یک سال با معاونت ورزش زنان/ “ریحانهها” تنها ماندند!
مروری بر جنجالی ترین رویدادهای ورزش بانوان در سال 1399 ، مروری بر عملکرد یک ساله معاون توسعه زنان وزیر ورزش و جوانان و تأثیر آن در این زمینه است.
به گزارش میجیک ، اکنون ورزش به عنوان یک پدیده جهانی شناخته شده است که به دلیل مزایای جسمی ، روحی و اجتماعی دولت ، مشتاقانه برنامه ریزی و سرمایه گذاری در سطوح مختلف مردمی و قهرمانی را دنبال می کند. در همین حال ، موفقیت بدون در نظر گرفتن زنان ، که بیش از نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند ، حاصل نمی شود ، بنابراین مسئولان ورزشی کشور باید در مورد برنامه ها ، توسعه ورزش های همگانی ، تقویت مسابقات قهرمانی ، حل مشکلات و پیگیری مشکلات زنان حساس باشند. عمل را دنبال کنید.
در این راستا ، نقش معاون توسعه ورزش زنان وزیر ورزش و جوانان به عنوان یکی از مهمترین سمتهای مدیریت ورزشی زنان بسیار مهم است و عملکرد مثبت یا منفی این نماینده می تواند در این امر تأثیرگذار باشد. حوزه. س isال این است که فرهادی زاد به عنوان نماینده ورزش بانوان در سال 1399 چه تاثیری در ورزش بانوان داشت و تا چه میزان وی به طور فعال این مشکل را حل کرد و برنامه را پیش برد؟
برای پاسخ به این س ،ال ، ما عملکرد این مدیر را در رویدادهای بزرگی که ورزش زنان را به حاشیه راند ، بررسی کردیم.
سرانجام پاورلیفتینگ مجوز گرفت
یکی از اولین موضوعات مورد بحث در سال 1999 تلاش مداوم مقامات فدراسیون بدن سازی برای دریافت مجوز برای فعالیت های لیفتینگ زنان بود. در ژوئیه 2017 ، وی در نامه ای به فریبا محمدیان ، معاون ورزش بانوان ، خواستار مجوز بلند شدن شد اما پاسخی دریافت نکرد. در فوریه 1998 ، او درخواستی را برای مهین فرهادی زاد ارسال کرد ، و همچنین لباس ها را برای بازرسی توسط وزیر ورزش و جوانان برنامه ریزی کرد.
پاسخ فرهادی زاد به درخواست فدراسیون پرورش اندام این بود: “اگر این رشته طبق اصول اسلامی و فیزیولوژیکی برای فعالیت زنان تأیید شود ، هیچگونه خشونت و مشکلی وجود ندارد و اگر مناسب نباشد ، بلافاصله آن را اعلام خواهیم کرد.”
سرانجام ، در تاریخ 2 اکتبر 2016 ، وزیر ورزش موافقت کرد که فعالیت های رسمی زنان را در زمینه قدرت آغاز کند.
جایزه فوتسال؛ حقوق زنان نادیده گرفته می شود
تیم ملی فوتسال بانوان ایران در تاریخ 12 مه 2016 برای دومین فصل متوالی قهرمان آسیا شد و مقرر شد 22 میلیون تومان به اعضای تیم ملی و کارکنان جایزه اهدا شود. اکنون تقریباً سه سال است که این پاداش پرداخت نشده است. فرهادی زاد بارها در مصاحبه ها اصرار کرده بود که می خواهد پاداش فوتسال را پرداخت کند ، اما او فقط تماس گرفت. وی در پاسخ به اتهامات فدراسیون فوتبال در امور ویلموتس گفت: “از فدراسیون فوتبال بپرسید که چرا به زنان هدیه نمی دهید وقتی قبلاً پول ویلموت را پرداخت کرده اید.”
رفتار تضاد وزیر ورزش و مقامات وقتی آشکارتر شدند که فدراسیون ، با کمک و به دنبال وزیر ورزش ، 25 میلیارد بدهی ویلموتس شستا (تأمین اجتماعی شرکت سرمایه گذاری) را تا پایان 1999 پرداخت کرد ، اما 22 میلیون زن به دست آورد. این مبلغ در کل 500 میلیون تومان است ، چیزی غیر از تماس با مسئولان فدراسیون.
از غرش ریحانه گرفته تا انتظار برای جواز بوکس
“طبق اعتقادات ما ، این زن ریحانه نامیده می شود. ما نمی توانیم رشته ای را بپذیریم که تمام سیستم های بدن و فیزیولوژی را تحت تأثیر قرار دهد.” این پاسخ فرهادیزاد به خواسته های زنانی است که می خواهند در زورخانه کار کنند. این واکنش با واکنش بسیاری از زنان ورزشکار و فعال روبرو شد.
حضور زنان در زورخانه یکی از بزرگترین رویدادها در ورزش زنان در سال 1999 بود ، زمانی که مردان در این زمین تجمع کردند و اظهارات انتقادی ، از جمله توهین به زنان ، گفتند که با فعالیت آنها مخالف است.
مجوزهای این رشته ها مانند بوکس بانوان هنوز صادر نشده است و باید دید در آینده چه اتفاقی می افتد.
ژیمناستیک تایید لباس می خواهد
حضور ژیمناستیک بانوان ایرانی در صحنه بین المللی یکی از آرزوهای دیرینه است که در ارتباط با نظر مقامات ورزشی کشور نمایان می شود. در آخرین روز سال 1999 ، با وجود زمزمه پیراهن تایید شده برای مسابقات جهانی آکروباتیک (ژیمناستیک آکروباتیک) ، فرهادی زاد آب خالصی را به دست زنان این منطقه تزریق کرد.
وی گفت: “Acrogym بدون مجوز و مورد تایید برای همه نمی تواند برخی از لباس ها را ماه ها قبل از مسابقه مرور کند.”
یک پیچ عجیب در پاسخ به یک توهین!
یکی از اتفاقات ناگوار و ناراحت کننده سال 1399 اهانت و بی احترامی به دو پیشکسوت فوتبال پرسپولیس و استقلال به زنان فوتبالیست بود. وی قبل از فینال لیگ باشگاه های آسیا بین پرسپولیس و کره جنوبی صحبت کرد ، وی با استفاده از کلماتی مانند “جای تو در فوتبال زنان” به بخشهایی از جامعه ورزش توهین کرد و خواست شما را به فوتبال زنان ببرد ، اما معاون توسعه ورزش زنان واکنش نشان داد او خودش را نشان نداد و فقط سکوت کرد.
از سوی دیگر ، هنگامی که سمیرا زرگری ، سرمربی تیم ملی اسکی آلپاین زنان از حضور در مسابقات جهانی ایتالیا منع شد ، اکثر مردم نسبت به این ماجرا واکنش نشان دادند ، اما فرهادی زاد برای جلوگیری از ترک وی سکوت کرد. بیایید به ورزشکاران زن نگاه کنیم.
پخش تلویزیونی ، چالش بزرگ ورزش زنان
عدم پوشش رسانه های ورزشی زنان یکی از دلایل اصلی عدم تمایل حامیان مالی برای سرمایه گذاری در این بخش است. در حالی که اسپانسرها باید از طریق تبلیغات سود مورد انتظار را بدست آورند ، اما به دلیل عدم پوشش رسانه ای ، احتمالاً وارد بخش مردان می شوند. آنچه در سال 1999 دیدیم پخش آنلاین چندین رشته از جمله بسکتبال بانوان بود. فرهادی زاد گفت: “ما توانستیم مجوزهای پخش اینترنتی را دریافت كنیم و بعضی از رشته ها از جمله هندبال و بسكتبال به خوبی تعطیل شدند. وقتی این مجوزها به دست آمد ، رادیو و تلویزیون نیز استفاده می شود. این دیدگاه اسپانسرهای بیشتری را به دنبال خواهد داشت.” “ورزش بانوان باید انجام شود و در مورد قراردادهای ورزشکاران ما باید به روش بهتری صحبت شود.”
البته بسیاری از رشته ها هنوز مجوز پخش اینترنتی ندارند. در حالی که برخی از تیم های فوتبال زنان در ابتدای فصل مسابقات زنده را در اینستاگرام پخش می كنند ، گزارش می شود كه این روند به دلیل مخالفت مقامات متوقف شده است ، بنابراین بدون نگرانی در مورد رسانه ها و همچنین اینترنت بانوان هنوز راهی وجود دارد. آگاهانه به گام بلندتر و جدی تری نیاز دارد.
انتهای پیام