جوجه ریزی بیش از ۸۱۶ هزار قطعه در مرغداریهای تایباد
میجیک/ خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: شهرستان تایباد ظرفیت بیش از 816 هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره را دارد.
جواد اتزادی در گفت وگو با میجیک، خاطرنشان کرد: شهرستان تایباد دارای 25 واحد مرغ گوشتی فعال با ظرفیت کل 816 هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره است.
وی با بیان اینکه در هر دوره هنگام تامین 100 درصد مرغ شهرستان، مازاد آن در بازار مشهد توزیع و مصرف می شود، اظهار داشت: به طور متوسط و روزانه هشت تن گوشت مرغ گرم در ارتباط با پرورش دهندگان از جوجه کشی وارد می شود. واحد این منطقه بازار این شهر است.
مدیر جهاد کشاورزی تایباد با بیان اینکه خوشبختانه در بازار این شهرستان کمبود گوشت مرغ وجود ندارد، گفت: تایباد یکی از بهترین شهرستان های خراسان رضوی در تامین گوشت مرغ است.
وی با بیان اینکه 25 واحد پرورش گوشت مرغ با ظرفیت 816 هزار قطعه در دوره 45 روزه در تایباد فعال است، گفت: به طور میانگین سالانه سه تا چهار جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ این منطقه انجام می شود.
اعتضادی با اعلام اینکه در حال حاضر 35 واحد صنفی در تایباد وظیفه فروش و عرضه گوشت مرغ را بر عهده دارند، گفت: افزایش قیمت گوشت قرمز خانواده ها را به خرید گوشت مرغ ترجیح می دهد که نقش زیادی در افزایش مصرف دارد.
وی گفت: اولویت کشتار مرغ در تایباد تامین بازار این شهرستان است و به دلیل اینکه در این منطقه مرزی کشتارگاه طیور وجود ندارد، مرغ های پرورش یافته به سایر کشتارگاه های استان ارسال می شود.
مدیر جهاد کشاورزی تایباد همچنین از بهره برداری یک واحد پرورش مرغ تخمگذار با ظرفیت 42 هزار قطعه مرغ در این شهرستان خبر داد و گفت: با توجه به قرار گرفتن این شهرستان در مسیر سفرهای مرزی میزان مصرف روزانه گوشت سفید بین هفت عدد است. و هشت تن
انتهای پیام