ترویج الگوهای فرهنگ غذای ایرانی میان خانوادهها – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان
محمدامین محمدی مسئول سفره خانواده و کارگروه تغذیه در مناسبت های خانوادگی و فرهنگ عامه در گفتگو با خبرنگار آنلاین اظهار داشت: حفظ و ترویج الگوهای فرهنگ غذایی ایرانی در بین خانواده ها، حفظ و ترویج غذاهای سنتی. ملت ایران، تجلی و معرفی سرآشپزان زن و مروج غذاهای محلی و جایگاه غذای ایرانی برای تحکیم نهادهای خانواده یکی از اهداف و محورهای این کارگروه در رویدادهای خانوادگی و فرهنگ عامه است.
وی افزود: نمایشگاه مدل هاغرفه های سبک زندگی، رویدادهای خانوادگی، میزهای بین المللی و مهمانی های پایانی نیز در این محور گنجانده شده است.
مسئول سفره و کارگروه تغذیه خانواده خاطرنشان کرد: نان و پیش غذای محلی، سفره آیینی، سفره نوروزی، سفره مذهبی و نذری، غذاهای ایرانی، غذاها. می بینم و آبگوشت های محلی و انواع سالاد و ترشی از جمله موضوعات مرتبط با هدف این مراسم است.
محمدی گفت: این موضوع در هنگام شناسایی منابع فرهنگی ملموس و ناملموس مورد توجه ویژه قرار می گیرد آه تو نقش غذا برای تحکیم بنیان خانواده اسلامی ایرانی دارد.