دستمزد آرماتور بند درجه یک

به دلیل مقاومت کم و شکنندگی بتن در ساختمان سازی از آرماتور استفاده می شود. مرحله آرماتور بندی قبل از شروع بتن ریزی می باشد. استفاده از آن موجب افزایش استحکام کششی مقاومت در برابر تنش های محیطی می شود. این مرحله نیاز به صبر و دقت زیاد دارد. آرماتور بندی باعث شکل گیری صحیح اتصال بین بتن و میلگرد می شود.

آرماتور بندی باید مطابق با اصول مهندسی و ساختمان سازی صورت گیرد. در برخی شرایط تمام مقاومت فونداسیون را تامین می کند. نحوه اجرای آرماتور بندی در بخش‌های مختلف متفاوت است و استحکام کششی متفاوتی را ایجاد میکند.

بتن مسلح ترکیبی از بتن و میلگرد می باشد که میلگردها را به شکل های خاص کنار هم می چیند و همچنین باعث افزایش استحکام کششی فولاد و مقاومت فشاری بتن می شود. در واقع بتن به شکل دلخواه مهندسین توسط آرماتورها در می آيد.

جدول قیمت آرماتور بندی در سال 1402

تعرفه آرماتور بندی و قالب بندی نیمه اول سال 1402

این نرخنامه در سال ۱۴۰۲ در رشته آرماتوربندی و قالب بندی ساختمان برابر صورتجلسه کارشناسی و کمیته نرخ گذاری و با توجه به اختیارات این تعاونی و کمیسیون عمران کارگران و استادکاران کل کشور مورد تصویب قرار گرفته و برای اتحادیه از تاریخ قید شده به مدت شش ماه تعیین و قانونی میباشد.

توضیحات:

  1. قیمت ها بسته به موقعیت کارگاه و نقشه قابل افزایش یا کاهش می باشد.
  2. قیمت ها برای پیمانکار دست اول با رویت قرارداد می باشد، برای پیمانکار دست دوم ۲۰ درصد کمتر از قیمت فوق لحاظ شود.
  3. برق، آب، اسکان و بیمه به عهده کارفرما می باشد.
  4. هزینه حمل تیرچه و بتن به عهده کارفرما میباشد.

5.تمامی ابزارآلات، قالب بندی و حمل و نقل آن به عهده پیمانکار می باشد.

از موارد دیگر:

  1. راه پله دو برابر سقف محاسبه میشود.
  2. فونداسیون یک سقف حساب میشود.
  3. کلیه محاسبات جدول بالا بر اساس سقف با متراژ ۲۰۰ متر مربع و یا کمتر، با تعداد طبقات هفت طبقه محاسبه شده است.
  4. اجرای دیوار حایل یک سقف حساب میشود. (سقف زیر زمین)
  5. بر اساس قیمت‌های تعیین شده در جدول بالا پیمانکار موظف است کلیه کارهای اجرایی از قبیل ستون ها و تیرها و سقف زیر نظر مهندس ناظر یا مجری با کیفیت مناسب اجرا گردد.
  6. نقشه های سازه در همه زمینه های اجرایی الزامی است.
  7. موارد فوق برای استادکاران و کارگران ساکن در هر شهرستان است در صورتی که کارفرما از شهرهای دیگر نیرو به کار بگیرد دستمزد آنها توافقی است.

لازم به ذکر است به قیمت های اعلام شده از طرف تعاونی که کلیه کارفرمایان و پیمانکاران و کارگران محترم نسبت به آن احترام گذاشته و به تعدیل حقوق یکدیگر ارج نهند و به خاطر ساماندهی و اتحاد بین آرماتوربندان و قالب بندان با مسئولین اتحادیه همکاری و ارتباط مستمر داشته باشید.

جدول لیست قیمت سیم مفتول

لیست قیمت سیم مفتول سال 1402

بیشتر بدانید:

نحوه اجرا آرماتور

آرماتور در حقیقت یک قطعه فولادی است. این قطعه به شکل دایره‌ می باشد که در ساختمان‌های بتنی وظیفه مسلح کردن و تقویت بتن را به عهده دارد.
فرایندی که در آن میلگردها و محصولات فولادی دیگر با ترتیب خاص به وسیله ی بست فلزی و یا جوشکاری سرد کنار هم چیده و به هم وصل می شوند.
آرماتوربندی سقف به صورت قرار گرفتن چند میلگرد ساده و راست بر روی یکدیگر می باشد اما در ستون و فونداسیون به شکل میله های در هم تنیده و خمیده استفاده می شود.

انواع آرماتور مطابق استاندارد DIN 488

مطابق با استاندارد DIN 488 که مربوط به کشور آلمان می باشد، آرماتورهای مورد استفاده به سه دسته تقسیم می شوند:
سیم: مسلح سازی آرماتور سیم در کارگاه‌ها انجام می‌شود. و ظاهر این دسته صاف و قرقره ای است.
شبکه: گروهی از آرماتور که شبکه نام دارند در کارگاه مونتاژ شده و اتصال آنها به هم به این دلیل است که مقاومت آن‌ها بالا برود.
میلگرد: از دسته فولادهایی هستند که از محصولات صاف تهیه شده و به صورت منفرد برای مسلح کردن بتن مورد استفاده قرار می گیرند.

مراحل آرماتوربندی

1- طراحی ساختمان و مشخص کردن اجزای آن

اولین مرحله برای ساختمان سازی، طراحی نقشه ی کلی ساختمان می باشد که قبل از شروع ساخت و ساز و تهیه مصالح یک ساختمان باید انجام شود.

2- خرید میلگرد

در این مرحله بسته به نوع پروژه به دو قسمت تقسیم می شود:
برای پروژه های ساده و کوچک مانند ساختمان های معمولی، از میلگردهای فولادی آجدار برای آرماتور استفاده کنید. و برای ساختمان های پیچیده مانند مجتمع های بزرگ مسکونی یا فروشگاهی و یا مخازن و غیره باید یک فرم مخصوص تهیه کرد که برای خرید انواع میلگرد استفاده شود و با توجه به ساختمان و نحوه آرماتور بندی میلگرد را خریداری کرد.

3- مشورت کردن با طراح و نقشه کش برای آرماتور بندی ساختمان

بعد از خرید میلگرد ها با توجه به سفارش طراح ساختمان، می توانید در مورد آرماتور بندی با مهندس ناظر خود مشورت کنید. در واقع در این مرحله مهندس اندازه و نوع میلگرد ها را به طور کامل بررسی می کند و آنها با نقشه ساختمان مقایسه می کند. برای ساختمانهای ساده و کوچک فاصله و تغییر شکل میلگرد ها اهمیت زیادی ندارد و نیازی به حضور مداوم مهندس ناظر نیست.
اما برای پروژه های پیچیده و بزرگ معمولا مهندس طراح به صورت کامل در محل کار جهت بررسی کیفیت آرماتور بندی حضور دارد.

4- انتخاب یک روش مناسب برای آرماتور بندی

روش های مختلفی برای خم کردن میلگرد و ایجاد آرماتور وجود دارد که هر کدام برای یک نوع خاص از سازه های بتنی مناسب است.
چند روش متداول آرماتور بندی: روش منظم، کراواتی، گره زدن می باشد. برای آرماتور بندی نمی توان از جوشکاری استفاده کرد، زیرا جوشکاری انعطاف پذیری ندارد و با اعمال فشار می‌شکند و یا استحکام کششی را کاهش می دهند .

دو روش کلی برای بستن میلگردها به کمک سیم مفتول وجود دارد:

الف) روش ضربدری
در این روش دو میلگرد آرماتور بر روی یکدیگر قرار می گیرند و سیم مفتول به حالت ضربدری از زیر و روی آنها عبور می کند.
ب) روش بستن از کنار
در روش کراواتی یا بستن از کنار بعد از قرار گرفتن میلگرد ها بر روی هم سیم مفتول از زیر میلگرد پایینی عبور داده می‌شود و از کنار میلگرد بالایی عبور می کند و انتهای آن ها به هم بسته می شود. این روش بیشتر در فونداسیون و سقف کاربرد دارد.

5- تصمیم گیری در مورد نحوه قرارگیری آرماتور و میلگرد ها

اهمیت نحوه قرارگیری آرماتور در سازه های بتنی به این دلیل می باشد که در رسیدن بتن به نقاط مختلف نقش مهمی دارد.
برای ستون های بزرگ از میلگرد های بزرگ استفاده می شود پس باید فضای بیشتری در اختیار آرماتور و قالب آن قرار دهید و تا بهتون به تمام نقاط آرماتور برسد.

6- چک کردن دوباره آرماتور بندی

اهمیت این مرحله موجب شده که مهندسین به بررسی چند باره آرماتور قبل از بتن ریزی توصیه کرده اند. معمولا آرماتور حین جابه‌جایی یا دیگر فعالیت های ساخت و ساز مشکل دار می شود یا ممکن است سیم و مفتول آنها پاره شود و غیره. هنگام بررسی نهایی آرماتور بر روی آن ها قدم بزنید و با پا به میلگرد ها ضربه بزنید در صورت شل شدن میلگرد و یا باز شدن مفتول باید مجددا آن ها را سفت و محکم ببندید.

7- قالب گذاری و بتن ریزی

آخرین مرحله آرماتور بندی شامل گذاشتن قالب در اطراف آن و بتن ریزی آن است.
قالب ها شکل های مختلفی دارند و می توانند انواع ستونهای استوانه ای را ایجاد کنند.
استفاده از قالب فلزی بهتر است زیرا از خروج آب سیمان بتن جلوگیری می کند.
برای مطالعه و آگاهی بیشتر از قالب بندی می توانید به مقاله ی ” ” مراجعه کنید.

سخن پایانی

در این مقاله از‌ سایت تجهیزات قالب بندی و لوازم داربست فلزی بابایی، لیست قیمت آرماتور بندی در سال 1402 و مراحل اجرا آرماتور بندی را بیان کردیم. این بخش از ساختمان‌ های بتنی، اهمیت بسیار زیادی در افزایش مقاومت ساختمان‌ دارد. اما باید دقت داشته باشید که برای انجام آن، کار را به یک پیمان کار مجرب بسپارید که در هر مرحله بر کار نظارت

دستمزد کارگر آرماتوربند 1401 حرفه ای ( : روزانه 400 هزار تومان است.
حق الزحمه کارگر آرماتوربند 1401 معمولی به اصطلاح سیم بر : روزانه 250 هزار تومان است.

آرماتوربندی یکی از حساس ترین قسمت های ساختمانی بتنی است. آرماتوربندی کاری تخصصی بوده و دقت و نظارت جدی بر آن الزامی می باشد. زیرا در برخی شرایط تمام مقاومت فونداسیون را آرماتورها تامین می‌کنند. دستمزد کارگر آرماتوربند در سال 1401 با توجه با عواملی مشخص می شود که در ادامه با آنها آشنا می شویم.
آرماتوربندی در قسمت‌های مختلف به‌صورت متفاوتی ایجاد می‌شود و بسته به نحوه اجرا، استحکام کششی متفاوتی خواهد داشت. قطر میلگردهای به‌کاررفته در آرماتوربندی، تعداد شبکه‌ها و ابعاد چشمه‌های آرماتوربندی با توجه به نوع کاربری و میزان بارگذاری مشخص می‌شود.
برای مثال وقتی قرار است تمام مقاومت فونداسیون از طریق آرماتوربندی تأمین شود، باید اجرای این مرحله بسیار حساب‌شده انجام شود تا استحکام کششی بالایی داشته باشد.

نحوه اجرای در بخش‌های مختلف متفاوت است و استحکام کششی متفاوتی را بالطبع ایجاد میکند. بتن مسلح ترکیبی خاص از بتن و میلگرد می باشد که میلگردهای آن به شکل های خاص کنار هم چیده شده اند و به صورت همزمان باعث افزایش مقاومت فشاری بتن و استحکام کششی فولاد می شود. آرماتوربندی باعث می شود که این اتصال بین بتن و میلگرد به شکل ایده‌آل صورت گیرد و این اجزا با جزئیات بیشتری به هم وصل شوند و مقاومت سازه بتنی را بالا ببرند.

آرماتور بندی چیست؟

فرایندی است که در آن و سایر محصولات فولادی با ترتیب خاص کنار هم چیده می‌شوند و به کمک جوشکاری سرد یا بست فلزی به هم وصل می شود.
آرماتوربندی یکی از اصلی ترین شیوه ها برای ایجاد ساختمان‌های مدرن است که باعث می‌شود ساختمان از لحاظ مهندسی مقبولیت داشته باشد. در واقع ترکیب آرماتور و بتون باعث ایجاد یک نوع سنگ مصنوعی می‌شود که از لحاظ مختلف مناسب می باشد. آرماتوربندی گاه به شکل قرار گرفتن چندین میلگرد ساده و راست بر روی یکدیگر می باشد که در سقف معمولاً انجام می‌گیرد. و گاه به صورت میله‌های در هم تنیده و خمیده که در ستونها و فونداسیون استفاده می‌شود می‌باشد. باید مطابق با اصول مهندسی صورت گیرد.
قطر میلگردها ابعاد چشمه ها و تعداد شبکه های آرماتور با توجه به نوع کاربری و میزان بارگذاری توسط مهندسین محاسب، محاسبه شده و به مجری اعلام می گردد.

8 مزیت آرماتور بندی در اجرای سازه های بتنی

  1. بتن دارای آرماتور از قدرت فشرده سازی و تراکم سازی بیشتری نسبت به سایر مصالح ساختمانی برخوردار است.
    2.
    با توجه به نوع آرماتور بندی صورت گرفته بتن آرمه ممکن است افزایش چشمگیری در استحکام کششی تجربه کند.
    3.
    در حضور آرماتور مقاومت سازه های بتنی در برابر آب و آتش قابل توجه خواهد بود.
    4.
    سیستم ساختمانی دارای آرماتور نسبت به سیستم سایر ساختمانها پایدارتر است.
    5.
    به کمک آرماتوربندی می‌توان بتن را به شکل های مختلف و متنوع شکل دهی کرد.
    6.
    هزینه نگهداری بتن دارای آرماتور بسیار کم است.
    7.
    آرماتوربندی مانع انحراف ساختمان از حالت اولیه می شود.
    8.
    در مقایسه با سازه های فلزی سازه های بتنی نیاز کمتری به مهارت دارند.

    جهت خرید توری پرسی اینجا کلیک کنید

 عوامل مؤثر بر محاسبه دستمزد کارگر آرماتوربند در سال 1401

در بیشتر مواقع با توجه به وزن میلگرد به دست آمده و نیز امکان دارد که دستمزد کارگر آرماتوربند در سال 1401 بر حسب متراژ محاسبه شود. در مجموع وزن و سایز میلگرد، متراژ پروژه، ابعاد شبکه و چشمه‌های آرماتوربندی و شرایط محیطی پروژه از جمله عواملی است که می‌تواند بر تاثیر بگذارد.

نکات مهم درباره آرماتور بندی

  • از آرماتورهای زنگ زده یا آغشته به روغن نباید استفاده شود. در صورت وجود آلودگی باید ابتدا به پاکسازی آنها قبل از اجرا اقدام شود.
  • خاموت ها ( آرماتورهای عرضی ) وظیفه نگهداری آرماتورهای طولی را دارند که باعث جلوگیری از کمانش آرماتورهای طولی در هنگام فشار بسیار زیاد است. پس دقت شود رعایت ضوابط خاموت گذاری کم اهمیت‌تر از آرماتور اصلی نیست.

فاصله خاموتها از یکدیگر باید حدود ۲۰ سانتی مقیمت آمارتور بندی 1402 به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد .به همین دلیل نمی توان قیمت قطعی و مشخصی را برای آن اعلام کرد .قیمت آرماتور بندی باتوجه قیمت مصالح و دستمزد مشخص می شود که هر دوی این عوامل دائما در حال تغییر هستند .از طرفی در هر استانی عرف و دستمزد آرماتور بند درجه 1 متفاوت می باشد .از مهم ترین مصالح در آرماتور بندی میلگرد و سیم مفتول می باشد که قیمت آنها با توجه متغییر است .در ادامه همراه باشید تا به طور کامل هزینه های آرماتور بندی را مورد بررسی قرار دهیم .

عوامل تاثیر گذار بر قیمت آرماتور بندی

قیمت آرماتور بندی در هر شهر و منطقه ای با توجه به عرف و نرخ دستمزد ها می تواند متفاوت باشد.البته تفاوت قیمت ها مقدار جزئی است.اما با توجه به اینکه قیمت آرماتور بندی به چه روشی محاسبه میشود عواملی در میزان هزینه تاثیر گذار خواهند بود. که در ادامه این عوامل را بررسی خواهیم کرد.

سایز میلگرد : همانطور که در بالاتر گفته شد قیمت آرماتور بندی برای سایز های درشت میلگرد کمتر است. به طور حدودی دستمزد آرماتور بندی میلگرد سایز ۱۸ به بالا حدود کیلویی ۴ هزار تومان و دستمزد آرماتور بندی میلگرد سایز ۱۸ به پایین حدود  هزار تومان است . پس هرچه سایز میلگرد بیشتر باشد حجم کار آرماتور بندی کاهش یافته و قیمت آرماتور بندی کمتر می‌شود.

مهارت آرماتور بند و تعداد کارگران : معمولا آرماتور بند های با مهارت و فنی دستمزد بیشتری برای آرماتور بندی دریافت می‌کنند.اما از طرفی کارگر کمتری نیاز دارند و در زمان کمتری هم پروژه را به اتمام میرسانند.پس هرچه آرماتور بندی حرفه ای تر باشد کیفیت کار بهتر،زمان انجام پروژه کمتر و تا حدودی کنترل هزینه ها بهتر است .

میزان کار پروژه : از دیگر موارد که در قیمت آرماتور بندی تاثیر گذار هست ،به خصوص وقتی قیمت متری محاسبه میشود ،متراژ پروژه و حجم کار میباشد. هر چه متراژ و میزان کار پروژه بیشتر باشد قیمت آرماتور بندی مناسب تر محاسبه میشود.معمولا آرماتور بند ها تمایل به انجام پروژه ها بزرگ تر دارند و به همین دلیل قیمت رقابتی اعلام کرده تا پروژه را دریافت کنند.اما در صورتی که متراژ پروژه کم باشد وزن میلگرد ها کمتر و برای آرماتور بند صرفه زیادی ندارد در نتیجه قیمت آرماتور بندی بیشتر میشود.یا به طور کل به صورت توافقی بین کارفرما و پیمانکار تعیین میگردد.

محل پروژه : محل وقوع پروژه و عرف دستمزد ها در آن منطقه بر قیمت تاثیر گذار است. در برخی مناطق نرخ ها بالاتر و در برخی نرخ پایین تر است. این موضوع تحت تاثیر تناسب میزان ساخت و ساز و تعداد آرماتوربند ها در آن منطقه میباشد.

شرایط آب و هوایی : طبیعتا هرچه شرایط کار برای پیمانکار سخت تر باشه هزینه بیشتری دریافت میکند.در صورتی که در محل پروژه شرایط لازم محیا نباشد و سختی کار زیاد باشد قیمت آرماتور بندی بیشتر در نظر گرفته می‌شود.

  • تر باشد.
  • خاموت ها باید به وسیله سیم آرماتوربندی به آرماتورهای طولی بسته شوند.
  • تمامی آرماتور ها باید توسط قیچی مخصوص بریده شوند و نباید آرماتورها را توسط دستگاه هوا برش داد.
  • از خم کردن آرماتور در دمای زیر ۵ درجه سانتیگراد خودداری کنید.
  • فاصله آرماتورها تا سطح قالب بندی باید حداقل 5.2 سانتی متر باشد تا پوشش بتنی روی آرماتورها دارای ضخامت مناسب باشد. این کار علاوه بر ایجاد پیوستگی بین بتن و آرماتور از زنگ زدگی و خوردگی آرماتورها محافظت می کند

کامل داشته و باعث صرفه‌ جویی در زمان و هزینه شود و همچنین از حوادث جبران ناپذیر جلوگیری کند.

 

دکمه بازگشت به بالا