روز قدس| مروری بر هفتاد سال جنایات صهیونیستها
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری آنلاین میجیک ، امام خمینی (ره) 13 رمضان 1399 هجری (7 آگوست 1979) در پیامی خطاب به مسلمانان ایران و جهان آخرین جمعه ماه مبارک را روز قدس ماه رمضان و هر سال در به همین مناسبت در ایران و بسیاری از کشورهای جهان که مراسمی عالی برای حمایت از قدس و آرمان فلسطین برگزار می کنند.
در این گزارش ، به مناسبت چهل و دومین سالگرد روز قدس ، جنایات بدنام رژیم صهیونیستی در جامعه فلسطین مورد بحث قرار گرفته است.
قتل عام دیر یاسین
صبح روز 9 آوریل 1948 ، نیروهای موسوم به “آرگون” رژیم صهیونیستی از شرق و جنوب وارد روستای “دیر یاسین” شدند و نیروهای “استیرن” نیز از شمال وارد روستا شدند ، بنابراین این روستا آزاد شد همه طرفها به جز غرب. محاصره درآمد.
اهالی روستا که همه در خواب بودند از این عمل تعجب کردند. ابتدا آنها با Sionis روبرو می شوند ، که باعث مرگ مهاجمان و قربانی 40 نفر دیگر می شود. پس از این مشکل ، صهیونیست ها برای اطمینان از ثبات شهروندان ، از نیروهای “بالماچ” در یکی از پادگان های نظامی در نزدیکی قدس طلب کمک گرفتند. نیروها برای آماده سازی زمینه برای مهاجمان ، توپخانه را به سمت روستا شلیک کردند. یک روز کاملاً نیروهای مقاومت حضور نداشتند ، بنابراین نیروهای آرگون و اشتیرن از روش های تروریستی برای ترور روستاییان استفاده کردند.
بنابراین ، مهاجمان خانه های شهروندان را با nybulake تصرف کردند و پس از انقضا دینامیت و مواد منفجره ، کبریت های عناصر او را با بمب و توپ کشتند و همه مردان ، زنان ، کودکان و افراد مسن که در خانه هستند را کشتند. او آنجا بود ، هدف تیراندازی.
مهاجم ده ها نفر از اهالی روستا را جمع می کند و به او شلیک می کند ، سپس کشته می شود و جنایت را دو روز می گیرد. جنایات ستیزه جویان صهیونیست شامل شکنجه ، توهین ، قطع عضو ، قطع زنان باردار و دیگران ، و پرتاب 53 دختر به دیوار محله قدیمی قدس ، 25 نفر را در اتوبوس زندانی کرد. و او نیز مانند ارتش قدیمی رومانی ، خیابان های اورشلیم را به نشانه پیروزی چرخاند و سرانجام مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به شهادت رسید.
احتمالاً حدود 250 تا 360 فلسطینی پس از جنایت کشته شده اند. صهیونیستها اجساد قربانیان را در چاههای آب روستا ریختند و درها را بستند تا جنایات آنها را بپوشانند.
جنایت “کافر قاسم”
بیش از نیم قرن گذشته سپاهیان رژیم صهیونیستی در روستای کف قاسم ، فلسطین 47 نفر از جمله زنان و کودکان را به قتل رساندند ، اما این رسوایی هنوز ذهن آگاه است.
اندکی پس از ساعت 5 عصر روز 29 اکتبر 1956 ، پلیس اسرائیل بدون اطلاع قبلی در شش روستای فلسطین از جمله کافر قاسم ایست بازرسی ایجاد کرد. در جلسه کوتاه ، مجمع اسرائیل ، شموئل مالینکی ، به کودکان دستور داد که هر غیرنظامی فلسطینی را که پس از ساعت 5 بعد از ظهر به خانه آمده بودند بکشند. زنان. و پسری فلسطینی را از روستای کفر قاسم کشت.
جنایات رژیم صهیونیستی در مسجدالاقصی
به گزارش خبرگزاری آناتولی ، بارزترین جنایات رژیم صهیونیستی در مسجد الاقصی از زمان اشغال در 7 ژوئن 1967 انجام شده است:
21 آگوست 1969: مسجدالاقصی توسط مایکل دنیس روهان ، یهودی استرالیایی سوزانده شد.
11 آوریل 1982: در پی شلیک نظامیان به مسجدالاقصی صهیونیس مسکو ، دو فلسطینی به شهادت رسیدند و شش نفر دیگر زخمی شدند.
10 اکتبر 1990: تیراندازی به فلسطینی که سعی در مداخله داشت تا صهیونیستها سنگها را در کف معبد مسجد سلیمان الاقصی نگذارند باعث کشته شدن 21 نفر و صدمه به 150 فلسطینی شد.
25 سپتامبر 1996: تونل باز در دیوار ضلع غربی مسجدالاقصی باعث قیام فلسطینیان شد که باعث کشته شدن 68 فلسطینی و کشته شدن حدود 1600 بیمار در طی چند روز شد.
قتل عام مسجد ابراهیمی در هبرون
مسجد ابراهیمی در هبرون در کرانه باختری در عید 1994 (25 فوریه) توسط باروچ گلدشتاین ، یهودی آمریکایی که در فلسطین زندگی می کرد ، کشته شد.
وی هنگام افتادن نمازگزاران از یکی از ستونهای مسجد با مسلسل تیراندازی کرد و باعث شد 29 نفر شهید و 125 نفر دیگر زخمی شوند. وی سرانجام توسط نمازگزاران دستگیر و کشته شد.
این رویداد باعث تأملات و تظاهرات بسیاری علیه صهیون شد. ارتش اسرائیل دو روز پس از وقوع ، 19 نفر را در درگیری با معترضین فلسطینی کشت.
حمله به ماوی مرمره
در سال 2010 ، نیروهای اسرائیلی برای کمک های بشردوستانه به یک کشتی ماوی مارمارا که از نوار غزه به ترکیه می رفت حمله کردند ، به 60 فعال حقوق بشر حمله کردند و 10 شهروند ترکیه را کشتند. پس از این حادثه روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی قطع شد.
رژیم صهیونیستی درصدد از بین بردن ساکنان در تمام محله های قدس اشغالی بود
ساکنان محله شیخ جراح در قدس اشغالی از سال 1972 با یک توطئه صهیونیستی برای بیرون راندن خانواده از خانه های خود روبرو شده اند.
فلسطینی ها زمین های خود را در بیت المقدس دارند و خانه های آنها توسط دولت اردن بر اساس توافق نامه ای که در سال 1965 بین دولت اردن و UNRWA (آژانس امدادرسانی و کار ملل متحد برای پناهندگان فلسطینی در خاور نزدیک) منعقد شد ، ساخته شد.
اما صهیونیست ها اصرار دارند که زمینی که خانه های فلسطینیان در آن احداث شده بود ، متعلق به خانواده های یهودی بود. رژیم صهیونیستی اکنون توانسته است ادعاهای دروغین توطئه را در دادگاه قدس به اتمام برساند و صدها نفر با فلسطینیان اجباری روبرو شدند.
این هفته قدس شاهد تظاهرات گسترده ای در اعتراض به رژیم صهیونیستی بود.
جنگ 2008-2009 علیه نوار غزه
در 27 دسامبر 2008 (22 روز) ، 80 جنگنده اسرائیلی دهها نقطه از نوار غزه را بمباران کردند و 200 فلسطینی را کشتند و به 700 نفر دیگر حمله کردند ، بیشتر اعضای پلیس فلسطین به رهبری توفیق. “این جبر است.”
حمله اسرائیل به غزه مدتی پس از پایان قرارداد شش ماهه امضا شده بین اسرائیل و مقاومت آغاز شد. طی هشت روز اول ، جنگنده های اسرائیلی بمباران گسترده در مناطق مختلف غزه را ادامه دادند و مقاومت توانست تا آنجا که ممکن است به موشک ها و موشک ها پاسخ دهد. علاوه بر اهداف امنیتی و برخلاف قوانین بین المللی ، جنگنده های اسرائیلی صدها خانه ، بیمارستان ، مسجد ، مدرسه ، دانشگاه و سازمان های وابسته به سازمان ملل را در نوار غزه هدف قرار دادند.
در 3 ژانویه 2009 ، هشت روز پس از شروع جنگ ، رژیم صهیونیستی حمله زمینی به نوار غزه را آغاز کرد و صدها تانک اسرائیلی در عملیات هوایی شرکت کردند و دامنه بمباران غزه را افزایش دادند.
تل آویو از استفاده از سلاح برای کشتن قتل ها امتناع ورزید. پس از کشف همه سلاح های خود مانند تانک ها ، جنگنده ها و غیره بی اثر بودند ، سپس به سلاح های بین المللی تبدیل شدند و تحقیقات نشان داد که رژیم هنگام بمباران غزه از بمب های فسفر سفید و اورانیوم استفاده می کند. پس از 23 روز جنگ ، رژیم صهیونیستی به طور یکجانبه آتش بس اعلام کرد.
این حمله باعث شده است که 1419 نفر از نوار غزه ، بیشتر آنها غیرنظامی ، زن و کودک باشند. 5500 نفر گزارش شده اند که بیمار هستند ، بعضی از آنها به دلیل تماس با جنگ هنوز معلولیت را تجربه می کنند. 83٪ شهدا شامل زنان و کودکان بودند.
مقامات اسرائیلی همچنین گفتند که 13 سرباز کشته و 300 نفر بیمار شدند ، اما مقاومت فلسطین بیان می کند که 100 سرباز اسرائیلی در جنگ کشته شده اند.
جنگ سال 2012 علیه نوار غزه
جنگ 2012 (8 روز) پس از آغاز حمله گسترده هوایی رژیم صهیونیستی به غزه ، با ترور احمد الجابری ، فرمانده ارشد تیپ های القسام شاخه نظامی حماس ، آغاز شد.
مرکز اطلاعات سلامت فلسطین گزارش داده است که در سال 2012 ، 278 فلسطینی در جریان حملات اسرائیل علیه مردم غزه به شهادت رسیدند و 2158 نفر زخمی شدند.
براساس این گزارش ، 189 شهید در جریان جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه به شهادت رسیدند و 251 شهید مرد و 27 زن بودند. همچنین تعداد زنان بالای 18 سال 13 سال و تعداد کودکانی که در سن 5 سالگی فوت کردند 18 نفر بود.
در این گزارش تعداد مجروحان در سال 2012 2158 نفر ، در سال 1526 بین جنگ ویرانگر در 8 روز ، 1641 مرد و 517 زن اعلام شده است. تعداد زنان بیمار بالای 18 سال 322 نفر و کودکان آسیب دیده زیر 5 سال 212 نفر بوده است.
جنگ سال 2014 علیه نوار غزه
در 12 ژوئن 2014 ، صهیونیست ها اعلام کردند که سه اسرائیل را در کرانه باختری نابود کرده و بلافاصله حماس را به آدم ربایی متهم کردند. به همین دلیل ، حمله به خانه کرانه باختری فلسطین و آغاز بیش از 500 فلسطینی دستگیر شدند. سخنگوی پلیس گفت رژیم صهیونیستی به بی بی سی می گوید که ناپدید شدن و کشته شدن سه اسرائیلی در کرانه باختری ارتباطی با حماس ندارد.
یوسف بن حیم داوود (29 ساله) ساکنان صهیونیست ها به همراه دو مرد دیگر ، محمد ابوخودیر ، نوجوان فلسطینی را به دلیل انتقام گرفتن از آدم ربایی سه اسرائیلی ربودند و او را به شهادت رساندند. وی در مورد جزئیات جنایت گفت که وی پس از آدم ربایی ابو خضیر را به مکانی دوردست منتقل و با جسمی سنگین مورد ضرب و شتم قرار داده و سپس مورد ضرب و شتم شدید قرار داده و سرانجام بنزین را بر روی یک نوجوان فلسطینی ریخته است. اجساد زنده زنده سوزانده شدند که همراه با سایر وقایع منجر به جنگ سوم غزه شد.
پس از چندین درگیری اولیه بین رژیم صهیونیستی و مقاومت ، کابینه امنیتی رژیم پس از یک جلسه سه ساعته تصمیم گرفت حمله به نوار غزه را در روز سه شنبه (8 ژوئیه) آغاز کند و جنگ سوم (51 روزه) علیه غزه آغاز شد. . رژیم اسرائیل با “سنگ سخت” حمله به نوار غزه را آغاز کرد و گروه های فلسطینی با “بنیان مارسوس” و “العاصاف المکول” پاسخ دادند.
تجاوز 51 امروز باعث نزدیک شدن به 2260 شهید و تقریباً 11000 نفر آسیب رسانده است. کودکان و زنان با تلفات 500 کودک و بیش از 250 زن شهید ، تلفات زیادی وارد کردند. رژیم صهیونیستی تعداد سربازان کشته شده در جنگ غزه را به 64 نفر می رساند و حماس در رده 161 قرار دارد ، در حالی که سایت خبری پانوراما بیش از 600 کارمند دارد.
پس از چندین آتش سوزی در طول جنگ ، مقامات حماس در تاریخ 26 سپتامبر اعلام کردند که با اسرائیل به توافق رسیده اند تا درگیری هفت هفته در غزه پایان یابد.
جنگ 2 روزه علیه نوار غزه
صبح شنبه (4 مه 2019) ، رژیم صهیونیستی به مناطقی در نوار غزه حمله کرد و مقاومت با چندین شلیک موشک پاسخ داد. اما این یک اتفاق “موقتی” نیست و حجم تنش ها بین نوار غزه و رژیم صهیونیستی به طور پیوسته در حال افزایش است.
رژیم صهیونیستی روز یکشنبه (5 مه) حملات خود را در نوار غزه در طول شبانه روز ادامه داد و مقاومت با شلیک موشک و موشک شدت گرفت. سرانجام با میانجیگری مصر ، قطر و سازمان ملل متحد ، آتش بس در نوار غزه روز دوشنبه (6 مه) برقرار شد و صلح در منطقه برقرار شد.
در حملات اسرائیل طی دو روز در نوار غزه 27 فلسطینی کشته شدند ، از جمله “سه زن ، دو دختر و دو جنین (در رحم)”.
رژیم صهیونیستی طی دو روز حمله به 320 هدف در نوار غزه حمله کرد که طی آن 58 واحد مسکونی به طور کامل تخریب و 310 واحد مسکونی دیگر کمی خسارت دید.
مساجد ، 2 مدرسه ، پایگاه آموزشی ، ساختمان های تماشایی ، اتومبیل ، کارگاه ها ، زمین های کشاورزی ، سازمان های رسانه ای ، موتورسیکلت و اطراف دانشگاه و سایر اهداف از جمله اهداف رژیم صهیونیستی در این حمله بود.
وزیر زیرساخت فلسطین گفت که میزان خسارت بیشتر است و همچنین بررسی های اولیه نشان داد که 130 واحد مسکونی کاملاً خسارت دیده و 700 واحد نیز آسیب دیده است.
گروه های مقاومت فلسطین 690 موشک و موشک به سوی فلسطینیان اشغالی پرتاب کرده اند که منجر به کشته شدن چهار نفر و حمله به 130 صهیونیست دیگر و همچنین انهدام توپ و جیپ اسرائیلی شده است.
رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ سال 2014 بارها و بارها حملات پراکنده ای به چندین هدف در نوار غزه انجام داده است ، در حالی که تجاوزات در کرانه باختری و تلاش برای تصرف قدس در سکوت جهانی ادامه دارد.
انتهای پیام /