مضرات خوردن قهوه در شب

۱افزایش فشار خون

خواص قهوه گانودرما برای لاغری: افزایش فشار خون اولین عوارض مصرف زیاد قهوه است. کسانی که مشکل استرس، بی‌خوابی یا فشار خون بالا دارند، باید از مصرف زیاد قهوه خودداری کنند. زیرا مصرف زیاد قهوه، فشار خون را بالا می ‌برد.

بعد از خوردن قهوه چه بخوریم | قهوه برای چه کسانی مضر است

دکتر وینس بوفالینو در این خصوص می‌گوید: کافئین، ضربان و تپش قلب را افزایش می‌دهد. افرادی که به ضربان قلب نامنظم یا فشار خون بالا مبتلا هستند، باید مصرف روزانه کافئین خود را کم کرده و یا در حد پایینی نگه دارند.

نوشیدن یک یا دو فنجان قهوه در روز مشکلی ندارد، اما اگر به حساسیت دارید باید از مصرف آن خودداری کنید.

۲افزایش نا باروری در زنان

از جمله افرادی که قهوه برای آن‌ها دارای عوارض است زنان باردار هستند.

خواص قهوه گانودرما برای زود انزالی: نوشیدن قهوه برای بسیاری از افراد مفید است، اما برخی دیگر باید در مصرف آن احتیاط کنند. زنان باردار باید مصرف قهوه را محدود کنند زیرا برای آن‌ها دارای معایب و عوارض زیادی است. مصرف بالای کافئین در طول بارداری، خطرناک است. به همین دلیل به زنان باردار توصیه می‌‌شود که مصرف قهوه را حداکثر به دو فنجان در روز محدود کنند. همچنین خانم‌‌هایی که سقط‌‌های مکرر داشته و یا در دوران بارداری با مشکلاتی مواجه هستند، باید مصرف قهوه را به طور کامل کنار بگذارند.

در برخی مطالعات مشخص شده است که کافئین موجود در قهوه می‌تواند خطر سقط جنین و زایمان زودرس در دوران بارداری را افزایش دهد، به همین دلیل متخصصان توصیه می‌کنند زنان در دوران بارداری و شیر دهی از مصرف قهوه اجتناب کنند.

۳– افزایش خطر ابتلا به بیماری های معده و روده

افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های معده و روده از دیگر عوارض و مضرات قهوه برای بدن و سلامتی است. قهوه و کافئین، اسیدی هستند و ترشح اسید معده را افزایش می‌دهند. با نوشیدن قهوه، تولید اسید در معده افزایش می‌یابد. این افزایش در ترشح اسید، باعث ضعیف شدن دیواره‌ی معده شده و آن را در برابر باکتری‌ها و تخریب بافت معده به وسیله‌ی آن‌ها آسیب پذیر می‌کند.

اگر علاقه‌مند به کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با اسیدیته و یا اسید قهوه هستید مقاله “” را مطالعه نمایید.

همچنین قهوه می‌‌تواند روده‌‌ی کوچک را تحریک کند و باعث گرفتگی معده، اسپاسم‌‌های شکمی، یبوست و اسهال شود. افرادی که دارای مشکلات در دستگاه گوارش هستند بهتر است به عوارض و معایب قهوه توجه ویژه‌ای داشته باشند.

افرادی که مبتلا به مشکلات معده و روده‌ای هستند، می‌توانند با کاهش مصرف قهوه، خطر بیماری‌‎های معده و روده ‎را کاهش دهند.

۴– پوکی استخوان

پوکی استخوان از جمله مضرات و عوارض قهوه است که در صورت عدم توجه به آن می‌تواند خطرات جبران ناپذیری داشته باشد. مصرف زیاد و طولانی مدت قهوه باعث کاهش کلسیم در بدن شده و در نتیجه خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می‌دهد. پیشنهاد کارشناسان به افراد سالمند، بخصوص خانم‌هایی که پوکی استخوان در آنها رایج است، اجتناب از نوشیدن قهوه به دلیل عوارض و مضرات جبران ناپذیر آن است.

کانی ویور، استاد برجسته علوم غذایی در این خصوص می‌گوید: کافئین دفع کلسیم از طریق ادرار را افزایش می دهد که این باعث پوکی استخوان می‌شود.

۵اختلال در جذب آهن

اختلال در جذب آهن از دیگر عوارض و مضرات قهوه است. نوشیدن قهوه، جذب آهن موجود در مواد غذایی را کاهش داده و می‌تواند خطر ابتلا به کم خونی یا آنمی را تشدید کند.

نوشیدن قهوه در افرادی که مبتلا به کم خونی هستند، توصیه نمی‌شود.

اگر تا به اینجا از مطالعه مقاله لذت بردید به شما توصیه می‌کنیم که مقاله “” را هم مطالعه فرمایید.

بعد از خوردن قهوه چه بخوریم | قهوه برای چه کسانی مضر است

۶– بی خوابی

بی‌خوابی یکی از معروف‌ترین و شناخته شده‌ترین عوارض قهوه است بطوریکه بسیاری از افراد قهوه را با بی‌خوابی همراه می‌دانند.

مصرف زیاد قهوه می‌تواند بی‌خوابی و بی‌حوصلگی ایجاد کند. کافئین موجود در قهوه باعث بی‌خوابی شده و در خواب افراد تاثیر می گذارد. به همین دلیل توصیه می‌شود که شب‌ها قبل از خواب، از نوشیدن قهوه، پرهیز کنید.

۷– شب ادراری و تکرر ادرار

مطالعات نشان داده که یکی از عوارض مصرف بیش از حد قهوه در افراد مسن، تکرر ادرار است که در نهایت منجر به بی‌اختیاری ادرار شود.

زنانی که در مصرف قهوه، زیاده روی می‌کنند، احتمال بی‌اختیاری ادرار در آن‌ها در حدود ۶۰ درصد افزایش می‌یابد.

همچنین مصرف قهوه در کودکان، ممکن است شب ادراری را افزایش دهد.

۸– افزایش استرس و اضطراب و چاقی

یکی از عوارض کافئین در قهوه، افزایش ترشح هورمون‌های کورتیزول در بدن است که نتیجه آن افزایش خطر ابتلا به استرس، افسردگی و اضطراب است.

افزایش هورمون های کورتیزول در بدن، باعث گرسنگی و پرخوری می‌شود که یکی از علل افزایش وزن و چاقی است.

۹سوء هاضمه

، اغلب باعث ناراحتی معده یا گوارش در افراد می‌شود، که علت آن وجود مقدار بالای کافئین در قهوه است.

۱۰مسمومیت

از رایج ترین عوارض مصرف زیاد قهوه، مسمومیت است. این مسمومیت بیشتر دارای علائمی مانند: حالت تهوع، دل پیچه، سر درد، خستگی مفرط، اسهال و بی‌خوابی شدید است.

۱۱سر درد

سر درد هم مانند بی‌خوابی یکی از عوارض شناخته شده مصرف زیاد قهوه است.

به دلیل مقدار زیاد کافئین در قهوه، نوشیدن بیش از اندازه این نوشیدنی، باعث تشدید سردرد و میگرن در افراد می‌شود.

برای آگاهی از سایر عوارض قهوه مقاله “” را مطالعه کنید.

۱۲آلرژی و حساسیت

اگرچه افراد کمی نسبت به کافئین حساسیت دارند، ولی ممکن است برخی افراد با مصرف قهوه‌ی کیفیت پایین، دچار حساسیت و آلرژی شوند. پس به شما پیشنهاد می‌کنیم هنگام به کیفیت قهوه توجه ویژه‌ای داشته باشید.

اگر از مطالعه این مقاله لذت بردید مقاله “” را حتما مطالعه نمایید

دکمه بازگشت به بالا