خودروهای برقی یا بنزینی؛ کدامیک عمر بیشتری دارند؟

خودرو | خودروهای

خودروهای برقی یا بنزینی؛ کدامیک عمر بیشتری دارند؟

مسئله ایمنی سالانه خودرو در انگلستان نشان می دهد که میانگین مورد وسیله نقلیه الکتریکی 5 ساله و مزایای آن هنوز از سالها خوب است.

به گفته ایننا این محقق بین المللی معتقد است که عمر خودروهای برقی 2.5 سال برای یک اتومبیل بنزینی و 4.7 سال برای ماشین دیزل است. طبق نتایج اتومبیل های برقی در خیابان بریتانیا به عنوان اتومبیل بنزین و دیزل زندگی می کردند.

در حال حاضر این خودروی برقی در طول زندگی در 6000 کیلومتر در حال مسافرت است بیش از 6000 کیلومتر شریک بنزین اما کمتر از 6.000 کیلومتر که به آن دیزل گفته می شود.

نتیجه نشان می دهد که ماشین الکتریکی فقط تعویض خودرو و دیزل ماشین نیست بلکه می تواند به نوعی ضرب و شتم کند. اتومبیل های برقی در محل کار خیلی خوب و قابل اعتماد نیستند. اما نکته اصلی این فناوری در اسرع وقت است.

کارگران معتقدند که ماشین برقی نسبت به اتومبیل های بنزینی یا دیزل قابل اطمینان تر است زیرا قطعات کمتری دارند. با این حال داده ها محدود است زیرا اولین خودروی برقی در بازار انبوه فقط زندگی او را به پایان می رساند.

به گفته گاردین ​​محققان از داده ها برای تخمین میزان خسارت در وسایل نقلیه مختلف استفاده می کنند. البته صرف نظر از پایان ماشین در چند سال اول اتومبیل که ممکن است تصادفات باشد. تجزیه و تحلیل نشان می دهد که ماشین تسلا طولانی ترین سن را در بین قدرت خودرو دارد.

محققان دریافتند که قابلیت اطمینان همه اتومبیل های جدید با استفاده از فناوری پیشرفته سالها افزایش یافته است. این پیشرفت معمولاً در ماشین برقی مشخص می شود. آنها نتایج خودروساز را به عنوان یکی از خطاهای اولیه در مدل های برش اضافه می کنند اما یافتن پیشرفت برای فناوری بنزین و دیزل آسان نیست.

عمر طولانی تر اتومبیل ها می تواند اتومبیل های برقی محیط زیست را در مقایسه با همان اتومبیل بنزینی افزایش دهد زیرا یک توربین بادی جدید و انرژی خورشیدی در صورت استفاده در انرژی تجدید پذیر مصرف انرژی را از بین می برد. صفر

این یافته می تواند نگرانی های مربوط به تعمیرات گران قیمت را که هزینه بیمه برخی از اتومبیل های برقی را اضافه کرده است برطرف کند. اتومبیل های برقی اگرچه یک سنگ آلاینده اولیه در بالای تولید وجود دارد اما می تواند پاهای کربن را عجله کند و به تغییر آب و هوا کمک کند و در دراز مدت پایدارتر شود.

Noustintist گزارش داد که چین و نروژی مأمور انتقال انرژی در سراسر جهان هستند.

سرانجام پیام

دکمه بازگشت به بالا