کرد. اگر او باید در این زمینه نقش فعالی داشته باشد.
اقدامات فرهادیزاد در پست معاون توسعه ورزش بانوان نشان می دهد که او ، مانند نایب رئیس فدراسیون ، قدرت لازم برای تصمیم گیری و اقدام را دارد. بارها گفته شده است که ورزش زنان به یک مدیر شجاع نیاز دارد تا با اشتیاق امور را دنبال کند ، اما وضعیت آشفته فوتبال زنان نشان داده است که حداقل در این زمینه هیچ احساس جدی وجود ندارد.
تبعیض نهادی در فدراسیون های فوتبال
امکانات کم ، دستمزد کم و کاربران کم در رسانه ها شامل برخی از تبعیض هایی است که زنان فوتبالیست تجربه می کنند و سه سال سهل انگاری برای کشتن یک تیم ملی و خارج شدن از رده بندی فیفا نمونه هایی از این تبعیض است. این پرونده و همچنین سایر حوادث در فوتبال زنان و فوتسال نشان می دهد که تبعیض در فدراسیون نهادینه شده و مسئولان آن را نادیده می گیرند.
در حالی که فوتبال در بین زنان بسیار محبوب است ، در حال حاضر بسیاری از خانواده ها فرزندان خود را از کودکی به فوتبال کالج می فرستند تا این ورزش را راهی برای آینده بدانند ، اما مقامات سرنوشت او را برای خانواده و جوانان در نظر نمی گیرند. با فوتبال فاصله و عقب نشینی از این زمین وجود دارد.
چالش جام زنان آسیا
مرحله اولیه مسابقات جام زنان آسیا از 12 سپتامبر تا 20 اکتبر 1400 با حضور 30 تیم در چهار گروه 6 تیمی و دو گروه سه تیمی برگزار می شود ، از هر گروه یک تیم به مرحله آخر صعود می کند. سطح از پایان با شرکت 12 تیم از 20 ژانویه تا 6 فوریه برگزار می شود. ایران ابتدا باید در مراحل اولیه رقابت کند ، اما سوال این است که با شرایط موجود ، آیا می توانیم به مرحله آخر صعود کنیم؟
فدراسیون فوتبال کمتر از 6 ماه طول کشید تا تیم ملی را برای مسابقات آماده کند. همچنین باید توجه داشته باشید که اگر کادر فنی یا برنامه اردو اعلام نشود ، این بدان معناست که فدراسیون باید تمام این مراحل را پشت سر بگذارد و همه اینها زمان بر است. مگر اینکه آنها فقط بخواهند رقابت کنند. در این شرایط آیا انتظار داریم تیم ایران پس از چندین شکست از دور مسابقات حذف شود؟
بنابراین تیم ملی چه زمانی به یک قدرت بزرگ در آسیا نزدیک می شود؟ تأثیر برنامه cross-tin و تشکیل تیم چند ماه قبل از مسابقات بر پیشرفت فوتبال زنان چه بود؟ آیا مسئولان جدید فدراسیون که قول حمایت از فوتبال و فوتسال بانوان را داده اند ، مسیر قدیمی را ادامه خواهند داد؟
انتهای پیام