نقش زنان در مدیریت پاندمی کرونا – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرنگار آنلاین ، زهرا اسکندری ، متخصص بهداشت حوادث در یادداشتی نوشت: همه گیری کووید 19 باعث مرگ و میر بسیاری شد و باعث شوک در سراسر جهان شد. این بیماری نحوه کار ، زندگی و دسترسی به مراقبت های بهداشتی را تغییر داده است که پیامدهای متفاوتی برای مردان و زنان دارد. بحران کرونا تأثیرات بی سابقه ای بر سلامتی و رفاه ، رفاه اجتماعی و اقتصادی در سراسر جهان داشته است ، با آثار اقتصادی پایدار و مخربی که زنان را به یکی از آسیب پذیرترین گروه ها در برابر همه گیری تبدیل کرده است. ها او وسط آن بود.
بحران کووید 19 همه افراد جامعه را به طور یکسان تحت تأثیر قرار نداد ، تأثیر منفی بر گروه های آسیب پذیر بیشتر بود ، زنان به عنوان گروه آسیب پذیر در بحران به دلیل اختلال در ساختارهای قانونی و اجتماعی ، از طرف دیگر ، هر دو از نظر جسمی ، تحت تأثیر منفی قرار گرفتند. و ویژگیهای فیزیولوژیکی زنان و نقش آنها در جامعه مسئول مراقبت از کودکان عوامل دیگری هستند که زنان را بیشتر آسیب پذیر می کند.
زنان به عنوان یکی از ارکان خانواده نقش مهمی در سلامت خانواده ایفا می کنند. زنان دریافت کنندگان و ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی و اولویت اصلی مراقبت های بهداشتی هستند و تقریباً 70٪ نیروی کار بهداشتی را تشکیل می دهند که در معرض خطر بیشتری از عفونت های همه گیر هستند. ها واقع شده. به دلیل تعطیلی مدارس و مهد کودک ها ، محدودیت سفر ، قرنطینه خانگی و مراقبت از افراد مسن خانواده ، وظایف و مسئولیت های زنان در خانه من افزایش یافت. همچنین زنان در خطر از دست دادن شغل و درآمد خود ، افزایش خطر خشونت ، سوء استفاده یا آزار و اذیت در همه گیری ها و با قرنطینه روبرو شوید.
در صورت لزوم ، آموزش مناسب و صحیح برای زنان درگیر بیماری همه گیر ها آنها می توانند این اطلاعات را به همسر، فرزندان و بستگان منتقل کنند و نقش بسیار مهمی در افزایش آگاهی اعضای خانواده و جامعه ایفا کنند. زنان در هر موقعیت و سطح تحصیلات می توانند تأثیر قابل توجهی بر سلامت آنها داشته باشند و بنابراین آگاهی از این بخش از جامعه مهم است.
دسترسی به مراقبت های بهداشتی مناسب ، اعمال حقوق و آزادی ها و فرصت برابر ، صرف نظر از جنسیت ، به دلیل نقش حیاتی زنان ، موقعیت حیاتی برای سلامت و توسعه خانواده و همه گیری ، از حقوق اساسی زنان و حقوق بشر است. جامعه فرصتی برای اطمینان از رعایت و احترام به این حقوق است.
اقدامات زیر را می توان برای کمک به زنان در کاهش اثرات منفی آن انجام داد گیری کووید 19.
– سیاست گذاران و ی ذینفعان باید زنان و دختران را مرکز فرایندها و نیازها ، چالش ها و راه حل ها قرار دهند. های ارائه شده توسط زنان به نادیده گرفته شود.
خدمات بهداشتی ضروری باید به موقع در صورت بروز همه گیری به این گروه آسیب پذیر ارائه شود و از دستورالعمل های عملیاتی WHO برای حفظ خدمات ضروری بهداشتی استفاده شود.
– تقویت ، گسترش و حمایت از مشاغل کوچک و فریلنسرها و افزایش اقدامات حمایتی از زنان در دوران همه گیری ها
– مرور برنامه ها و سیاست های حمایت اجتماعی زنان در دوران شیوع ها و از دسترسی زنان به برنامه های حمایت اجتماعی اطمینان حاصل شود
– ارائه طرح ها و سیاست هایی برای ارتقای فرصت های اقتصادی و توانمندسازی زنان
– توسعه پیامی برای بهبود سلامت و مراقبت از خود با توجه به نیازهای فرهنگی ، آموزشی و نیازهای زنان
اگرچه تولید انواع واکسن در سراسر جهان و اجرای برنامه های واکسیناسیون انبوه در سراسر جهان ، اما شیوه زندگی و کار مردم متفاوت بوده و تأثیر همه گیری کووید 19 یک فاجعه برای سلامتی و اقتصاد جهانی بوده است ، اما شیوع این بیماری می تواند فرصتی عالی برای سیاست گذاران باشد تا با ایجاد جامعه ای بهتر ، قوی تر و مقاوم تر که صلح را به ارمغان می آورد ، فرصت ها را برای زنان و دختران در سراسر جهان افزایش دهند. به زنان روی زمین.