۸۵ رئیس هیات ورزشی زن هستند

فرهادی‌زاد: فضای عدالت جنسیتی فراهم شده است

در تلاش برای زنان ورزشکار پس از پیروزی در انقلاب ، کرسی های بین المللی و مناصب بین المللی با پوشش اسلامی را به دست آوردند ، معاون توسعه زنان در وزارت ورزش و جوانان گفت: بر اساس توانایی های خود ، یک خالق رویداد بزرگ شوید.

به گزارش میجیک و به نقل از وزیر ورزش و جوانان ، مهین فرهادی زاد ، در جلسه بررسی موضوع ورزش بانوان و مطالبات بانوان ورزشکار با حضور فاطمه قاسم پور ، رئیس فراکسیون بانوان و نماینده جامعه تهران گفت: : در این دوره ، مشکل دوباره کمتر از یک ماه است.

وی در ادامه به تشریح اقدامات انجام شده در جهت توسعه ورزش بانوان پرداخت و افزود: قبل از پیروزی انقلاب ، زنان در سه یا چهار رشته فعالیت می کردند و به عنوان مدال برنز تیم والیبال بانوان در بازی های آسیایی تهران عنوان فقط جایزه در زمینه. “

معاون وزیر ورزش و جوانان افزود: پس از پیروزی در انقلاب اسلامی و پس از مدتی سکوت برای ورزش بانوان ، بانوان ورزشکار کشورمان می توانند ورزش را به شکل خاصی انجام دهند و در بخشهای مختلف مانع توسعه شوند.

وی ادامه می دهد: “انقلاب می آموزد که ورزش عرصه ای است که زنان می توانند با حفظ ارزش و بسته به توانایی های خود رویدادهای بزرگی را ایجاد کنند.”

فرهادی زاد همچنین به رشد زنان در زمینه های مختلف مدیریت ورزشی اشاره کرد و خاطرنشان کرد: زنان ما درباره بحث مربیگری و داوری چیزهای زیادی آموخته اند و همچنین در المپیک داوران زن ایرانی داریم و این نشان دهنده عملکرد بالای ورزش بانوان است. “

معاون وزیر زنان و جوانان با اشاره به حضور زنان در ورزش های بین المللی از جمله وایلد کارت به بازی های المپیک در آغاز انقلاب گفت: زنان ما تلاش می کنند و امروز بسته به پتانسیل شخصی خود از طرف زنان ،

وی با اشاره به حضور بانوان در هیئت استان گفت: در حال حاضر فدراسیون ما به عنوان رئیس پنج هیئت استانی توسط زنان و زنان هدایت می شود.

فرهادی زاد افزود: در بحث های مربوط به توسعه ورزش بانوان اعتبار خوبی وجود دارد اما در بحث های کلی و قهرمانان در بحث اعتبارات ، بخش بانوان باید مورد توجه قرار گیرد.

وی در پایان گفت: در همین راستا از ابتدای امسال در یادداشتی با فدراسیون ورزش ، به طور جداگانه به ورزش آقایان و بانوان توجه شده است.

آخرین پیام

دکمه بازگشت به بالا