تولید جوهر خودکار«گیلدا» برای نخستینبار/ نوشتافزار ایرانی متحول میشود
بستری برای تحقق اندیشه ها (14) / پیامبر در گفتگو با آنا اعلام کرد;
یکی از اعضای تیم تحقیقاتی تولید جوهر اتوماتیک “گیلدا” هنگام اعلام جزئیات تولید جوهر اتوماتیک گیلدا، این محصول را فاقد نمونه داخلی عنوان کرد.
گروه استانی خبرگزاری آنا; ارگان ها و سازمان های مختلف با نامگذاری سال 1401 به عنوان سال «تولید مبتنی بر دانش و ایجاد اشتغال» عزم خود را برای تحقق شعار خود آغاز کردند.
مقام معظم رهبری در اول فروردین ماه سال جاری فرمودند: «اقتصاد دانش بنیان هزینه تولید را کاهش میدهد؛ بهرهوری را افزایش میدهد که یکی از مشکلات امروز کاهش بهرهوری است؛ کیفیت محصول را افزایش میدهد، بهبود میبخشد و محصولات را رقابتی میکند. این بدان معناست که ما می توانیم از محصول به عنوان یک محصول رقابتی در بازار جهانی استفاده کنیم.”
همانطور که در بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی آمده است، اقتصاد مبتنی بر دانش باعث کاهش هزینه های تولید می شود، این کاهش چگونه است؟ اقتصاد کشور به دلیل وضعیت دولت و کم کاری سازمان های دولتی، علاوه بر کاهش بهره وری، کاهش اشتغال را نیز به دنبال دارد، در حالی که اقتصاد مبتنی بر دانش بسته به توان رقابتی و نیازهای کشور کشور، می تواند سودهای بزرگی داشته باشد. باری بر دوش دولت و کشور است.
از سوی دیگر، به دلیل ناکارآمدی نظام اداری و حرکت نظام بانکی به سمت کارآفرینی، عملاً اتفاق مهمی در حوزه دانش و اقتصاد رخ نداده است، بنابراین نگاه جامعی به اشتغالزایی در بدنه مدیریت دولتی وجود ندارد. . هدایت اقتصاد کشور به سمت ایجاد اشتغال.
علاوه بر این، تحریمها به این دلیل تمدید شده است که برخی از کالاهای کمیاب با 10 برابر قیمت واقعی وارد کشور میشوند، در حالی که شرکتهای دانشبنیانی وجود دارند که میتوانند همان کالاها را در کشور تولید و به دست مصرفکنندگان برسانند، بدون اینکه هزینهای به مردم تحمیل کنند. دولت
حمایت از صنایع با فناوری های نوین گزینه هایی هستند که علاوه بر تولید بیشتر در بازارهای داخلی و خارجی قابل تقاضا هستند و شرکت های دانش بنیان گزینه هایی هستند که در این زمینه نیازمند حمایت هستند.
اما متأسفانه برخی از شرکت های دانش بنیان هنوز از حمایت کافی برخوردار نیستند و برای دریافت وام برای گسترش کسب و کار گرفتار تشریفات اداری دست و پاگیر هستند. از سوی دیگر، افکار افراد و گروه های کشور اغلب برای تبدیل شدن به یک محصول و اخذ مجوز باید هفت مرحله رستم را طی کند و در بسیاری از مواقع ایده بدون تبدیل شدن به محصول در آنجا سوزانده می شود و نخبگان و مخترعان که علاقه مند به راه اندازی یک شرکت دانش بنیان برای خدمت به مردم کشور هستند، بدون حمایت دلسرد شده و به کاری روی می آورند که ربطی به تخصص ندارد.
مشکل دیگر ایجاد دانش در مورد بخش کشاورزی کشور است و در این راستا می توان علاوه بر بهره وری از کشاورزی سنتی رهایی یافت و با امکانات دانشی فقر را از بین برد و به تولید دانش بنیان کمک کرد.
خبرگزاری آنا به عنوان رسانه علم و فناوری و نظاره گر علم، فناوری و نوآوری و تحقق دانش مبتنی بر دانش در سراسر کشور، در سلسله گفت وگوهایی با مدیران شرکت های دانش بنیان، به سراغ امیرحسین پشگو، عضو تیم تحقیقاتی تولید جوهر خودکار گیلدا، و با او صحبت کردند.
امیرحسین پیشگو در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های خبرگزاری آنا، از تولید جوهر خودکار «گلیدا» به همراه تیم تحقیقاتی متشکل از نورا تیزهوش، شیمیدان کاربردی این دانشگاه و ضیاء الفکری، دکترای شیمی خبر داد. از ایالات متحده، و بیان می کند: “جوهر خودکار بی فایده است.” این عنوان در داخل کشور تولید نمی شود و تماما وارداتی است، اما تیم ما می تواند جوهری تولید کند که علاوه بر کیفیت بالا، بازده اقتصادی بالایی نیز داشته باشد.
وی مشکل اصلی در تولید این محصول را جلوگیری از خروج ارز از کشور عنوان کرد و افزود: تولید این محصول باعث افزایش اشتغال و خودکفایی کشور در این زمینه می شود.
در این پیش بینی آمده است: اکنون کار تحقیقاتی این محصول به پایان رسیده و محصول آماده است و هر روز تلاش می کنیم تا کیفیت محصول را بر اساس سلیقه مصرف کنندگان ارتقا دهیم.
یکی از اعضای تیم تحقیقاتی تولید جوهر اتوماتیک گیلدا خاطرنشان کرد: کار تحقیقات محصول از دو سال پیش آغاز شده و به 1400 رسیده است که در حال گسترش دانش خود در مورد محصول هستیم.
پیامبر اکرم در پاسخ به این سوال که محصول شما تا چه اندازه می تواند پاسخگوی نیاز جامعه و رفع برخی از مشکلات جامعه باشد؟ وی گفت: نیاز کشور در این زمینه بسیار حائز اهمیت است چرا که این محصول تماما وارداتی است بنابراین تولید این محصول از خروج ارز از کشور و ایجاد اشتغال جلوگیری می کند و مصرف کنندگان محصول را راحت تر، ارزان تر و سریعتر به دست می آورند. ، و درگیر عوارض واردات و گمرک نخواهد بود. .
وی افزود: اگر از این محصول به درستی حمایت شود به نفع کشور بوده و موجب رونق بازار و صنعت تحریر ایران می شود.
یکی از اعضای تیم تحقیقاتی تولید جوهر خودکار گیلدا گفت: برای ورود به بازار، جوهر گیلدا را به تمامی صنایع مرتبط معرفی کردیم و توانستیم تفاهم خوبی بین تمامی صنایع مرتبط به دست آوریم.
این پیش بینی گفت: این محصول بسیار مقرون به صرفه است، زیرا هر کیلو جوهر بی کیفیت یا متوسط وارداتی حدود 13 دلار قیمت دارد، اما محصولات گیلدا قیمت کمتری دارند. آسان تر؛ سریعتر و کمتر دردسر.
وی افزود: برای راه اندازی خط تولید انبوه محصول نیازمند حمایت مالی هستیم و در این زمینه با صنایع مختلف تماس گرفته ایم.
یکی از اعضای تیم تحقیقاتی تولید جوهر خودکار گیلدا در ادامه توضیح داد: هسته های فناوری زیادی مانند هسته ما وجود دارند که برای رسیدن به جایگاه بالاتر نیاز به شناسایی و حمایت مالی دارند.
انتهای پیام/4078/