آرمینا صادقیان: کمبود فشنگ حرف تکراری است/ حداقل در این یکسال کمبودها رفع شود

ملیپوش گفت: “کمبود گلوله عبارتی تکراری است ، اما امیدوارم حداقل امسال کمبودها از بین بروند تا بتوانیم در المپیک بهتر و آماده تر شرکت کنیم.”

آرمینا صادقیان: کمبود فشنگ حرف تکراری است/ حداقل در این یکسال کمبودها رفع شود

آرمینا صادقیان از 9 سالگی شروع به عکس گرفتن کرد و به صورت حرفه ای از او پیروی نکرد. این فرد مسلح در حال حاضر جوانترین مسافر کاروان ایران در المپیک توکیو است. وی در رده های تیراندازی جوانان و بزرگسالان سه مدال جهانی و چهار آسیا کسب کرده است.

صادقیان تعلیق المپیک توکیو را فرصت خوبی برای تیراندازی در ایران می داند و امیدوار است با رفع نواقص ، بهترین نتیجه را برای ورود ایران به المپیک بدست آورد.

در مصاحبه با میجیک ، آرمینا صادقیان در مورد وضعیت تمرینی خانگی خود ، نبود مهمات و بهترین نتایج در المپیک توکیو صحبت کرد که می توانید در زیر بخوانید.

تمرین در خانه دشوار است

صادقیان در مورد تمرین تیراندازی در خانه گفت: “پیش از تاجگذاری در ایران ، تیم ملی با اردوی آلمان در رقابت بود.” به محض ورود به ایران ، كورونا وارد ایران شده بود. ما باید در خانه تمرین را شروع کنیم. شرایط برای ما دشوار است ، دستگاه دارای برخی از مشکلات است ، بنابراین ما می توانیم به روند آموزش برسیم ، زمان می برد. تاکنون در خانه تمرین کرده ایم اما اتاق باز و عادی خواهد بود و ما به فضای تمرین و تمرین تمرین خواهیم کرد.

شما فقط نمی توانید آموزش خود را خشک کنید
این فرد مسلح گفت: “تمرین در خانه مکان خوبی است.” معمولاً تیراندازی به تیراندازی بستگی دارد. اگر ما فقط زحمت کشیدیم و خوب انجام دادیم ، نمی توانستیم نتیجه مورد انتظار خود را در این رقابت تولید کنیم. البته شلیک هایی هم وجود داشت ، امیدوارم اردو در اسرع وقت شروع شود و ما می توانیم تمرینات را در ورزشگاه ادامه دهیم.

کسب مدال در توکیو غیرممکن است

وی گفت: کسب مدال در توکیو غیرممکن است. غیرممکن نیست ، خصوصاً با حضور الهام هاشمی سرمربی تیم ملی که واقعاً باعث شده رکورد ما بالا برود و این روند ادامه خواهد داشت. ما یک سال برای رسیدن به صدر مراحل آماده سازی خود داریم و در المپیک در بهترین شرایط خود هستیم.

ما باید با سکوی المپیک بجنگیم

وی افزود: ما نمی توانیم قول کسب مدال المپیک را بدهیم زیرا عکس گرفتن رشته ای است که در آن نتایج بسیار تغییر می کند. فقط باید امیدوار باشیم که بتوانیم از تمام تجربیات خود در آن روز استفاده کرده و تکنیک هایی را که ما آموخته ایم به خوبی بکار گیریم. زیرا اگر المپیک یک سال به طول انجامد ، همه چیز بهتر خواهد بود تا بتوانیم بیشتر برای سکوی المپیک بجنگیم. هرچه آموزش و رقابت بیشتری طی شود ، بهتر خواهد شد.

ما باید تأخیر المپیک را یک فرصت بزرگ در نظر بگیریم / امسال ، این کمبود از بین می رود

صادقیان تعلیق المپیک را فرصتی عالی برای تیراندازی در ایران توصیف کرد و گفت: “در ابتدا وقتی خبر تعلیق المپیک را شنیدیم ، کمی ناراحت شدم اما باید آن را یک فرصت عالی یا یک فرصت خوب بدانیم.” این پاسخ فرصتی بهتر برای ما است که گلوله ها و مهمات خوبی نداشته باشیم تا از رقبا بهتر عمل کنیم. امیدواریم که در طول سال بتواند این کمبودها برطرف شود و در روز المپیک بتوانیم به نتایج مطلوب برسیم.

من مطمئن هستم که او یک فینالیست خواهد بود و سهمیه کسب می کند

جوانترین عضو کاروان ایران در المپیک توکیو گفت: سهمیه المپیک را در باد گرفتم و در توکیو شلیک خواهم کرد. من برای سهمیه سال 2020 آماده هستم و می توانم این سهمیه را در جام جهانی برزیل بدست آورم. من در جام جهانی قبلی نمایش خوبی داشتم و در فینال چهار بار ده برابر شدم. من معتقدم می توانم در برزیل فینالیست باشم و سهمیه کسب کنم.

کمبود مهمات تکرار می شود

صادقیان کمبود مهمات را یک مشکل دائمی توصیف کرد و گفت: ما همیشه درباره کمبود مهمات صحبت کرده ایم و این کلمه ای است که تکرار می شود. بدون گلوله ، ما قادر به رقابت با حریفان خود نخواهیم بود. با این حال ، تیم ملی همیشه با کمترین امکانات رقیبان را مغلوب کرده و خود را نشان داده است. باید تصور کنیم تیراندازهای ایرانی به دلیل کمبود مهمات می توانند موقعیت را به دست بگیرند و اگر گلوله و امکانات وجود داشته باشد می توانیم در رقابت بهتری شرکت کنیم و آمادگی بیشتری داشته باشیم.

من از 9 شروع به تیراندازی کردم ، اما بعد از یک سال من ترک کردم

وی درباره شروع تیراندازی اظهار داشت: من از 9 سالگی (تابستان 1990) شروع به تیراندازی کردم. من در کلاس تیراندازی ثبت نام کردم و یک سال در آنجا بودم اما یک سال نتوانستم تیراندازی کنم. خارج از کنجکاوی ، من عکس گرفتم و این زمان را به صورت حرفه ای گذراندم.

آخرین پیام

دکمه بازگشت به بالا