رمضانی: برای ما دفاع از مظلوم مهم است، نه شیعه یا سنی بودن؛ زنان باید جریان ساز باشند – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرنگار آنلاین حجت الاسلام و المسلمین رضا رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع)الف)در ژانویه 1403 به دعوت نخبگان و شخصیت های مذهبی و فرهنگی بنگلادش به این کشور رفت. دیدار با علما فرهیختگان و جوانان شهرهای مختلف بنگلادش و بازدید از مراکز علمی و مذهبی این کشور از برنامه های حجت الاسلام و المسلمین رمضانی در سفر به این کشور در جنوب شرق آسیا است.
وحدت مسلمانان مهمترین مسئله امروز است
حجت الاسلام و المسلمین رمضانی در بدو ورود به بنگلادش در گفت و گو با رسانه های بنگلادش در خصوص هدف این سفر اظهار داشت: سفر به بنگلادش که یکی از کشورهای بزرگ اسلامی است باعث خوشحالی است. با رهبران مسلمان و علمای شیعه و سنی دیدار کنید.» این کشور و گفتگو با آنها در مورد مسائل مختلف جهان اسلام هدف از این سفر است. در این راستا برنامه ای با حضور علما و اساتید دانشگاه های شیعه و سنی در شهرهای مختلف داریم تا این پیام مهم را برسانیم که امروز جهان اسلام بیش از هر زمان دیگری به وحدت نیاز دارد و وحدت مسلمانان مهمترین مسئله امروز است. . . وحدت خدای شیعه و سنی یک وحدت راهبردی است نه یک اقدام تاکتیکی. اینطور نیست که ما امروز این راه را انتخاب کرده باشیم چون به نفع ماست. مسلمانان باید در کنار هم باشند تا در همه ابعاد به رشد لازم دست یابند و مرکز ثقل علم و فرهنگ و ادب شوند.
اسلام باید به طور جامع معرفی شود
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیتالف) در ادامه سفر به بنگلادش در نمایندگی جماعت مصطفی العالمیه در شهر داکا وی در دو دیدار جداگانه با جمعی از روحانیون و بزرگان شیعه کشور و جمعی از طلاب مبلغان و فعالان دینی کشور دیدار و گفتگو کرد.
حجت الاسلام و المسلمین رمضانی در این دیدار با بیان لزوم معرفی کامل و جامع اسلام اظهار کرد: اگر علمای دین می خواهند اسلام را به اهل بیت معرفی کنند باید اسلام را در همه ابعاد معرفی کنند. تلاش برای گرفتن بخشی از اسلام و نادیده گرفتن بخشهای مهم اسلام اجتماعی و فقه اجتماعی تحریف است. اسلام همانطور که فقه فردی دارد فقه اجتماعی هم دارد فقه اجتماعی اسلام جامع ترین فقه در روابط بین الملل و روابط عمومی بشری است.
وی بیان کرد: اگر می خواهیم به روز باشیم باید پیوسته یاد بگیریم هرگز دست از یادگیری نکشیم و مهارت های لازم را کسب کنیم. البته در این زمینه دانستن زبان نسل جدید بسیار مهم است.
زنان باید ترند شوند
حجت الاسلام و المسلمین رمضانی نیز در دیدار با برادران دانشجوی بنگلادشی گفت: دشمن نمی گذارد زنان در کشورهای اسلامی رشد لازم را پیدا کنند و می توانند به نحو مطلوب در جامعه حضور داشته باشند. دختران و زنان نیمی از جمعیت جهان را تشکیل می دهند و مسائل زنان در کشورهای اسلامی باید جدی گرفته شود. ما معتقدیم که زنان در عرصه اجتماعی باید جریان ساز باشند. بنابراین پیشنهاد می کنم در بنگلادش یک گروه یا اتحادیه یا انجمن زنان تشکیل شود تا زنان اهل بیت بتوانند در این تشکل ها فعالیت کنند.
اسلام دارای تمدن است
در ادامه این سفر همایش «تمدن نوین اسلامی» با حضور حجت الاسلام والمسلمین رضا رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) و عضو شورای خبرگان رهبری برگزار می شود. در شهرستان برگزار شود. داکا پایتخت بنگلادش برگزار می شود.
حجت الاسلام و المسلمین رمضانی که مهمان ویژه این همایش بود به ابعاد تمدن اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: تمدن اسلامی مقوله ای اجتماعی است که حاصل نوعی تفکر است. ما معتقدیم اسلام دارای تمدن است و زیباترین و کاملترین عقل و اخلاق را در اسلام داریم و اسلام فقهی دارد. جلسه یعنی کاملترین فقه برای سبک زندگی در بخشهای مختلف زندگی است.
دبیر دوره فوق برنامه افزود: یکی از ویژگی های تمدن اسلامی نظام مند بودن آن در زمینه های مادی و معنوی است. این تمدن قانونی است و قوانینی دارد. عناصر تشکیل دهنده تمدن اهمیت دادن به علم ترویج دانش و تولید ثروت و سرمایه انعکاس قدرت سیاسی و امنیت عمومی
آغاز به کار مجمع محلی اهل بیت(ع) بنگلادش
در بخشی دیگر از سفر حجت الاسلام و المسلمین رمضانی به بنگلادش مجمع محلی اهل بیت (علیهم السلام) این کشور آغاز به کار کرد و انتخابات اعضای شورا برگزار شد.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیتالف) در این مراسم با توجه به مجمع اهل بیت(ع)الف) بنگلادش گفت: این مجلس فرصتی را برای همه مساجد حسینیه ها و مراکز شیعیان این کشور فراهم می کند تا دور هم جمع شوند و معارف مکتب اهل بیت را ترویج کنند.الف) برای دعوت مردم به سوی خدا و مکتب توحیدی اهل بیت(ع) گام های مجمع اهل بیت(ع) بنگلادش را برداریم و اگر اهل بیت(ع) هسته و اصل باشد ما این کار را انجام خواهیم داد. دلیلی برای مخالفت ندارند .
وی افزود: مجمع اهل بیت(علیهم السلام) بنگلادش می تواند دارای بخش های مختلفی از جمله جوانان باشد؛ بخش جوانان مجمع باید اردوهای آموزشی برای جوانان در شهرهای مختلف بنگلادش ترتیب دهد و موضوعات مختلف را در این اردوها تدریس کند. همچنین می توانید در مجلس اهل بیت(ع) بنگلادش یک انجمن زنان یا کارگروه زنان ایجاد کنید. زیرا زنان فعال زیادی در شهرهای مختلف بنگلادش وجود دارند.
مسجد شهر داکازیارت حسینیه کربلا دیدار با «شمشیرعلی» از چهره های علمی بنگلادش حضور در نماز جمعه پایتخت بنگلادش و دیدار با «منصور چاوشی» سفیر و «سیدرضا میرمحمدی» رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران. در بنگلادش از جمله برنامه های حجت الاسلام والمسلمین رمضانی شهرستان داکا در حال حاضر
شهرکلن» ایستگاه بعدی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) بنگلادش است. از مرکز به این شهر رفت مطالعات اسلام وی از مبلغان اهل بیتی از سراسر بنگلادش و همچنین در میان روحانیون اهل سنت این شهر دیدن کرد. کلن حضور داشتند
همچنین جمعی از روحانیون شیعه و سنی شهرستان کلندر حاشیه دیدار با حجت الاسلام و المسلمین رمضانی به امامت اقامه نماز جماعت کردند.
دفاع از مظلوم برای ما مهم است نه از شیعه و سنی
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در دیدار با علمای اهل سنت کلنا جریان تکفیر را یکی از حربه های دشمن برای ایجاد تفرقه دانست و گفت: در سه چهار روز اخیر چندین دهه بسیاری از کسانی که کشته شدند مسلمان بودند. خیلی واضح است که داعش و برادرانش که توسط دشمنان اسلام ساخته شده اند و فقط سر مسلمانان را بریده اند با نقشه این کار را انجام می دهند زیرا فقط با مسلمانان می جنگند و کاری با دشمنان اسلام ندارند.
حجت الاسلام و المسلمین رمضانی با اشاره به اینکه برای جمهوری اسلامی ایران دفاع از مظلوم امری مهم است تصریح کرد: ما اصلاً برای دفاع از مظلوم فلسطین به دین آنها نگاه نمی کنیم آنها اهل سنت هستند. مسلمانان و ما به حمایت از آنها افتخار می کنیم. سنی و شیعه برای ما معنایی ندارد. دفاع از مظلوم برای ما مهم است. حتی اگر غیرمسلمان باشند در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی از آنها حمایت خواهیم کرد.
شهرساتخیرا» آخرین ایستگاه سفر دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع)الف) به بنگلادش می رود.
حجت الاسلام و المسلمین رمضانی در سفر به شهرستان ساتخیرا وی ضمن بازدید از مراکز مذهبی و شیعیان شهر در جمع آنان سخنرانی کرد.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیتالف) در شهر شیعه ساتخیرا وی به استفاده از ابزارهای کنونی برای گسترش اسلام ناب محمدی اشاره کرد و افزود: امروز بدون فضای مجازی نمی توان گسترش را انجام داد قبل از اینکه منبر می رفتیم و مثلاً بیست یا صد نفر بالای منبر می ایستادند. اما در حال حاضر ما می توانیم به یک میلیون نفر در فضای مجازی در کشور بنگلادش موعظه کنیم