لیلا صوفیزاده؛ ویرانی فوتبال زنان با وعدههای پوچ!
لیلا صوفی زاده به عنوان نایب رئیس فدراسیون فوتبال بانوان هیچ اقدام قابل توجهی در بهبود اوضاع فوتبال و فوتسال بانوان انجام نداد و مدیریت ناکارآمد باعث ایجاد وضعیت مبهم و آشفته تیم ملی ایران شد.
به گزارش میجیک ، لیلا صوفی زاده یکی از اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال بود که در تاریخ 25 اسفند 95 برای ارتقا of فوتبال و فوتسال بانوان ایران با برنامه ریزی مناسب به عنوان نایب رئیس فدراسیون بانوان انتخاب شد اما بارها عملکرد وی در این پست مورد انتقاد قرار گرفت. و با تصمیمات و برنامه هایی که از آن عبور کرده است ، هرگز به پیشرفت زنان کمک نکرده است.
مهمترین مشکلی که صوفی زاده را مورد انتقاد قرار داد این بود که وی نتوانست پس از کسب عنوان قهرمانی آسیا به تیم ملی فوتسال 22 میلیون بانوان پرداخت کند. جوایز پرداخت نشده است و معاون زن رئیس جمهور نشان می دهد که جرات دفاع از حقوق زنان را ندارد. بررسی سوابق مدیریتی صوفی زاده در زمان انتخاب رئیس فدراسیون فوتبال می تواند تصویری دقیق از وضعیت فوتبال و فوتسال زنان ارائه دهد و بر اهمیت نقش معاون رئیس زنان تأکید کند.
در سلسله گزارش های زیر از مدیریت شخصی هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال طی 5 سال گذشته که اغلب منجر به شکست های پی در پی در داخل زمین فوتبال ایران می شود ، عملکرد لیلا صوفی زاده اسپانسر اصلی فوتبال بانوان را بررسی خواهیم کرد. او این موضوع را ثابت کرده اما همچنان امیدوار است در انتخابات بعدی اعتماد مجمع فدراسیون فوتبال را جلب کند.
* حذف تیم های ملی از مسابقات آسیایی و مقدماتی المپیک
صوفی زاده در ابتدای کار خود بارها در مصاحبه ها تأکید کرد که تیم ملی بانوان در اولویت است و حتی گفت که یکی از اهداف وی تمرکز روی صعود به المپیک 2020 و تلاش برای در نظر گرفتن مربیان خارجی برای تیم های ملی است اما در عمل گام های درست را برمی دارد. او برنده نشد. مریم آزمون به عنوان سرمربی و حسین عبدی به عنوان مشاور فنی منصوب شدند ، اما نتایج قابل قبول نبود. تیم ملی به فینال راه پیدا نکرد و در دور دوم حذف شد.
اردوهای تیم ملی پس از بازگشت از قطر همه تعطیل بود و هیچ برنامه ای برای آماده سازی و پیگیری تیم برای مسابقات قهرمانی آسیا وجود نداشت. تقریباً دو سال است که تیم ملی زنان اردوی تمرینی نداشته است. به نظر می رسد سیاست صوفی زاده این بود که اردو را چند ماه قبل از اعزام به مسابقات نگه دارد ، نه یک برنامه مدون که با گام های درست به آماده سازی و پیشرفت تیم ملی در طول سال ها منجر شود. تیم های U16 و U19 سرنوشت یکسانی داشتند و بدون رسیدن به فینال قهرمانی آسیا حذف شدند.
* نمی توان 22 میلیون جایزه قهرمان فوتسال پرداخت کرد
در تاریخ 12 مه 2016 ، تیم ملی فوتسال آسیا را فتح کرد و 22 میلیون نفر هومن را حمل می کنند ، اما حتی بیش از دو سال پاداش پرداخت نمی شود. در این مدت ، بسیاری از وعده های هدیه پرداخت شده است ، اما هنوز هم قابل اجرا هستند. البته در این دوره ، فدراسیون فوتبال هزینه زیادی برای تیم ملی مردان استفاده کرد ، جوایز صعود به جام جهانی ، از مسابقات قهرمانی آسیا حذف شد و قرارداد ویلموتس حذف شد ، اما لیلا صوفی زاده توتال شباهت زیادی به قرارداد ویلموتس در یک روز نداشت.
کمبودها و بی کفایتی در این زمینه ، نیکوکاران را بسیار سپاسگزار ملی گرایان است.
* مدیرانی که به مربیان خوب احترام نمی گذارند
در زمان صوفی زاده ، دو مربی با کیفیت از تیم های فوتسال و فوتبال دختران 19 ساله ایران را ترک کردند. شهرزاد مظفر سرمربی سابق تیم ملی فوتسال برنده مسابقات قهرمانی آسیا برای ایران پس از سهل انگاری در تعیین وضعیت تیم و کادر فنی هدایت تیم ملی کویت را بر عهده گرفت. این حادثه باعث شد تیم ملی خیلی زود سرمربی شود و هر روز اوضاع به طور فزاینده ای متشنج شود.
کتایون خسرویار یکی دیگر از مربیان با کیفیت است که تیمی از دختران 19 ساله را هدایت می کند و به استانهای مختلف سفر می کند تا استعدادیابی کند (وظیفه ای که بانوان فدراسیون باید آن را انجام دهند) و یک تیم با استعداد ایجاد کنند. مربی ، نسلی آموزش دیده است که می تواند با انجام اردوها به طور منظم آینده ای مناسب برای زنان فوتبال داشته باشد و به دختران جوان در مورد فوتبال پایه حرفه ای آموزش می دهد ، اما خسرویار پس از حذف تیم ملی از دو دوره قهرمانی ، به ایالات متحده بازگشت. آسیایی
* نمی توان مشکلات زنان را حل کرد
انتخاب علی رعدی به عنوان مدیر فنی تیم ملی فوتسال بانوان اکنون تصمیمی اشتباه بود و پس از مدتی شهناز یاری به عنوان سرمربی برای هدایت تیم ملی انتخاب شد اما در زمان رعدی تیم های تیم ملی تعداد کمی داشتند. مهمترین چیز این است که برخی بازیکنان قدیمی و با کیفیت را از ANA بردارید زیرا در آنجا تظاهراتی انجام شد زیرا این درخواست پذیرفته نشد. مدیریت صوفی زاده هنوز هنگام برخورد با شرایط بسیار مبهم و سوال برانگیز است.
از طرف دیگر ، وقتی کمیته داوران 30 داور زن را از لیگ حذف کرد زیرا آنها می خواستند این درخواست را بپذیرند ، صوفی زاده هنوز نتوانست از حقوق خود دفاع کند و داور به مدت چند هفته محروم شد.
* سنگریزه ها ؛ واکنش صوفی زاده به منتقدان
عملکرد ضعیف نایب رئیس فدراسیون فوتبال زنان منجر به انتقاد وی در رسانه ها شد. بسیاری از افرادی که می خواهند صوفی زاده را درباره موفقیت خود توضیح دهند ، اما این ادعا که عجیب است ، او گفت منتقدان به عنوان شن که او هنگام ورود به بالا تماشا نمی کند! با این وجود رسانه ها نماینده جامعه هستند و صوفی زاده نشان می دهد که به شفافیت افکار عمومی اهمیتی نمی دهد.
صوفی زاده همچنین قدم های جالبی را برای رسیدن به قله مورد نظر برداشت. او سابقه مربیگری یا فوتسال بازی ندارد. با توجه به شرایط و ضوابط ، افرادی که مدرک مربیگری فوتسال سطح 1 آسیا را دارند می توانند عنوان فوتسال سطح ایران را کسب کنند اما صوفی زاده که این مدرک را ندارد با شرکت در یک دوره آموزشی سطح آسیایی سطح یک را کسب کرده است.
* کرونا به دلیل تعطیلی اردوی ملی
تیم ملی فوتسال بانوان در اوایل دهه 1400 با جام ملت های آسیا روبرو شد. ایران در دو مرحله قبل از مسابقات به مقام قهرمانی رسیده است و باید برای یک سوم قدرتمند آماده باشد ، اما از زمان شیوع ویروس کرونا اردو نگذاشته است. به طور مکرر گزارش هایی در مورد برگزاری اردوی ملی وجود دارد ، اما هر اردو در کرونا برگزار نمی شود ، به این ترتیب تیم ملی فرصت خوبی نخواهد دید.
اگر صوفی زاده به عنوان مدیر کیفیت ، با انجام پروتکل های سلامتی می توانند شرایط لازم برای برگزاری اردوی تیم ملی را فراهم کنند ، اما آنها از ساده ترین راه (لغو اردو) استفاده می کنند. این سهل انگاری باعث شد سرمربی تیم ملی ، شهناز یاری با تیم باشگاهی قرارداد ببندد و باید فهمید که نتیجه این مدیریت ناکارآمد جام قهرمانی را از دست می دهد؟
* سکوت هنگام بی ادبی نسبت به فوتبال زنان
در دسامبر 1999 ، قبل از فینال لیگ قهرمانان آسیا ، هر دو پیشکسوت استقلال و پرسپولیس فوتبال زنان را با خوانندگی تکریم نکردند. او با گفتن جملاتی مانند “او می خواهد شما را به فوتبال زنان بفرستد” یا “اگر به فوتبال زنان می روید ، با حجاب نباشید که همه را بخنداند” عصبانی است از مربیان ، داوران و زنان فوتبال) با انتقاد از جانبازان موجود در صفحه. او شخصیت خود را آشکار می کند. نکته قابل توجه سکوت مدیر فوتبال زنان ، صوفی زاده است.
او حاضر نشد از فضای امن خارج شود و از فوتبال زنان دفاع کرد. سکوت این مدیر نشان می دهد که او توجه کمی به جایگاه و ارزش فوتبال زنان دارد. به نظر می رسد که در آخرین ماه فعالیت ، فعالیت بیش از پیش چهره واقعی خود را نشان داد و تأیید همه منتقدان را بست.
* موفقیت بزرگ ناکافی ؛ فوتبال در این دنیا زنی بی مکان است!
فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) رده بندی تیم ملی بانوان را در تاریخ 19 دسامبر 1999 اعلام کرد که تیم ایران جایگاهی ندارد و در رده بندی نیست. این اتفاق پس از 20 ماه تعطیلی تیم ملی فوتبال زنان رخ داد. در تاریخ 10 آوریل 2009 ، تیم ملی بانوان بزرگسالان ایران در آخرین مسابقه دور دوم مقدماتی المپیک شکست خورد و حذف شد. پس از آن ، اردوها ، برنامه ها ، فعالیت ها و همه موارد مربوط به تیم بزرگسالان تعطیل شد. بیش از 20 ماه از آن زمان می گذرد و هیچ اقدامی برای بهبود اوضاع انجام نشده است.
عدم صلاحیت و مدیریت ناکارآمد صوفی زاده منجر به بروز فوتبال زنان ایران شده و اوضاع هر روز بدتر می شود.
آخرین پیام