لزوم ادامه یافتن بحث مولدسازی دارایی های دولت/ مناقشه در جزئیات بسیار است

لازم است بحث در مورد بهره وری دارایی / اختلافات دولتی به تفصیل ادامه یابد

این کارشناس مسکن گفت: بحث بهره وری از دارایی های دولت اتفاق خوبی است و باید اتفاق بیفتد اما در مورد جزئیات اختلافات و اختلاف نظرها زیاد است.

فرهاد بیضایی در گفت وگو با میجیک، با بیان اینکه بحث تولید اموال دولتی از دولت دوازدهم آغاز شد، اظهار کرد: این بحث طرحی است که در وزارت اقتصاد دولت دوازدهم آغاز شد و در دولت سیزدهم ادامه یافت. مقرراتی برای آن نوشته شد و کمی سازماندهی شد.
وی افزود: بهره وری دولت اتفاق خوبی است، باید اتفاق بیفتد، اما راهبرد و سیاستی که برای بحث این بهره وری داریم، سیاست کاملی نیست.
به گفته این کارشناس، در دولت دوازدهم و سیزدهم تمرکز بر بحث تولید بیشتر بر واگذاری دارایی های دولت بود اما در دولت سیزدهم برخی اختیارات قانونی به شورای تولید داده شد، یعنی. برخی مدیران را بر آن داشت تا انتظار داشته باشند که هیئت بحث های تولید تغییر کاربری داده و امتیازات فراقانونی برای این دارایی ها ایجاد کند که چالش ها و مشکلات مختلفی را نیز ایجاد کرد.
بیضایی تاکید کرد: آنچه در بحث بهره وری انجام می شود این است که در حوزه دارایی ها و دارایی های دولتی طبقه بندی خاصی وجود دارد، برخی از این دارایی ها ارزش بین نسلی و بیولوژیکی دارند، به ویژه برای یک نسل نه دوره، این متفاوت است. سرمایه بین نسلی که باید به طور خاص در آن دیده شود.
وی می افزاید: این دسته بندی و تفکیک ناقص است و ممکن است برای بحث بهره وری خطراتی ایجاد کند، هرچند در مجموع بحث بهره وری اقدام مناسبی است.
این کارشناس خانه ادامه می دهد: دولت مازاد دارایی ها را واگذار می کند، این دارایی ها به معنای فروش نیست، برخی از این ها نیز واگذاری های بلندمدت یا کوتاه مدت است که در مالکیت دولت باقی می ماند و دولت یک دارایی عملیاتی را حفظ می کند.
پرداختن به جزئیات مشکل بهره وری مهم است. در اصل، هیچ کس مخالف نیست، اما در جزئیات اختلاف نظر زیادی وجود دارد.
من باید بگویم؛ روز گذشته، چهل و سومین جلسه کمیته ویژه تولید دارایی های دولت در حالی برگزار شد که وضعیت برخی اقلام مازاد دارایی توسط اعضای جلسه بررسی شد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا