تکلیف فرکانس های مورد نیاز ۵G به زودی مشخص می شود
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: با توجه به نیاز شبکه و نیاز اپراتورها برای توسعه 5G انشالله در پایان سال مزایده برگزار می شود.
به گزارش میجیک فرکانس رادیویی منبع کمیاب مهمی است که در تمام کشورهای جهان در دسترس دولت ها قرار دارد و مدیریت آن ماهیت حاکمیتی دارد اما بر اساس مقررات داخلی برخی کشورها به اپراتورهایی مانند تلفن همراه واگذار شده است. اپراتور
برگزاری مزایده باند 3500 مگا هرتز یکی از الزامات اجرای نسل پنجم اینترنت در کشور است که چند سالی است در یک تصمیم گیری در پیچ و خم بوده و در نتیجه همچنان در وضعیتی به سر می برد. عدم قطعیت
وزیر ارتباطات و انفورماتیک ماه گذشته اعلام کرد که توسعه این نسل اینترنت در دستور کار قرار گرفته و امیدوار است در آینده مشکل فرکانس اینترنت نسل پنجم نیز حل شود.
اخیرا اعلام کرده است که توسعه نسل پنجم تلفن همراه در دستور کار قرار گرفته است. به گفته وی یکی از مشکلاتی که مدت هاست مطرح بوده و امیدوار است در آینده نزدیک مشکل آن حل شود مشکل فرکانس استفاده شده برای نسل پنجم تلفن همراه است.
وی همچنین گفت: مقدمات انجام شده و قیمت گذاری نیز انجام شده است. اگرچه برخی از سازمان ها دغدغه هایی دارند اما پیگیری و مذاکره می کنند تا به نتیجه برسند و مزایده را تکمیل و تحویل دهند.
در همین راستا حمید فتاحی – معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی – در گفت وگو با میجیک درباره توسعه نسل پنجم اینترنت (5G) و آخرین وضعیت در تعریف و تخصیص فرکانس ها گفت: با توجه به نیازهای شبکه و نیاز اپراتور به داشتن این فرکانس ها برای توسعه 5G انشالله در پایان سال مزایده برگزار خواهد شد.
وی افزود: برخی مشکلات فنی وجود دارد و اقدامات انجام شده نیاز به مرمت ندارد. بنابراین ما باید موانع را از بین ببریم.
فتاحی درباره آخرین اقدامات برای ارتقای کیفیت اینترنت گفت: کارگروهی در این زمینه تشکیل شده و مواردی احصاء شده است و پایش کیفیت در همه کشورها توسط رگولاتوری آغاز شده و نتیجه را اعلام خواهیم کرد. به مردم حاضر در صحنه
لازم به ذکر است در ایران طبق قانون مدیریت جدول فراوانی بر عهده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است و منابع مالی حاصل از آن در حساب خزانه داری کل کشور نگهداری می شود. همه کشورها از استانداردها و مقررات بین المللی اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU) برای استفاده از فرکانس و الزامات شبکه ارتباطی پیروی می کنند. عدم رعایت این استانداردها ممکن است منجر به تداخل فرکانس در برخی مناطق به ویژه در مناطق مرزی شود.
انتهای پیام