پیامک‌های جعلی همچنان قربانی می‌گیرند

پیامک‌های جعلی همچنان قربانی می‌گیرند

لینک های ارسال شده به کاربر حاوی بدافزار و ویروس است و دسترسی غیرمجاز به اطلاعات تلفن همراه کاربر ایجاد می کند یا کاربر را به صفحات فیشینگ هدایت می کند و حساب های بانکی او را خالی می کند. یک لینک در پیام وجود دارد.

به گزارش میجیک، وقتی صحبت از جرم یا کلاهبرداری می شود باید به این نکته توجه داشت که جرم یک پدیده اجتماعی است و هرجا جامعه باشد جرم هم هست. جرم زاییده جامعه است و برای ایمن سازی جامعه باید قانونگذاران، رسانه ها و نهادهای ذیربط به وظایف خود عمل کنند تا جامعه از جرم در امان باشد و آرامش در سطح استاندارد برقرار شود.

طیف مختلفی از افراد می توانند درگیر کلاهبرداری اینترنتی از جمله پیامک های جعلی باشند، زیرا مجرمان سایبری به سهل انگاری افراد نگاه می کنند و نه توانایی های خود، بنابراین افراد با مهارت های سایبری بالا و هکرها با مقدار کم و همه چیز در معرض خطر جرم قرار نخواهند داشت. آنچه ما با آن سر و کار داریم افرادی هستند که دانش بسیار محدودی از حوزه سایبری دارند و برای ارتکاب جرم به سهل انگاری افراد متکی هستند.

شایان ذکر است که مهمترین تکنیک مجرمانه پیامک های نادرست به دلایل مختلف تحت عنوان سود سهام عدالت، ثبت رایانه ای، دریافت اینترنت رایگان از دولت و یا دریافت سود حاصل از مشارکت در طرح های مختلف است و در واقع مجرمان زیرساخت ها را آماده می کنند. پیشاپیش پیامکی با عنوان فوق برای ایشان ارسال کنید.

در این راستا در مورد ترفند مهندسی اجتماعی مجرمان توضیح داده شده است، یعنی مجرمان بررسی می کنند که تمرکز افکارشان چیست و سپس از آن به عنوان یک ترفند اجتماعی استفاده می کنند. در مرحله بعد پیامکی ارسال می شود و گیرنده با کلیک روی لینک وارد صفحه جعلی می شود و در نهایت به سمت نصب نرم افزار موبایل هدایت می شود در حالی که این برنامه بدافزار بوده و به تمامی گوشی های موبایل دسترسی دارد. با این فرآیند، مجرم می تواند به حساب بانکی قربانی دسترسی داشته باشد. در مرحله بعد مجرم همان پیامک مجرمانه را از شماره شخص دزدیده شده برای شخص دیگری ارسال می کند و این شخص تبدیل به گره جدیدی در این پیامک مجرمانه می شود.

لینک های ارسال شده برای کاربر حاوی بدافزار و ویروس بوده و دسترسی غیرمجاز به اطلاعات تلفن همراه کاربر ایجاد می کند و یا کاربر را به صفحات فیشینگ هدایت می کند و حساب های بانکی وی را خالی می کند.

دو ویژگی پیامک جعلی

اما پیامک جعلی دو ویژگی مهم دارد، اول اینکه پیامک با سربرگ شماره معمولی ارسال می شود و مشخصه دیگر لینک موجود در پیامک است. لازم به ذکر است که سازمان ها و خدمات دولتی از شماره تلفن همراه پیامک ارسال نمی کنند و به محض مشاهده پیامک با شماره همراه از یک سازمان یا سرویس دولتی بدانید که کلاهبرداری 100 درصدی است.

مورد دوم که مربوط به لینک هاست، می توانید با بررسی دامنه آن از جعلی بودن لینک مطمئن شوید. لینک های دامنه سازمان ها و خدمات دولتی “.ir” است و اگر لینکی از سازمان دولتی با دامنه “.com” ظاهر شود کلاهبرداری است.

مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم دادگستری در این خصوص تاکید کرد: شهروندان باید بدانند که تنها شماره پیامک دادسرا ادلیران و پلیس فتای پلیس فتاست و تنها سامانه معرفی شده در پیامک دادگستری برای مراجعه به آن است. سامانه ثنا

چند نمونه از پیامک های جعلی

اخیراً به سهامداران هشدار داده شده است که مراقب پیامک های جعلی در مورد دریافت سود سهام باشند. دستیار ویژه و مشاور ارشد سازمان بورس و اوراق بهادار در موضوع سهام عدالت نیز در این باره هشدار داد و اعلام کرد که اکثر درگاه های اینترنتی یا پیامک های ارسالی درباره سهام عدالت جعلی و آلوده به بدافزار هستند.

بر این اساس هیچ پیامک یا آدرس سایتی به سرویس عدالت ارسال نمی شود و در صورت عدم واریز سود عدالت به حساب سهامدار باید به سامانه سجام به نشانی sejam.ir یا سامانه و آدرس Sahamedalat.ir مراجعه کرد. موضوع. تعمیرکردن

از سوی دیگر در ابتدای ماه جاری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان نسبت به ارسال پیامک های الکترونیکی هشدار داد و تاکید کرد: مردم به جعلی بودن این پیامک ها توجه داشته باشند. آی تی. به هیچ عنوان لینک ارسال شده را درج نکنید و شهروندان اخبار و روش ها را مطالعه کنند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا