کسبه، اصناف و بازاریان استان مرکزی پای کار نظام و انقلاب هستند
میجیک / مرکزی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: کسبه، اصناف و بازاریان به نظام و انقلاب عادت کرده اند و بدون توجه به چنین تبلیغاتی به فعالیت عادی اقتصادی خود ادامه می دهند.
جودکی در گفت وگو با میجیک، در خصوص فراخوان اعتصاب و تعطیلی این صنف که چند روزی است در فضای مجازی مطرح شده و وضعیت فعالیت صنفی در استان مرکزی، اظهار کرد: هیچ مشکلی برای فعالیت های تجاری در مرکز وجود ندارد. استان. ، و شرایط فعالیت در بازار عادی است.
وی با بیان اینکه این فراخوان ها از سوی عناصر ضد انقلاب و افرادی بوده که به ثبات کشور علاقه ای ندارند، گفت: اما تجار ثابت کرده اند که به این اقدامات توجهی ندارند و به فعالیت عادی خود ادامه می دهند.
جودکی افزود: با توجه به شرایط اقتصادی کنونی، بازرگانان ضرورت ادامه فعالیت های اقتصادی خود را درک می کنند و به فراخوان ها یا هر چیزی شبیه به خواسته های دشمنان و کسانی که برنامه هایی برای تخریب اقتصاد و ثبات دارند بی توجهی می کنند و در واقع کشور در واقع این همان چیزی است که دشمن می خواهد نه ایرانی ها.
وی گفت: خوشبختانه کسبه و اصناف و بازاریان پیگیر کار نظام و انقلاب هستند و بدون توجه به تبلیغات به فعالیت اقتصادی عادی خود ادامه می دهند. آنچه در فضای مجازی درباره تعطیلی اتحادیه مطرح می شود صحت ندارد و مشاهدات ما نشان می دهد که اینطور نیست و مشکل خاصی در این زمینه نمی بینیم.
جودکی افزود: گاهی افرادی هستند که به دلیل مشکلات شخصی یا پیگیری کار شخصی اتحادیه ها را تعطیل می کنند و عده ای این تعطیلی را در فضای مجازی برای همسویی با گروهی مرتبط می کنند، اما مشکل اینجاست که این ادعاها صحت ندارد و آیا واقعا در این زمینه قابل مشاهده است یا خیر. جامعه، این یک فرآیند طبیعی است که فعالیت های تجاری در حال انجام است.
وی با اشاره به اهمیت امنیت و تاثیر آن بر اقتصاد، از فعالیت های پلیس برای برقراری نظم و امنیت در کشور و استان قدردانی کرد و گفت: نیروی انتظامی به عنوان بخشی از آن از امنیت مردم و مشاغل محافظت می کند. از مردم فعالیت های اقتصادی بنگاه ها و مردم و فرآیند خرید و فروش در بازار نیازمند امنیت است و فعالیت های اقتصادی انجام شده در بازار به امنیت ایجاد شده توسط نیروهای انتظامی و امنیتی بستگی دارد.
جودکی درباره طرح حمایتی سازمان صمت از مشاغل و اصناف گفت: بخشی از حمایت ها در حوزه سرمایه در گردش مشاغل است که از طریق وام تبصره 18 و 16 انجام می شود و بخشی دیگر در حوزه تسهیل گری است. . در واقع بازرگانان می خواهند کار آسانی باشد، مثلاً با اداره دارایی هماهنگ کنند تا نظر تاجر در محاسبات لحاظ شود. به طور کلی، کسب و کارها در مواردی که نیاز به تسهیل دارند، انتظار بیشتری از سازمان ها دارند و ما با ارتباط خوب با اصناف و بازاریابان این موارد را پیگیری می کنیم.
انتهای پیام