چرا در استان خراسان رضوی یک ورزشگاه آبرومند وجود ندارد؟
میجیک/ خراسان رضوی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: حقیقت این است که تاکید مجمع جهانی برای حضور بانوان در ورزشگاه برای ما مهم نیست، بلکه تنها چیزی که مهم است درخواست بانوان ماست. جامعه تا هیچ زن و دختری از سرزمین مقدس وجود نداشته باشد این همان چیزی است که او در دلش احساس می کرد، فقط به دلیل تفاوت جنسیتی از ورود به ورزشگاه منع شد.
آیت الله سید احمد علم المهادی ظهر امروز در مراسم معرفی برترین های جوانان استان که به همت دفتر نمایندگی هیئت داوران در خراسان رضوی برگزار شد، ورزش را بیش از سلامت، بلکه ابزاری برای توسعه فرهنگ جامعه دانست. و گفت: به نظر من ورزش بدون توجه به نظر است، زیرا می تواند سلامت انسان را بهبود بخشد، بنابراین می تواند به عنوان ابزاری برای رشد فرهنگ در جوانان و سایر اقشار مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: ورزش همگانی عالی است اما اگر ورزش قهرمانی ترویج شود می توان انتظار توسعه ورزش همگانی در جامعه را داشت. این برخلاف نظر عده ای است که می گویند ورزش قهرمانی غیرضروری است و دولت باید روی توسعه ورزش همه تمرکز کند. نه، اینطور نیست؛ ورزش قهرمانی کلید ورزش همه است و وقتی یک چهره ورزشی قهرمان دارید که پرچمدار این فرهنگ است، وقت آن است که امیدوار باشید نوجوانان و جوانان از ورزش لذت ببرند.
یک قهرمان ورزشی، الگویی برای طبقات مختلف جامعه
معاون حقوقی قضایی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: ورزش بر آحاد جامعه واجب است. از کودک تازه متولد شده گرفته تا سالمند، صرف هزینه برای ورزش بهتر از غفلت از این رشته است، افراد در سنین بالا دچار بیماری های مختلفی می شوند و دچار می شوند. در زمین ورزشی باشید، هزینه درمان را بپردازید.
وی با بیان اینکه فرهنگ جامعه ما مبتنی بر رشادت، دلاوری و روحیه خاص پهلوانی است که در سایه ماندگاری مردم در ورزش رشد می کند، گفت: استقلال کشور که مورد تاکید نظام راهبردی است در سایه است. . تلاش های دولت برای توسعه ورزش در بین دختران و دختران محقق خواهد شد. برعکس آن نیز وجود دارد و سبک فرهنگی متضاد مد نظر دشمن که مبتنی بر فساد، فحشا و منکرات اخلاقی است، در سایه ترک ورزش ترویج می شود. آنچه گفته می شود این است که بانوان ورزشکار می توانند الگوی گروه های مختلف بانوان باشند و شخصیت سلحشور در زندگی نامه برادر ورزشکار جوان می تواند الگوی مردان جامعه ما باشد.
امام جمعه مشهد با تاکید بر الگوگیری از قهرمانان ورزشی برای نوجوانان، جوانان و اقشار مختلف اجتماعی تصریح کرد: در مراسم مدال آوری، دختر قهرمان این کشور از دست دادن با معلولان، یا جوانان ما پرهیز می کند. و برادر قهرمان در مقابل زمین افتادن پروردگار تعظیم کرد، این رفتار فقط یک عکس العمل ساده نیست، بلکه نشانه شخصیت و فرهنگ است که حتما نوجوانان و جوانان خواهند دید.
آیا ورزشگاه های شایسته ای در این استان وجود ندارد؟
آیت الله علم الهادی در پاسخ به سخنان یکی از نخبگان جوان عرصه ورزش که از مشکلات موجود گلایه داشت، گفت: بله، این درست است. ما در ورزش خراسان رضوی مشکل داریم و این مشکل را با تاج فیروز و وزیر مطرح کرده ام. در مجموع ابتدا می خواهم به شما بگویم که امروزه حوزه های مختلفی وجود دارد که خراسان رضوی در آن ها جایگاه نفوذ ملی دارد. نمونه اش بحث انتخابات است که می بینید آمار مشارکت مردم در خراسان رضوی از میانگین کشوری بیشتر است. این موضوع در حوزه های مختلف وجود دارد، اما متاسفانه باید اذعان داشت که ورزش در این مقوله نیست. در اینجا باید به فکر وضعیت ورزش خراسان رضوی بود و امکاناتی را برای نشان دادن استعدادهای ورزشکاران خراسانی فراهم کرد.
وی تصریح کرد: در حوزه مشکلات ورزشی استان، یک نمونه آن این است که ورزشگاه های آبرومندی در استان وجود ندارد. فقط ورزشگاه امام رضا(ع) که از آستان قدس رضوی است و اداره کل ورزش و جوانان به عنوان متولی اصلی ورزش استان باید به عنوان مستأجر مهمان این ورزشگاه باشند. این وضعیت برای خراسان رضوی مناسب نیست. البته وزیر به ما گفت که بودجه احیا و توسعه ورزشگاه ثامن الائمه(ع) اختصاص یافته است و امیدواریم با تلاش مدیر کل ورزش و سایر دوستان بتوانیم به این مهم دست پیدا کنیم. . هدف.
نیاز به ایجاد جایگاه ویژه برای بانوان در ورزشگاه وجود دارد
یکی از اعضای شورای خبرگان رهبری با اشاره به مشکل حضور بانوان در سالن ورزشی گفت: برادران معتقدیم شرع مقدس می تواند دستور العمل شفابخشی برای همه ابعاد زندگی انسان باشد. وقتی بهترین جوانان این ملت روزی سینه خود را در برابر گلوله های داغ نگه داشتند، آن وقت نظام مبتنی بر اسلام می تواند امور جامعه و ملت را از کلی ترین عرصه ها تا جزئی ترین مشکلات اداره کند. بحث حضور بانوان در ورزشگاه نیز یکی از مسائل امروزی در عرصه ورزش است. مجمع جهانی از یک سو مورد توجه و تاکید قرار گرفته و از سوی دیگر تقاضای گسترده برای محوریت زنان در جامعه وجود دارد. البته کلیساهای دنیا برای ما مهم نیستند، اما آنچه مهم است درخواست زنان جامعه است تا مردان و زنان سرزمین مقدس این احساس را نداشته باشند. قلب او فقط به دلیل تفاوت جنسیتی نمی تواند وارد ورزشگاه شود.
وی گفت: ما معتقدیم اسلام می تواند همه مشکلات ما را حل کند و در این مشکل نیز می تواند منشأ نظر باشد. مشکل حضور بانوان در ورزشگاه بدون راه حل نیست. مشکل اصلی مربوط به زمانی است که احساسات ورزشی بر استادیوم حاکم می شود و اینجا می گوییم اتفاقی نمی افتد که عزت زن و جایگاه مقدس آنها را از بین ببرد. در این شرایط پیشنهادی دارم و به وزرای محترم ورزش در این دولت ارائه کردم که با استقبال حاضرین مواجه شد. بحث اصلی این است که در هر استادیوم باید جایگاه ویژه ای برای زنان ایجاد شود تا زنان بتوانند آزادانه شرکت کنند، از حرکات احساسی شادی کنند و تیم مورد علاقه خود را تشویق کنند.
تزکیه و خانه، راه حلی برای حل مشکلات ازدواج
آیت الله علم الهادی گفت: البته به یاد داشته باشید که همه چیز در مورد جوانان فقط در حوزه ورزش نیست و مدیریت دولتی استان و وزارتخانه در کشور نیز متولی رفع سایر مشکلات جوانان هستند. از جمله بحث ازدواج موضوعی است که فرهنگ و اخلاق را برای جوانان فراهم می کند. اگر می خواهید راه حل مشخص و قابل اعتمادی برای این موضوع تعریف کنید تا همه افراد این جامعه بدانند که در این زمینه مشکلی وجود ندارد، مطمئن باشید که در حوزه ورزش و جوانان کار باورنکردنی انجام داده اید.
وی تاکید کرد: در این حوزه ابتدا باید بگویم که این طرح ها تصویب می شود که مثلاً یک مقدار وام به جوانان اختصاص داده شود و در نهایت بانک ها یا از ابتدا به مردم نمی دهند. یا جوانان را آزار می دهند، این مشکل اصلی را حل نمی کند. . مشکل اصلی بیش از این اعداد با تامین مسکن حل می شود. در این منطقه وزارت ورزش، وزارت مسکن و نهادهای دیگر نمی توانند برای هر یک از زوجین خانه بسازند تا پسران خردسالشان دست شوهرانشان را بگیرند و بعد از ازدواج به خانه بیاورند. اینجاست که می گوییم به موازات اقدامات اجرایی و عملیاتی در زمینه توسعه ساخت خانه های ارزان قیمت، راهبرد فرهنگی نیز باید در دستور کار قرار گیرد تا انتظارات نابجا و فشار بر خانواده در زن و شوهر کم می شود و کار به جایی می رسد که پسر و دختر ما از زندگی راضی هستند، حتی از یک اتاق کوچک شروع می کنند و بعد از آن با تلاش و همدلی به بالاترین درجه و بالاترین آسایش مادی می رسند.
یکی از اعضای شورای خبرگان رهبری با اشاره به اینکه تنها با سخنرانی نمی توان فرهنگ ازدواج و مشکلات جوانان را حل کرد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه مقرر شد در سال آینده 800 خوابگاه ازدواج در همین دانشگاه فردوسی ساخته شود. و نصف. این چیزی است که من می خواهم تا زندگی خواهران و برادران تحصیل کرده دانشجو با همین سادگی آغاز شود و پس از آن تحصیلات عالی در دانش آموزان یا سخت کوشی و اراده در همه زوج های جوان رشد کند. زنده.
یک خانه حمایتی برای یک قهرمان ورزشی ضروری است
پاسخ: این موضوع را به شما مسئولین وزارت ورزش و جوانان نیز توصیه می کنم. تمرکز بر ساخت خانه تعاون و حمایت از پسران و دخترانی که در مسابقات قهرمانی کشوری یا بین المللی در عرصه ورزش قهرمان می شوند تا این برادران و خواهران جوان و قهرمان بتوانند ازدواج کنند. این خانه هر چقدر هم ساده باشد در نهایت شرایط زندگی را مشخص می کند و پس از آن این عزیزان که نماد اراده و جاه طلبی هستند مورد برکت خداوند قرار می گیرند و زندگی را می سازند.
به گزارش میجیک، در ابتدای این مراسم علیرضا تاج فیروز مدیرکل ورزش و جوانان استان نیز گزارشی از اقدامات و برنامه های این اداره کل با محوریت ورزش و رفع مشکلات جوانان سایر مناطق ارائه کرد. . .
انتهای پیام