گسترش چتر آموزشهای مهارتی برای معتادان بهبودیافته
بر اساس گزارش سازمان آموزش فنی و حرفه ای، در شش ماهه نخست امسال بیش از 15 هزار و 900 نفر دوره های مهارت آموزی برای معتادان متجاهر گذرانده اند.
به گزارش میجیک، افراد معتاد دچار آسیب های جسمی و روحی جدی می شوند، بنابراین این قشر نیازمند حمایت بیشتر نهادهای متولی هستند. از جمله این حمایت ها ایجاد بستر مناسب برای توانمندسازی و اشتغال زایی است تا روند بهبود و پذیرش جامعه و جذب به بازار کار با سرعت بیشتری انجام شود.
سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور موظف است 25 هزار معتاد بهبودیافته معرفی شده از سوی سازمان بهزیستی کشور، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان زندان های کشور و اقدامات آموزشی و فنی را با توجه به دوره های آموزشی فنی و حرفه ای تحت پوشش قرار دهد.
بر اساس گزارش سازمان آموزش فنی و حرفه ای، در شش ماهه نخست امسال 15 هزار و 917 دوره مهارت آموزی به معتادان متجاهر برگزار شد که از این تعداد 7 هزار و 705 نفر در زندان ها و 5 هزار و 141 نفر در مراکز مواد مخدر آموزش دیدند. قانون مبارزه با مواد مخدر (مرکز درمان با تضمین بهزیستی) و 3071 نفر آموزش دیده در مرکز ماده 16 قانون (مرکز درمان اجباری معتادان بهبودیافته).
هدف از ارائه آموزش به بهبودیافته ها، توانمندسازی، افزایش مهارت و اعتماد به نفس و کمک به تامین درآمد و معیشت برای آینده بهبودیافتگان و خانواده هایشان است.
به گفته کارشناسان، آموزش های مهارتی یکی از ابزارهای لازم برای توسعه اشتغال در سطح جامعه است و نقش مهمی در کاهش آسیب های اجتماعی، تقویت و ارتقای درآمد معتادان به گونه ای دارد که نگاه فنی و حرفه ای داشته باشد. آموزش، زیرا آنها پلتفرم مهارتی برای استخدام را دارند که در دسترس است و زندگی سالمی دارند.
به گزارش میجیک، در میان گروه های هدف سازمان های آموزش فنی و حرفه ای، معتادان متجاهر در حال افزایش هستند. در این راستا یکی از وظایف سازمان آموزش فنی و حرفه ای آموزش 25000 معتاد بهبودیافته بر اساس مصوبه شورای دولت و انعقاد تفاهم نامه همکاری سالانه با ستاد مبارزه با مواد مخدر است که تحت پوشش قرار خواهد گرفت. . معتادان بهبودیافته از طریق آموزش های مهارتی از ستاد معرفی می شوند.
انتهای پیام