انتخابات جلوه‌ بارز مشارکت زنان در امور کشور – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

مدیریت ۴۲۰ حوزه علمیه خواهران برعهده خانم‌ها است - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری آنلاین به نقل از مرکز مدیریت سمینار راهبه ها ، طیبه غفاری گفت که با شرکت در انتخابات ، مردم می توانند آگاهانه و همه جانبه در امور کشور دخالت کنند.

وی تأکید کرد که انتخابات صحنه حضور عمومی است و عموم مردم می توانند سرنوشت خود را با شرکت در انتخابات تعیین کنند ضمن اینکه بر روند تصمیم گیری تأثیر می گذارند. وی می گوید: انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) فرصت های جدیدی را برای زنان ایرانی فراهم می کند. مشارکت زیادی در امور مهم و حیاتی کشور دارد. زنان ممکن است نقش مهمی در این زمینه داشته باشند زیرا از عناصر مهم و خاصی در خانواده برخوردار هستند ، همانگونه که در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی در همه زمینه ها نقش مهمی داشتند.

مدیرکل امور نخبگان و عالی ترین استعدادهای درخشان حوزه های علمیه خواهران تأکید کرد: اگر حمایت ، همکاری و مشارکت زنان قبل و بعد از انقلاب اسلامی نبود ، موفقیت و پیروزی بدست آمده تاکنون امکان پذیر نبود.

غفاری با تأکید بر اینکه حضور و مشارکت جامعه در ابعاد اجتماعی و سیاسی عامل مهمی در توسعه و پیشرفت محسوب می شود ، اظهار داشت: انتخابات یکی از صحنه های این وقوع است و شرکت در انتخابات در واقع سیاسی ، مذهبی و عمومی است وظیفه. “این شامل تمام اقشار جامعه ، مردان و زنان است ، و در این میان ، مشارکت نیمی از مردم ، که نیمی دیگر را تحت تأثیر قرار می دهد ، نیز مهم است.

وی افزود: به گفته رهبر تاپ ، اگر زنان در انقلاب دخیل نباشند ، انقلاب پیروز نخواهد شد ، مردان جوان خانه های خود را ترک نمی کنند تا به صفوف انقلاب بپیوندند ، مادر از بین نخواهد رفت یا حداقل او در دوران انقلاب آزادي خود را فدا نمي كرد ؛ نقش زنان در انقلاب ، بطور مستقيم و غيرمستقيم ، نقش اوليه و در مجموع نقش اول است.

مدیرکل امور نخبگان و استعدادهای عالی خواهران حوزه های علمیه گفت: زنان می توانند در همه زمینه ها از جمله در تمام دوره های انتخابات نقش خوبی داشته باشند و امیدواریم در این دوره از انتخابات نیز این اتفاق بیفتد. .

وی با اشاره به مطالبات و دغدغه های جامعه زنان ، افزود: “یکی از موضوعاتی که اخیراً توسط جامعه زنان به ویژه در دهه های اخیر مورد بحث قرار گرفته است ، بحث مطالبات این گروه در زمینه های سیاسی ، اجتماعی ، علمی و نقش های فرهنگی. “، مسئولیت اقتصاد خانواده و مطالبات همه گروه های زنان ، از جمله دانشگاه ها ، حوزه های علمیه ، زنان شاغل و همچنین زنان خانه دار ، باید مورد توجه قرار گیرد.

غفاری به جلو: “انتظار می رود كه وی به عنوان رئیس جمهور دوره اصلی و بنیادی را برای حوزه زنان تهیه كند و تمام جنبه های این مشكل ، مطالعه و برنامه ریزی و اجرا را برای پاسخگویی به خواسته های جامعه زنان “از مسیری که امام و مقام معظم رهبری برای زنان مسلمان ایجاد کرده اند منحرف نشوید و زنان در جامعه می توانند در تمام وظایف خاص مسئول رسیدن به سعادت دنیا و بقیه جهان قدم بردارند. ، و از این طریق ، خانواده ها و جامعه آنها راهنمای سعادت و آرامش باشند.

دکمه بازگشت به بالا