ساده ترین روش درمان زود انزالی چیست؟
چرا زود انزالی مسئله ای مهم است ؟
زود انزالی مشکلی است که بسیاری از مردان درگیر آن هستند که ضرر ها و تاثیرات بدی روی روابط زناشویی زوجین دارد. امروزه در ایران درصد بالایی از طلاق ها به خاطر نارضایتی های جنسی است که زود انزالی درصد بالایی از این نارضایتی های جنسی را شامل می شود. اصلی ترین نکته در هر رابطه ای رضایت جنسی بین طرفین است که اگر این رضایت وجود نداشته باشد بعید است که آن رابطه به نتیجه ای برسد و حتما مشکلاتی به وجود می آید. به وجود آمدن مشکل زود انزالی در مردان به خصوص جوانان دلایل مختلفی دارد که در ادامه به آنها اشاره می کنیم.
زود انزالی بدون درمان نیست و راه هایی برای درمان زود انزالی وجود دارد که این مشکل را برطرف می کنند پس نیاز نیست ناامید شوید یا نگرانی داشته باشید زیرا به سادگی و با روش های موثری می توانید درمان زود انزالی موثری داشته باشید و روابط خود را پایدار تر کنید. برای هر درمانی ابتدا باید دلایل آن بیماری را بدانید پس ابتدا دلایل زود انزالی را در ادامه مطلب بخوانید و سپس روش های درمان خانگی زودانزالی را یاد بگیرید.
علائم زود انزالی چیست؟
اگر بخواهیم واقع بینانه به موضوع زودانزالی نگاه کنیم، باید بگویم که هر شخصی در یک دوره از زندگی خود با این مشکل مواجه خواهد شد. در واقع سبک زندگی امروزی به گونهای است که افراد استرس و فشارهای گوناگونی را تجربه و تحمل میکنند. اضطراب و فشارهای روانی تاثیر زیاد و مستقیم در رابطه جنسی دارد. بنابراین توصیه میشود که زوجین در صورت مشاهده علائم زود انزالی هر چه سریعتر نسبت به درمان آن اقدام کنند. علائم زود انزالی در افراد به شرح ذیل است.
- مشکل در به تاخیر انداختن زمان ارگاسم (در صورتی که چند بار تکرار شود)
- انزال شخص زودتر از آنچه که در روابط گذشته اتفاق افتاده است.(در صورت تکرار)
- مشکلات در نعوظ
- سرد شدن روابط جنسی و عدم تمایل طرفین در برقراری رابطه جنسی
نکته دیگری که باید در مورد زود انزالی بدانید این است که به طور کلی مشکلات مربوط به انزال زودتر از موعد در آقایان به دو دسته اکتسابی و مادام العمر تقسیم میشود. نوع اکتسابی این مشکل که معمولا گریبانگیر همه افراد میشود به این صورت است که شخص برای مدتی دچار زود انزالی خواهد شد و پس مدتی مشکلش کاملا برطرف میشود. اما نوع دوم زودانزالی که مادام العمر نام دارد به این شکل است که شخص از اولین رابطه جنسی خود با این مشکل مواجه است و این مشکل ادامه دار خواهد بود تا زمانی که شخص نسبت به درمان زودانزالی خود اقدام کند.
روش های درمان زودانزالی چیست؟
میرسیم به بخش مهم این مقاله یعنی آموزش روشهای مختلف برای درمان زودانزالی. خوشبختانه با پیشرفت علم پزشکی روشهای زیادی برای درمان زودانزالی افراد وجود دارد که میتوانند از آنها استفاده کرده و به احساس خجالت خود در روابط جنسیشان خاتمه دهند.
1. درمان دارویی زودانزالی
یکی از روشهای درمان زودانزالی در مردان استفاده از قرصهای مخصوص است. در واقع داروها و قرصهای مختلفی برای این منظور وجود دارند که باعث تاخیر در ارگاسم آقایان میشوند. البته این داروها هیچ کدام درمان صددرصدی ندارند ولی استفاده از آنها طبق دستور و نظر پزشک میتواند تاثیر زیادی داشته باشد. زمان مصرف این داروها ممکن است به صورت روزانه و یا در فواصل زمانی مختلفی باشد. برخی از داروهایی که برای تاخیر در ارگاسم مردان استفاده میشوند عبارتند از: مسکنها، داروهای مهارکنندههای 5 PDE و قرصهای ضد افسردگی (درمورد تاثیر این داروها بیشتر صحبت خواهیم کرد). علاوه بر این استفاده از دارو میتواند در کنار سایر روشهای درمانی مطابق با نظر پزشک تجویز شود. در ادامه اثرات داروهایی که برای درمان زودانزالی استفاده میشود را بیشتر بررسی میکنیم.
مشکلات مربوط به روابط جنسی تنها به زود انزالی ختم نمیشود. یکی دیگر از مشکلات مردان در روابطشان، اختلال در نعوظ آنها است. برای این مشکل داروهای مختلفی وجود دارد که در تحقیقات انجام شده روی این داروها، دانشمندان متوجه شدهاند که داروهای مربوط به اختلال نعوظ مثل تادالافیل، ویاگرا و واردنافیل، میتوانند از انزال زود هنگام نیز جلوگیری کنند. اما این داروها نیز با عوارض جانبی همراه هستند که مهمترین عوارض آنها عبارتند از: سوهاضمه، سردرد و گرفتگی عضلات.
داروهای ضدافسردگی به دو روش میتوانند در درمان زودانزالی موثر واقع شوند. همانطور که گفته شد یکی از عواملی که باعث زود انزالی در فرد میشود، مشکلات روحی روانی و افسردگی است. به این ترتیب با استفاده از داروهای ضد افسردگی و درمان آن، مشکل زود انزالی نیز بر طرف خواهد شد. اما داروهای افسردگی دارای اثرات جانبی هستند که یکی از آنها تاخیر در ارگاسم است. داروهایی چون فلوکستین، سرترالین و پاروکستین از جمله داروهای ضدافسردگی هستند که برای درمان زود انزالی تجویز میشوند.
در بین این داروها، پاروکستین تاثیر بیشتری دارد. اما در صورتی که مشکل شخص با هیچ یک از این داروها حل نشود، ممکن است پزشک دارو کلومیپرامین را برای بیمار تجویز کند. داشتن حالت تهوع، خوابآلودگی و عرق کردن بیش از حد بدن میتواند از عوارض داروهای ضدافسردگی باشد. مسکنهای زیادی در داروخانهها وجود دارد که برای تسکین دردهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. ترامادول یکی از انواع مسکنها است که عوارض جانبی مصرف این دارو تاخیر در انزال خواهد بود. نکته قابل توجه که درمورد مصرف این دارو وجود دارد، این است که نباید آن را همراه با داروهای ضدافسردگی مصرف کرد. علاوهبراین مصرف خودسرانه ترامادول، یعنی بدون دستور پزشک، ممنوع است.
2. بیحسی موضعی برای درمان زودانزالی
شاید تا به حال اسم اسپری تاخیری به گوشتان خورده باشد. در واقع اسپریها و کرمهای مختلفی در بازار وجود دارد که با بی حس کردن موضعی بدن، سبب تاخیر در ارگاسم و جلوگیری از زودانزالی خواهند شد. این کرمها از مواد شیمیایی بیحسکننده مثل لیدوکائین، بنزوکائین و یا پیلوکائین تشکیل شدهاند. برای استفاده از این محصولات باید حداقل 10 دقیقه قبل از شروع رابطه آن را بر روی آلت تناسلی اسپری کنید. به این ترتیب با استفاده از بیحسی میتوانید انزال را به تاخیر بیندازید. نکتهای که حتما باید در استفاده از محصولات بیحسی به خاطر داشته باشید این است که اگر چه این روش تاثیر زیادی در جلوگیری از زودانزالی دارد، اما استفاده بیش از حد آن عوارض زیادی به همراه خواهد داشت. کاهش لذت جنسی و از دست دادن حساسیت آلت از عوارض این روش است.
این دو روش مهمترین روشهای درمانی مشکل زودانزالی به حساب میآید که بهتر است تحت نظر پزشک انجام شود. در بخش بعدی نیز درباره درمانهای خانگی زودانزالی صحبت خواهیم کرد.
روشهای درمان خانگی زودانزالی چیست؟
به جز درمان دارویی روشهای دیگری هستند که نیاز به مراجعه پزشک ندارند و شما میتوانید در منزل با استفاده از درمان خانگی زودانزالی برای رفع این مشکل اقدام کنید. مهمترین روشهای درمان خانگی زودانزالی عبارتند از:
1. استفاده از کاندوم
اگر در حین رابطه جنسی خود از کاندوم استفاده نمیکنید، باید بدانید که استفاده از این محصول باعث طولانیتر شدن رابطه شما و درمان زود انزالی خواهد شد. جدا از این موضوع، کاندومها در انواع مختلفی تولید میشوند که هر کدام ویژگی خاصی دارند. برخی از کاندومها تاخیری بوده و در درمان زودانزالی بسیار موثر هستند.
2. انجام تمرینات کِگِل برای درمان خانگی زودانزالی
کگل نام یک سری حرکات ورزشی است که باعث تقویت عضلات کف لگن میشود. البته باید در نظر داشته باشید که درمان زودانزالی به صبر و حوصله و استمرار در انجام تمرینات نیازمند است. در واقع میتوان گفت درمان زودانزالی با استفاده از انجام تمرینات کگل چند ماه طول خواهد کشید. منقبض کردن عضلات کف لگن اثرات مثبت زیادی دارد که جلوگیری از زودانزالی یکی از آنها است. برای مثال کنترل بی اختیاری در ادرار و برطرف کردن مشکلات پروستات از دیگر اثرات این روش درمانی است. برای یافتن این عضله کافی است تا هنگام ادرار کردن اقدام به قطع کردن جریان ادرار کنید عضلهای که باعث قطع شدن جریان ادرار میشود، همان عضله کف لگن میباشد که انقباض آن باعث کشیده شدن آلت تناسلی به سمت شکم میشود.
3. توقف کردن
اما روش دیگری که برای درمان زودانزالی ارائه شده است، توقف در حین رابطه است. به این صورت که شخص در هنگامی که احساس میکند در حال رسیدن به ارگاسم است، آلت تناسلی خود را خارج کرده تا از انزال جلوگیری کند و پس از چند دقیقه دوباره به روند قبلی رابطه ادامه میدهد.
توجه داشته باشید که تمام روشهای فوق، درمانی موقت برای رفع مشکل زود انزالی هستند. در واقع درمانهای مذکور برای رفع زودانزالیهای اکتسابی کاربرد خواهند داشت نه درمان زودانزالی شدید. بنابراین اگر مشکل شما جدی است و با روشهای گفته شده حل نمیشود، باید تحت درمانهای تخصصیتر قرار بگیرید.
سخن آخر
داشتن روابط جنسی سالم و مستمر در زندگی زناشویی زوجین اهمیت بسیار زیادی دارد. علاوه بر این داشتن روابط منظم میتواند تاثیر بسیار مثبتی در سلامتی داشته باشد. به همین دلیل زوجهایی که روابطشان دچار مشکل میشود باید خیلی زود نسبت به درمان آن اقدام کنند. در این مقاله به یکی از شایعترین مشکلات روابط جنسی زوجین، یعنی زودانزالی پرداختیم و روشهای درمان آن را در اختیارتان قرار دادیم. مجددا تاکید میشود که زودانزالی برای هر شخصی ممکن است رخ بدهد. اما این مشکل در بیشتر مواقع قابل حل خواهد بود. از این که تا پایان این مقاله با ما همراه بودید از شما عزیزان بسیار سپاسگزاریم و امیدواریم که اطلاعات مفیدی را در رابطه با درمان زودانزالی در اختیارتان گذاشته باشیم.
منبع:
tarksari.ir/premature-ejaculation-treatmen