تاثیر شیوه تربیتی و سبک زندگی حضرت زهرا (س) در ایجاد نسل صالح – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان
طاهره نعیمی ، استاد دانشگاه و حوزه علمیه در گفتگو با خبرنگار آنلاین ، در مورد روشهای تربیتی و خصوصیات اخلاقی حضرت زهرا در برخورد با خانواده ، اظهار داشت: طبق تاریخ ، حضرت زهرا (د) او عنوان انتخاب و الگوی زنان را دارد و در حدیث مقدس نیز نوشته شده است که فاطمه (د) هیچ پیامبری وجود ندارد (ص) و امیرالمومنین (ع) خوب ساخته نشده
وی می افزاید: با این وجود شخصیت حضرت زهرا (د) به این ترتیب او به دلیل سن کم و ثروت خود به نتایج بزرگی دست یافت و پس از چند صد سال ، هر زن مسلمان خود را الگوی خود می دانست.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه ویژگی ها و فضایل مرتبط با وی شخصیت و فرم کامل زنان را ایجاد می کند ، گفت: ویژگی هایی مانند حجاب در گفتار ، رفتار و پوشش حجاب ، وفاداری ، تعهد به زندگی مادر و همسر و علاوه بر آن حضور اجتماعی قوی به عنوان یکی از ویژگی هایی که این زن را منحصر به فرد و متمایز می کند.
نعیمی به یک روحانی خوب اخلاقی که به خانواده و فرزندان مربوط است اشاره کنید: محیط خانواده ، احترام والدین ، همسران و فرزندان را حفظ کرده و از نظر اخلاقی در مقابل او و عموم مردم یک حسن اخلاقی دارند ، همه می توانند برای زنان مسلمان نمونه باشند.
نحوه تربیت حضرت فاطمه (س) برای تربیت فرزندان
اعضای سازمان اساتید ، دانش آموزان و دانش پژوهان بسیج که به فرزندان خود شهادت نمونه حضرت زهرا (س) را نشان دادند ، گفتند: معیارهای آموزش برای فرزندان مهمترین رفتار و گفتار والدین است. بنابراین ، هنگامی که کودکان رفتار والدین را به صورت آهسته آهسته متوجه می شوند ، این عمل م actionثرتر از عملی است که از طریق شفاهی یا دستوری منتقل می شود. تحصیلات آن همان کشیش و ورزش منظم او بود و فضیلت های گوناگونی را برای مطیع بودن و فرزندانشان داشت.
این معلم آموزش نسل واقعی می گوید: رفتارهایی مانند عفت ، آگاهی از خانواده حتی در مواقع بیماری و بی حوصلگی ، مراقبت مناسب از اعضای خانواده در هنگام مشکلات و روزهای سخت و صبور از جمله کارهایی است که این زنان می توانند انجام دهند. نشان داده شده
وی به عنوان مرجعی درباره چندین مورد اخلاقی حضرت فاطمه (س) که امروزه به طور گسترده در جامعه مورد استفاده قرار می گیرد ، گفت: ادبیات یکی از مهمترین موضوعات در خانواده است و این مسئله باید رابطه والدین با فرزندان باشد و همچنین از آن یاد بگیرند. در زندگی حضرت زهرا (د) ادبیات و همچنین الگویی از رفتار ، به ویژه او و سعی در احتیاط اخلاقی در غلبه بر همه مردم ، پیر و جوان دارد.
نعیمی ادامه داد: به همین دلیل پیروی از این روش اخلاقی می تواند برای اصلاحات فعلی سبک زندگی و تعاملات اجتماعی بسیار م effectiveثر باشد.
وی گفت: اگر مادران و دختران از احترام و ادب در روابط خود با دختران ، همسران و سایر اعضای خانواده خود استفاده كنند ، بسیاری از اختلافات خانوادگی حل می شود.
این استاد دانشگاه گفت: پرستش مرکز و ترس از خدا نیز مهمترین خصوصیات اخلاقی حضرت فاطمه است که همه انسانها اعم از زن و مرد باید به خاطر حضرت زهرا (س) از آن تقلید کنند (د) در این دنیا نه تنها مدل های زن ، بلکه طبق حدیث ، او در این دنیا نیز الگو است. نگاهی بیاندازید سالهای زندگی این کشیش همچنین در پناه خدا در بحران ها و مشکلات زندگی در زندگی واقعی او است. بنابراین ، یکی از اصلی ترین نیازهای جامعه کاهش تقلب و مشکلات شخصی و وابستگی آن به مسائل مذهبی است.
بزرگترین الگوهای رفتاری زنان در جهان
وی با اشاره به اقدامات و تعاملات حضرت زهرا (س) با همسرش می گوید: زندگی زناشویی اصول اخلاقی و آموزنده بسیاری دارد که می تواند در ایجاد خانواده مناسب تأثیر بسزایی داشته باشد. در بین موارد می توان به نحوه درخواست حضرت زهرا (س) از همسرش اشاره کرد. از این طریق او با حضرت علی زندگی می کرد (ع) او مطمئناً قدرت مسابقه را در تمام مطالبات مادی می سنجد و هیچ درخواستی از توانایی امام علی فراتر نمی رود (ع) او نمی.
وی افزود: مشکل دیگر رفتار صحیح و محترمانه بین این دو بزرگوار است که می تواند الگوی رفتاری برای همه زوجین باشد. داشتن یک حرف خوب برای گفتن به یک زن و شوهر ، صبر در طول زندگی و یک زندگی ساده شامل این نجیب ترین الگوی رفتار زنانه برای همه انسانها ، به ویژه مادران و زنان مسلمان است.