عدم تاثیر لبنیات در پیشگیری از شکستگی استخوان ها در میانسالی – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

به گفته خبرنگاران آنلاین ، طبق گفته محققان دانشگاه جورج میسون در ایالات متحده ، مصرف لبنیات هیچ تاثیری در بهبود تراکم استخوان یا جلوگیری از شکستگی در زنان در دوران یائسگی ندارد. در دوران یائسگی ، تغییرات هورمونی باعث ضعیف شدن استخوانهای شما می شود.
محققان 1955 زن را به مدت چند دهه مورد بررسی قرار دادند و از 46 سالگی شروع کردند. هر سال همه خانم ها تحت اسکن استخوان قرار می گرفتند و در طول مطالعه آنها یک پرسشنامه سه سؤالی درباره مصرف روزانه شیر را تکمیل می کردند.
طی یک مطالعه 10 ساله ، 64 زن دچار 72٪ شکستگی استخوان 72 ربطی به حوادث رانندگی یا صدمات ورزشی نبودند.
تیلور والاس ، رئیس تیم تحقیق ، گفت: بار وی گفت: “لبنیات بیش از هر گروه غذایی دیگر حاوی مغز استخوان هستند.”
به همین دلیل ، محققان بر این باورند كه زنانی كه از مقادیر زیادی شیر استفاده می كنند ، در هنگام یائسگی از استخوان های سالم تری برخوردار هستند.
اما نتایج مطالعه جدید این فرضیه را تأیید نمی کند.
با این حال ، محققان بر تحقیقات در این منطقه تأکید کردند.