دختر تاریخساز دوومیدانی: کنار خیابان تمرین میکنم + فیلم
مهلا نشان داد که شرایط ماهروئی در مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان شب خوب نیست و گفت: “من در جاده و روی زمین تمرین می کنم ، جایی که هر مسافر و من در امنیت نیستم.”
به گزارش میجیک ، مهلا محروئی ، کشتی گیر 18 ساله ، اولین دختر ایرانی بود که در مسابقات دو و میدانی قهرمانی جوانان جهان سهمیه دیسک گرفت. به گفته وی ، وی بدون حمایت می توانست این سهمیه را بدست آورد و اکنون در آستانه مسابقات جهانی ، از مسئولان درخواست حمایت می کند تا تلاش کند تا موفق به کسب مدال جهانی شود.
این ورزشکار در حال حاضر نمی تواند در پیست شرکت کند و ورزش کند و طبق فیلمی که در اختیار میجیک قرار گرفته ، در کنار جاده روی زمین گیر کرده است که این کار را برای او بسیار سخت کرده است. از طرف دیگر ، مشکلات مالی باعث شد وی نتواند در شرایط مناسب به کار خود ادامه دهد و به حمایت مسئولان ورزشی و رضوی از مسئولان استان خراسان نیاز داشت.
ماهروقی در مورد کسب سهمیه حضور در مسابقات جهانی به میجیک گفت: خوشبختانه من به عنوان دختر اول ایران سهمیه گرفتم اما متأسفانه از این طریق حمایت نشده ام. امیدوارم او از این به بعد از من حمایت کند زیرا من امکان تمرین ندارم ، اگر شرایط خوبی داشته باشم ، در مسابقات ترکیه رکورد بهتری نسبت به سایر رقبا به او می دهم.
وی به آموزش روی خاک رس اشاره کرد و گفت: مربی من آقای حمید ابراهیم نژاد است. در مشهد ، مردان و زنان مجاز به آموزش در یک پیست نیستند ، بنابراین من نمی توانم از مسیر استفاده کنم و در طول مسیر در زمین خاکی تمرین کنم. این مکان کثیف است و استانداردهای لازم برای پرتاب را ندارد. علاوه بر این ، همه نوع مسافر و ما امنیت نداریم. اگر من دیسک ، مکمل و شرایط خوبی داشتم و مربی بالای پیست بود ، مطمئناً رکورد خوبی را ثبت می کردم.
دیسک محرک ، که هزینه های ورزش های گران قیمت را نشان می دهد ، گفت: من هر ماه حدود 15 میلیون نفر خرج می کردم ، اما از پنج میلیون نفر از مردم کانتونگکو استفاده می کنم. وی به عنوان جایزه برای کسب سهمیه مسابقات جهانی ، می خواست حدود سه میلیون تومان به من بدهد که نمی توانم سفر کنم ، زیرا روزانه سه شیفت هزینه آموزش و هزینه می پرداختم. دختران زیادی هستند که می توانستند بهتر باشند اما از حمایت برخوردار نیستند. اگر اسپانسر داشته باشم می توانم رکورد بهتری بزنم و حتی برای حضور در مسابقات جهانی رقابت کنم.
وی افزود: من اسپانسر را می یابم چون توانایی مالی آن را ندارم. من اهل نیشابور هستم و در این شهر فولاد خراسان از بسیاری از بازیکنان فوتبال حمایت مالی کرده است اما هرچه بگیرم از من حمایت نمی کند. من نمی دانم چرا او از ورزشکاران دیگر حمایت می کند اما من نیستم؟
وی گفت: “علی رغم شرایط ، من قطعاً تمام تلاشم را کردم.” “من ترجیح می دهم از بدنم برای دسترسی به دنیا استفاده کنم.” وقتی مکمل مصرف کردم و هر دو هفته باید دو کیلو پروتئین بخورم ، یعنی تقریباً دو میلیون نفر تومان. برعکس ، کفش پرتاب من پاره شد و دیسک نداشتم. البته ، او گفت که دیسک را به من می دهد ، اما من هنوز چیزی دریافت نکرده ام. با وجود این شرایط هنوز می توانم رکورد بزنم اما اگر شرایطم خوب باشد به مدال امیدوارم.
وی در مورد وضعیت ورزشی زنان گفت: “در اعزامی که امسال برگزار شد ، اکثراً مردان ورزشکار هستند و سایر زنان نیز می توانند به تیم اعزامی بپیوندند. به طور کلی ، زنان خیلی اهمیت نمی دهند. مطمئناً می گویند که دو و میدانی یک رشته کمرنگ است خوب است اگر آنها این رشته را بدانند و تعداد پیوندها افزایش یابد ، استعداد بیشتری شناخته می شود.
ماهروقی گفت: “هدف این است که در بازیهای آسیایی سال آینده شرکت کرده و یک رکورد ثبت کنیم و سپس مانند مسابقات لیگ الماس وارد مسابقات با سطح بالاتر شویم.” از طرف دیگر امیدوار بودم که سهمیه المپیک 2024 را کسب کنم اما در مرحله اول به آسیا فکر کردم. من با رکورد آسیا 10 متر فاصله دارم ، اما از سال گذشته رکوردم را به 9 متر رسانده ام و اگر سخت و در شرایط خوب تمرین کنم ، قطعاً به این 10 متر می رسم.
انتهای پیام