سند راهبردی امور زنان در وزارت آموزش و پرورش تدوین شد – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری آنلاین، عاطفه سادات مدبر نژاد در جلسه معاونت پرورشی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: این سند بر اساس سند فوق از جمله سند تحول بنیادین و در هفت محور تدوین شده است.
وی افزود: بر اساس این سند برنامه لازم در حوزه بانوان در سطح کشور در آموزش و پرورش از سال گذشته آغاز شده و رو به جلو است.
مدبر نژاد در تشریح محور این سند گفت: زندگی پاک، بحث الگوی سوم زن مسلمان، حمایت از خانواده و جوانان جمعیت، تحکیم خانواده، نشاط اجتماعی، محرومیت زدایی و پرورش اسلام و هویت ایرانی است. یکی از محورهای این سند
آنها، جامعه هدف این سند، دختران دانش هستند زبان آموزوی بانوان فرهنگی، معلمان زن، مربیان زن نهضت سوادآموزی را برشمرد و افزود: تمامی این موارد برگرفته از سند فوق است که در آن پروژه های مختلفی در حوزه زنان بر اساس همین سال گذشته و به همین صورت انجام شده است. برای جدید برنامه ریزی کنید سال کم اهمیت لازم است.
وی بیان کرد: در راستای گفتمان سازی الگوی سوم بانوان مسلمان چندین نشست ویژه در تمامی استان های کشور برای بانوان فرهنگی و مادران دانشجو برگزار شد. و کتاب «سبک زندگی دخترانه» متناسب با بحث الگوی سوم زنان مسلمان نوشته شده و در اختیار استان قرار دارد.
مدبرنژاد افزود: تفاهم نامه همکاری مشترک ما بین وزارت آموزش و پرورش و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری منعقد شد و یکی از محورهای این تفاهم نامه الگوسازی بانوان فرهنگی موفق در گفتمان الگوی سوم مسلمان است. زنان. .
مدبر نژاد ادامه داد: در حوزه توسعه هویت اسلامی – ایرانی طرح ملی تقویت هویت، اعتماد به نفس و مهارت های عزت نفس دختران با هدف کمک به توسعه هویت اسلامی – ایرانی و موثر و مؤمنانه برگزار شد. . نقش دختران را بازی کند
وی افزود: کتاب هویت دختر به منظور کمک به معلمان و مشاوران مدارس در جهت تقویت هویت دختر و ترویج هویت اسلامی – ایرانی تالیف شده و در اختیار استان قرار دارد.
برای افزایش نشاط اجتماعی در بین دختران، ستایش کرد بهنداخ گفته می شود که این هدف اصلی است ستایش کرد افزایش نشاط اجتماعی و پرورش هویت اسلامی – ایرانی دختران از طریق کشف و شناسایی استعدادها و توانایی ها در 9 محور است.
مشاور وزیر آموزش و پرورش. وی در امور بانوان گفت: در محور محرومیت زدایی و توجه به سلامت دختران در آموزش و پرورش. زبان آموز مناطق محروم، طرح ملی ارتقای وضعیت سلامت دانشآموزان دختر در مناطق محروم در سن بلوغ و تهیه بستههای آموزشی بهداشتی تکمیلی برای دختران در سن بلوغ.
وی اذعان می کند: در راستای زندگی پاک، جلسات ویژه بسیاری برای ترویج و اجرای زندگی پاک برای زنان و دختران علم برگزار می شود. زبان آموز با حمایت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و با هدف توانمندسازی معلمان بهداشت زیستی برای افزایش آگاهی و مهارت والدین در زمینه تربیت بهداشتی کودکان در سراسر کشور به صورت یکجا انجام شد. در مرحله اول 200 نفر از استان های اصفهان، یزد، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و خراسان رضوی تقویت شدند و این عزیزان در استان هایی از جمله استان اصفهان شروع به کار آموزشی کردند. در مرحله دوم 200 نفر از معلمان آموزش خانواده از استان های البرز، همدان، گلستان، گیلان و تهران با حمایت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در دوره توانمندسازی شرکت کردند.
مدبرنژاد افزود: در مرحله سوم 200 نفر از معلمان آموزش خانواده از استان های کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، سیستان و بلوچستان، قزوین و بوشهر این دوره را گذراندند که به امید خدا ظرفیت این معلمان افزایش می یابد. اطلاع. و مهارت های فرزندپروری برای تربیت فرزندان به شیوه های سالم استفاده خواهد شد.
مشاور امور بانوان و دبیر کانون جوانان جمعیت ادامه داد: در حوزه حمایت از خانواده و جوانان جمعیت، آموزش مهارت های سبک زندگی اسلامی- ایرانی، جنبه های مثبت ازدواج زودهنگام، تقویت بنیان خانواده و حمایت از نقش مادر در قالب نشست ها و همایش های ویژه.
وی گفت: برای اولین بار رویداد ایران جوان-کوت ایران در سه محور خانواده، مدیر و اداره کل آموزش و پرورش استان برای قدردانی از بهترین خدمات در حوزه ازدواج و رشد کودک برگزار شد. . حمل در هفته ملی جمعیت از برترین های این حوزه تجلیل می شود.
مدبرنژاد وی در رابطه با سرویس مدارس نیز گفت: در حوزه سرویس مدارس در شهریور 1402 آیین نامه جدید حمل و نقل دانش آموزان مصوب هیات وزیران اجرا می شود و بر این اساس هیچ مدیر مدرسه ای حق ورود ندارد. با هر شرکتی قرارداد می بندد و این تا زمانی است که شهرداری ها و دهیاری ها و ناظران آموزش و پرورش تعیین نشده اند.
وی افزود: امسال موظف به اجرای این آیین نامه برای خدمات دانش آموزان مدارس هستیم.